Hotpoint LFB5B019, Masina de spalat vase, 13 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A+, Alb

Hotpoint LFB5B019

(Masina de spalat vase, 13 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A+, Alb)

Hotpoint LFB5B019 este o masina de spalat vase, cu o capacitate foarte generoasa de incarcare. Performantele sale sunt remarcabile, chiar daca nu detine multe programe de spalat. In acest review, vom prezenta toate aspectele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii in cunostinta de cauza, sa-si expuna parerea.

Hotpoint LFB5B019

Masina de spalat vase, incapatoare, cu un pret acceptabil, dar fara un numar mare de programe de spalare.

 

Hotpoint LFB5B019 este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 13 seturi. Din acest punct de vedere, este in topul gamei. Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Programele de spalare sunt 5 in totalitate si le voi descrie detaliat pentru a va da seama daca pot face fata nevoilor pe care le intampinati.

Toate cele 5 programe asigura si uscarea la final.

Eco este un program de spalare potrivit pentru vasele cu un grad normal de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse. Este cel mai lung program, durand 3 ore si 10 minute. Utilizeaza 11 litri de apa.

Intensiv este un program potrivit pentru vasele rezistente foarte murdare. Includem aici oale, tigai, cratite cu acel tip de resturi de mancare arse, bine fixate. Programul dureaza 2 ore si 30 minute si consuma 16,5 litri de apa. Nu este recomandat pentru pahare sau vesela delicata, sensibila!

Normal este un program potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor si tacamurilor cu un grad de murdarie nu foarte ridicat. Programul dureaza 2 ore, iar consumul de apa este de 16 litri.

Rapid este un program scurt, potrivit pentru tacamuri si farfurii, intr-un numar de maxim 6 seturi. Programul dureaza 1 ora si utilizeaza 11,5 litri de apa.

Incarcare pe jumatate este programul pe care il puteti folosi atunci cand nu aveti de spalat foarte multe vase. Este ideal pentru vasele cu un grad mediu de murdarie. Programul dureaza 1 ora si 20 minute si utilizeaza 12 litri de apa.

Hotpoint LFB5B019 interior, pareri, opinii, review masina de spalat vase

Hotpoint LFB5B019 nu detine program de prespalare, care ar fi fost foarte eficient in cazul in care vasele erau foarte murdare. Acel program dureaza maxim 10 minute, foloseste apa rece, dar reuseste sa inmoaie mizeria care ar fi fost eliminata ulterior, la un program intreg.

Concluzie

Hotpoint LFB5B019 este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, cu un numar redus al programelor de spalare si fara sisteme super inteligente. Este o masina de spalat cu un pret acceptabil, dar consider ca macar un program special pentru pahare si accesorii delicate, nu ar fi trebuit sa-i lipseasca.

Hotpoint LFB5B019

Masina de spalat vase, incapatoare, cu un pret acceptabil, dar fara un numar mare de programe de spalare.

 

Mai multe detalii despre masina de spalat puteti afla din manualul de utilizare.

Hotpoint LFB5B019, Masina de spalat vase, 13 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A+, Alb
Hotpoint LFB5B019 - Review, pret, pareri si opinii
8.9 Total Score
Volum generos si un pret acceptabil

Hotpoint LFB5B019 - Review, pret, pareri si opinii

Raport caliate/pret
8.5
Programe si functii
8
Economie
9
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search