Beko WMY61483LB2, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Beko WMY61483LB2

(Masina de spalat rufe, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A+++)

Beko WMY61483LB2 este o masina de spalat rufe, performanta, dotata cu multe programe esentiale in eliminarea petelor de pe toate tipurile de materiale. Este foarte economica, dar nu face parte din categoria celor mai incapatoare masini de spalat rufe. Vom face un review detalia, in care vom prezenta toate aspectele si vom indruma catre cel mai mic pret. Asteptam ca utilizatorii care au testat produsul, sa-si exprime opinia in sectiunea de comentarii.

Beko WMY61483LB2

Masina de spalat dotata cu multe programe diversificate. De aici provine eficienta in eliminarea tuturor tipurilor de pete. Este foarte economica, dar nu prea incapatoare.

 

Caracteristici si functii

Beko WMY61483LB2 este o masina de spalat care ofera o capacitate de incarcare de 6 kg. Nu este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat, dar se potriveste perfect pentru o casa in care locuiesc 4 persoane.

Este foarte economica si tocmai de aceea a fost incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Consuma cu aproximativ 45 % mai putin curent, decat o masina de spalat rufe din clasa A+.

Faptul ca in timpul stoarcerii, turatia maxima va atinge 1400 rpm, nu poate decat sa va bucure. O stoarcere intensa inseamna un timp mai scurt pentru uscare. Evident ca acest nivel il puteti reduce, daca vreti ca stoarcerea sa fie mai usoara, dar luati in calcul ca fiecare program de spalare este setat pe anumiti parametri, pentru a obtine rezultatele perfecte.

Sistemul electronic de control al balansului face ca hainele sa fie distribuite uniform si chiar in momentul in care incepe centrifugarea, masina de spalat sa se mentina fixa, sa nu trepideze si sa fie silentioasa.

Beko WMY61483LB2 panou comenzi

In imaginea de mai sus am prezentat partea frontala a masinii de spalat. Mi se pare o masina de spalat moderna si explicita, adica usor de utilizat.

In partea din stanga se afla cuva detergentilor. In centru este selectorul de programe, iar in stanga si in dreapta sa, sunt prezente leduri aferente fiecarui program de spalare. Aceste leduri au rol de confirmare a faptului ca ati ales programul dorit. In partea dreapta este un display LED si cateva butoane, care va ajuta sa modificati valorile unor parametri si sa setati anumite functii.

16 programe de spalare eficiente

Beko WMY61483LB2 este o masina de spalat dotata cu programe pentru toate tipurile de articole vestimentare. In primul rand, detine programele de baza, referitoare la materiale, cum ar fi bumbac, lana/casmir, sintetice si delicate (matase, perdele).

Dark care este un program universal pentru hainele inchise la culoare. Este foarte eficient pentru ca nu mai stati sa le triati in functie de material.

Baby care este un program care va clati hainele foarte bine. Nu va ramane nicio urma de detergent impregnata in tesaturi. Este foarte important un astfel de program, deoarece nou-nascutii au pielea sensibila si orice urma de produs chimic, le-ar putea produce iritatii. Consider ca acest program trebuie sa fie prezent la fiecare masina de spalat amplasata intr-o casa in care locuiesc copii.

Camasi este un alt program interesant, util pentru familiile in care membrii lucreaza intr-un domeniu office. Aceste articole vestimentare vor fi curatate atent, iar tesatura va fi protejata.

Spalare manuala este un ciclu care imita spalarea la lighean. Utilizeaza apa la o temperatura scazuta si nu asigura stoarcerea. Este un program perfect pentru spalarea tenisilor. Stiti ca cel mai mare pericol la incaltaminte este dezlipirea talpilor din cauza apei la o temperatura ridicata si din cauza stoarcerii intense. Acest program a fost inventat pentru protejarea articolelor sensibile.

Cam acestea ar fi cele mai uzuale programe, pe care le veti utiliza.

Concluzia este ca Beko WMY61483LB2 reprezinta o masina de spalat performanta, eficienta datorita diversitatii programelor de spalare. Este foarte economica, dar nu prea incapatoare. Este o masina de spalat destul de ieftina. Se aseamana foarte mult cu modelul Beko WMY61443LB2, dar este putin mai ieftina.

Beko WMY61483LB2

Masina de spalat dotata cu multe programe diversificate. De aici provine eficienta in eliminarea tuturor tipurilor de pete. Este foarte economica, dar nu prea incapatoare.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1400
Capacitate de incarcare (kg)   6
Clasa de eficienta energetica   A+++

PROGRAME

Numar programe   16
Program extra-clatire   Da
Program prespalare   Da
Programe   Baby Protect, Dark Care, Stoarcere + Evacuare, Camasi, Mix 40 °C, Aqua 40C 40′, Hygiene 20, Expres super rapid, Daily Express, Spalare rapida
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program delicate   Da
Program spalare manuala   Da
Altele   Woolmark Silver

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Tehnologie AquaFusion, Sistem automat de reglare a consumului de apa, Sistem electronic de control al balansului, Sistem control exces apa
Selector centrifugare   Da
Informatii display   Timp ramas
Programare intarziata   Da
Altele   Motor Inverter ProSmart, Dispozitiv pentru detergent lichid, Blocare butoane in timpul functionarii

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   8549
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   73
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   50
Dimensiuni (IxLxA cm)   84 x 60 x 50
Diametru hublou (cm)   34
Deschidere hublou (grade)   170
Material cuva   Polipropilena
Material tambur   Otel inoxidabil
Culoare   Alb

Beko WMY61483LB2 pret, review, pareri, opinii

Beko WMY61483LB2, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A+++
Beko WMY61483LB2 review, pret, pareri, opinii
9.1 Total Score
Performante remarcabil la un pret acceptabil

Beko WMY61483LB2 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
7.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search