Hotpoint LFD11M132, Masina de spalat vase, 14 Seturi, 11 Programe, 60 cm, Clasa A+++, Alb

Hotpoint LFD11M132

(Masina de spalat vase, 14 Seturi, 11 Programe, 60 cm, Clasa A+++, Alb)

Hotpoint LFD11M132 este o masina de spalat excelenta, din multe puncte de vedere. Este foarte incapatoare, detine multe programe de spalare diversificate si este foarte economica. In acest review, vom detalia toate aspectele sale, vom indruma catre cel mai bun pret si asteptam pareri de la utilizatorii care au testat-o.

Hotpoint LFD11M132

Masina de spalat vase, exceptionala, gratie diversitatii programelor de spalare, a volumului de incarcare si a economiei la energie.

 

Hotpoint LFD11M132 este o masina de spalat foarte incapatoare. Va permite sa introduceti 14 seturi, in acelasi timp. Este o masina careia ii simtiti utilitatea dupa o petrecere cu persoane numeroase. In momentul in care veti vedea ca toate vasele sunt spalate si uscate, fara nicio urma, veti fi foarte incantati.

Datorita capacitatii de spalare, Hotpoint LFD11M132 este o masina perfecta pentru o casa in care locuiesc peste 4, 5 persoane. Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt de 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm. Cu siguranta ii veti gasi un loc in bucatarie.

Faptul ca este incadrata in clasa energetica A+++ (cea mai eficienta clasa energetica), inseamna ca va consuma cu pana la 45 % mai putin curent, fata de o masina de spalat vase, din clasa A+.

Hotpoint LFD11M132 este o masina de spalat vase, foarte inteligenta, care va permite sa introduceti, in acelasi timp, si vase rezistente si vase fragile, pentru ca pot fi spalate pe doua niveluri.

 

Programe de spalare numeroase si cu o eficienta exceptionala

Hotpoint LFD11M132 poate executa 11 programe de spalare, un numar foarte mare, pe care nu-l intalnim la fiecare masina de spalat vase. Haideti sa vedem pentru ce sunt utile aceste programe de spalare.

Eco este un program lung de 3h 10′, care consuma doar 9 litri de apa. Este cel mai economic program de spalare. Se adreseaza vaselor cu un nivel mediu de murdarie. Include si uscarea finala.

Auto Intensiv este un program potrivit pentru vasele rezistente si foarte murdare. Aici sunt incluse oale, tigai si cratite, cu acel tip de mancare arsa, uscata si bine fixata pe suprafata vasului. Fiind un program automat, va detecta nivelul de murdarie si in functie de acesta, va consuma 14 – 15,5 litri de apa, pe durata a 2h – 3h 10′. Asigura si uscarea finala.

Auto Normal este un program potrivit pentru vasele cu un nivel mediu de murdarie. Sistemele vor detecta acest nivel si vor stabili care este timpul si cantitatea optima de apa. Poate consuma 14,5 – 16 litri de apa, intr-un timp de 1h 30′ – 2h 30′. Asigura si uscarea finala.

Auto Fast este un program ideal pentru spalarea vaselor aferente a 4 persoane. Este un program zilnic care da randament pentru vasele utilizate de o familie. Fiind un program automat, va detecta nivelul de murdarie, astfel ca va consuma 13 – 14,5 litri de apa, intr-un interval de 40′ – 1h 20′. Acest program nu va asigura uscarea.

Duo Wash este acel program care va permite sa spalati vasele si tacamurile delicate, in partea de sus, si oale, tigai, cratite, in partea de jos. Pentru fiecare dintre cele doua niveluri, se vor utiliza diferite intensitati ale jeturilor de apa. Programul va dura 2h si se vor consuma 18 litri de apa. Vasele vor fi complet uscate la finalul programului.

Delicate este programul foarte atent cu paharele de sticla sau cristal si cu tacamurile sau alte obiecte sensibile la temperaturi ridicate. Acest program dureaza 1h 40′ si va consuma 11 litri de apa. Vesela va fi uscata la final.

Express 30′ este un program perfect pentru vase mai putine si nu foarte murdare. Ne referim la cazul in care la masa au fost prezente 2, 3 persoane. Programul va dura doar 30′, se vor consuma 9 litri de apa, iar la final, vasele nu vor fi uscate automat.

Noapte buna este un program silentios si destul de lung. A fost conceput pentru a nu deranja persoanele din locuinta. Lucreaza lent si se intinde pe durata a 3h 30′. Consumul de apa ajunge la 15 litri. Dimineata, cand va treziti, vesela va fi curata si uscata.

Prespalarea este un ciclu scurt care are rolul de a inmuia murdaria de pe vasele ce urmeaza a fi spalate la un program complet. Este utila pentru vasele extrem de murdare. Dureaza doar 12′ si consuma 4,5 litri de apa rece. Nu asigura uscare, pentru ca nu este cazul. Dupa finalizarea prespalarii, va trebui sa porniti un program complet, pentru a curata perfect vasele.

Igienizant este un program perfect pentru inlaturarea microbilor de pe biberoane sau alte vase ale bebelusilor. Se va utiliza apa la o temperatura foarte ridicata, pentru obtinerea rezultatelor perfecte. Obiectele spalate vor fi si uscate la final.

Autocuratarea este un program care va dura 50′ si se recomanda a fi utilizata o data la 40 de spalari, cu interiorul gol. Acest program are rolul de a igieniza aparatul.

Mai multe detalii despre functionare, puteti gasi in manualul de utilizare.

 

Concluzia este ca Hotpoint LFD11M132 reprezinta una dintre cele mai performante masini de spalat vase. Este foarte incapatoare, foarte economica si deosebit de eficienta, gratie programelor de spalare numeroase si diversificate. Se vinde cu un pret mediu spre mare. Un model putin mai ieftin, este Hotpoint LFD11M121CX.

Hotpoint LFD11M132

Masina de spalat vase, exceptionala, gratie diversitatii programelor de spalare, a volumului de incarcare si a economiei la energie.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   14
Clasa de eficienta energetica   A+++
Numar de programe   11
Tip afisaj   LCD
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Siguranta copii   Da
Program Bio/Eco   Da
Altele   Auto Fast
Auto Intensiv
Auto Normal
Cristale
Duo Wash
Express 30′
Goodnight

SENZORI

Alte tehnologii   Element de incalzire ascuns

PANOU DE CONTROL

Indicator sare   Da

ACCESORII

Cos reglabil pe inaltime   Da

CONSUM

Consum anual de apa   2520 l
Consum de apa (l/ciclu)   9
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.83
Consum anual de energie   237 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   42
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 60 x 60
Culoare   Alb

Hotpoint LFD11M132 review, pret, pareri, opinii

Hotpoint LFD11M132, Masina de spalat vase, 14 Seturi, 11 Programe, 60 cm, Clasa A+++, Alb
Hotpoint LFD11M132 review, pret, pareri, opinii
10 Total Score
Performante remarcabile ale unei masini de spalat vase, foarte incapatoare.

Hotpoint LFD11M132 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search