Sharp ES-GFD9104W3, Masina de spalat rufe, 9 Kg, 1000 RPM, Control Touch LCD, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Sharp ES-GFD9104W3, Masina de spalat rufe, 9 Kg, 1000 RPM, Control Touch LCD, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat rufe, foarte incapatoare, potrivita pentru locuintele in care traiesc multe persoane. Este moderna si eficienta in eliminarea petelor de pe toate tipurile de materiale. In acest review vom detalia toate performantele masinii de spalat, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele acestui aparat.

Sharp ES-GFD9104W3

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat rufe, cu o capacitate de incarcare de 9 kg. Este mai generoasa decat media masinilor de spalat. Din acest motiv, se regaseste in casele oamenilor care chiar au mult de spalat. Pentru rezultate perfecte, va recomand sa nu depasiti cantitatea de 9 kg, pentru ca, altfel, este posibil sa va vedeti acele pete albe de detergent pe material, care apar dupa o clatire sau o stoarcere ineficienta.

Turatia maxima in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. Aici mi se pare un oarecare dezavantaj. Exista foarte multe masini in care se introduc mult mai putine haine, dar care storc si cu 1400 rpm.

Sharp ES-GFD9104W3 este una dintre cele mai economice masini de spalat, fapt dovedit si prin incadrarea sa in clasa energetica A+++. Tot la acest capitol as vrea sa remarc faptul ca are anumiti senzori care detecteaza cantitatea hainelor introduse, iar in functie de aceasta regleaza consumul de apa si curent, precum si timpul de functionare a unui program de spalare.

In caz ca nu ati strans haine pentru a umple masina de spalat, sistemul Eco Logic, permite incarcarea la jumatate. Adica spalati o cantitate mai mica de haine, cu un consum redus al resurselor. Mi se pare un mare avantaj faptul ca puteti personaliza spalarile, in functie de anumiti factori.

Sharp ES-GFD9104W3 este foarte eficienta pentru persoanele alergice. A primit certificare din partea Fundatiei Allergy UK pentru eficienta in eliminarea a 7 tipuri de alergeni si 4 tipuri de bacterii.

Alergeni:

 • Polen, pisici, caini, praf, capuse, fungi, mucegai.

Bacterii:

 • Escherichia Coli, Enteroccocus Faecilis, Staph. Aureus, Staph. Saprophyticus.

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat foarte performanta. Spre exemplu, va este permisa selectarea tipurilor de pete pe care doriti sa le eliminati de pe anumite materiale. Lista pe care o veti vedea prezentata pe display-ul electronic este prezentata in imaginea de mai jos.

Sharp ES-GFD9104W3 lista pete

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat foarte eficienta si prin prisma faptului ca detine programe de spalare diversificate.

Din lista programelor de spalare fac parte urmatoarele:

 • Program rapid 20 minute,
 • Program extra-clatire,
 • Program prespalare,
 • Program bumbac,
 • Program jeans,
 • Program lana,
 • Program sintetice,
 • Program usor de calcat,
 • Program centrifugare intensiva,
 • Program colorate,
 • Program consum redus de energie,
 • Program matase/perdele,
 • Program spalare manuala,
 • Program sport.

Exista si doua optiuni de memorare a programelor dupa ce setati o anumita schema a parametrilor. In general, utilizatorii nu se complica si folosesc programele prestabilite.

Parere personala

Sharp ES-GFD9104W3 este o masina de spalat rufe, dotata cu functii si programe foarte eficiente. Detine anumite avantaje pe care nu le-am intalnit la nicio masina de spalat. Un exemplu ar fi alegerea tipului de pata pe care doriti sa il eliminati de pe haine. Da randament foarte bun. Consuma putin, chiar daca este o masina de spalat foarte incapatoare. Nu este o masina de spalat ieftina, dar nici nu avem astfel de pretentii. Este o masina de spalat pe care oamenii o aleg pentru performantele sale, nu pentru pret.

Sharp ES-GFD9104W3

Sharp ES-GFD9104W3 review, pret, pareri, opinii, promotii

Sharp ES-GFD9104W3, Masina de spalat rufe, 9 Kg, 1000 RPM, Control Touch LCD, Clasa A+++, 60 cm, Alb
10 Total Score
Masina de spalat eficienta si foarte incapatoare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search