Whirlpool ADP 9070 IX, Masina de spalat vase 6th Sense Power Clean, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A+++, Inox

Whirlpool ADP 9070 IX

(Masina de spalat vase 6th Sense Power Clean, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A+++, Inox)

Whirlpool ADP 9070 IX este una dintre cele mai eficiente masini de spalat vase, datorita capacitatii si a numarului mare de programe de spalare pe care le detine. Se vinde cu un pret deloc mic, dar in aceasta perioada a fost redusa cu aproximativ 500 lei.

In acest review, dorim sa va prezentam detaliat programele de spalare si performantele masinii, pentru a realiza daca acesta este tipul de aparat necesar in bucataria voastra. Vom propune cel mai bun pret, iar in rubrica de comentarii, din subsolul paginii, invitam utilizatorii sa-si expuna parerile.

Whirlpool ADP 9070 IX

 

Capacitatea de spalare este una foarte generoasa. La un singur program, puteti introduce 13 seturi, iar acest lucru va plasa modelul pe care il descriem, in topul celor mai incapatoare masini de spalat vase. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 59.7 x 59 (IxLxA cm).

 

Programele de spalare pe care Whirlpool ADP 9070 IX le pune la dispozitie, sunt in numar de 10. Eficienta lor este incontestabila si pot face fata tuturor tipurilor de vase, la orice nivel de murdarie.

6th Sense Power Clean este un program care detecteaza automat nivelul de murdarie. Este perfect pentru vasele cu un grad normal de murdarie si cu urme uscate de mancare. Utilizeaza apa intre 40 si 70°C. In functie de gradul de murdarie se vor consuma intre 7,5 – 13 litri de apa. Spalarea poate dura 85 – 165 minute. Este un program complet care asigura si ciclul de uscare.

Prespalarea este un program foarte scurt, care are rolul de a inmuia vasele care urmeaza a fi spalate mai tarziu. Utilizeaza 4 litri de apa rece si va dura 14 – 16 minute.

Delicat este un program potrivit pentru vasele sensibile si usor murdare. Aici as da exemplu pahare din sticla si cesti. Vor fi consumati 10,5 litri de apa la o temperatura scazuta, de 40°C. Programul dureaza 105 – 114 minute si asigura uscarea la final.

Rapid este un program foarte scurt, dupa cum spune si numele. Dureaza 30-50 minute, in functie de gradul de murdarie si consuma 11 litri de apa la o temperatura de 45°C. Este potrivit pentru pentru spalarea vaselor usor murdare si nu asigura uscarea.

Eco este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse – apa si curent. Se adreseaza vaselor normal murdare. Consuma 10 litri de apa la o temperatura de 50°C. Programul va dura 200 minute si include ciclul de uscare.

Spalare si uscare 1 ora este un program interesant pe care nu-l intalnim la multe masini de spalat. Dureaza 60 minute si se adreseaza vaselor cu un grad de murdarie, mic spre normal. Vor fi consumati 11 litri de apa la o temperatura de 55°C. Asigura si uscare.

Zilnic este un program potrivit pentru vasele murdare. Consuma 11 litri de apa la o temperatura mai ridicata, de 60°C. Este un program care se intinde pe durata a 80 – 90 minute. Asigura si uscare.

Whirlpool ADP 9070 IX interior review opinii pret pareri

Intensiv este programul destinat vaselor rezistente, foarte murdare. Aici ma refer la oale, cratite, tigai. Programul poate spala perfect si acel tip de murdarie arsa si bine lipita pe suprafata vasului. Este un program care foloseste 15 litri de apa, la o temperatura de 65°C. Programul va dura 145 – 155 minute si va asigura uscare.

Silentios este un program pe care cu siguranta nu il veti folosi prea des. Silentiozitatea provine de la presiunea scazuta a jeturilor de apa, dar sa fim serios, cata galagie poate face un jet de apa, ascuns dupa o usa inchisa ermetic? Programul este potrivit pentru vase normal murdare. Utilizeaza 14 litri de apa la o temperatura de 50°C. Dureaza 290 – 299 minute, ceea ce mi se pare exagerat, deci un program inutil. Asigura si uscare.

Abur este un program indicat pentru toate tipurile de vase si toate tipurile de murdarie. Include spalare prin utilizarea aburului si nu mai necesita inmuiere anterioara, sau prespalare. Se vor consuma 14,5 litri de apa si va dura 165 – 175 minute, incluzand in acest timp si ciclul de uscare.

 

Concluzia este ca Whirlpool ADP 9070 IX reprezinta o masina de spalat vase foarte incapatoare si cu o eficienta incontestabila. Nu sunt foarte multe masini de profil, cu performante superioare. Diversitatea programelor asigura spalarea tuturor tipurilor de vase, la orice nivel de murdarie.

Whirlpool ADP 9070 IX

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   13
Clasa de eficienta energetica   A+++
Numar de programe   10
Tip afisaj   LED
Control   Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Filtru autocuratare   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   70°C
Program Bio/Eco   50°C
Program prespalare   Da
Altele   Express
Pahare
Power Clean
Multizone
Picioare ajustabile

SENZORI

Nivele de temperatura   4

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da

ACCESORII

Cos reglabil pe inaltime   Da
Cos tacamuri   Da

CONSUM

Consum de apa (l/ciclu)   10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.82

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   44
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 59.7 x 59
Inox   Da
Culoare   Inox
Whirlpool ADP 9070 IX

Whirlpool ADP 9070 IX, Masina de spalat vase 6th Sense Power Clean, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A+++, Inox
Whirlpool ADP 9070 IX opinii, review, pret si pareri
10 Total Score
Performante exceptionale

Whirlpool ADP 9070 IX opinii, review, pret si pareri

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search