Hotpoint LFD11M121CX, Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Hotpoint LFD11M121CX

(Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Inox)

Hotpoint LFD11M121CX este o masina de spalat vase, exceptionala, care impresioneaza din multe puncte de vedere. Este foarte incapatoare, eficienta, economica si dotata cu un numar mare de programe de spalare, cu particularitati diferite, pentru a elimina perfect, toate tipurile de murdarie, de pe orice tip de vas.

Vom prezenta in acest review, toate aspectele masinii de spalat, vom indruma catre cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, rugam utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs

Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase, foarte performanta, dotata cu multe programe de spalare eficiente. Este foarte incapatoare si economica.

 

Hotpoint LFD11M121CX este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare foarte generoasa, de 14 seturi. Este o masina perfecta pentru casele in care traiesc peste 5, 6 persoane. Fiind atat de incapatoare, dupa o petrecere, va poate spala toate vasele si tacamurile pe care le-ati folosit. Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Hotpoint LFD11M121CX este o masina de spalat vase, foarte flexibila, iar aici ma refer la faptul ca se muleaza perfect pe diferitele cazuri intalnite la spalarea vaselor. Puteti selecta zona in care masina de spalat ar trebui sa insiste mai bine pentru curatare. Daca nu reusiti sa umpleti masina de spalat, sa stiti ca exista si posibilitatea de incarcare la jumatate. Pentru acest caz, se vor economisi si resurse pretioase.

Hotpoint LFD11M121CX review, pret, pareri, opinii masina de spalat vase interior

Numeroase programe de spalare eficiente

Hotpoint LFD11M121CX este o masina de spalat vase, dotata cu un numar foarte mare de programe de spalare. In totalitate sunt 11 si n-am intalnit foarte multe modele, care sa atinga acest standard. Le voi detalia in randurile urmatoare, pentru a intelege perfect, daca este masina de spalat vase de care aveti nevoie.

Eco este cel mai lung program complet, dar si cel mai economic. Dureaza 3h 10′ si consuma 9 litri de apa. Este un program adresat vaselor cu un grad normal de murdarie. Asigura si uscarea.

Auto intensiv este un program potrivit vaselor rezistente foarte murdare. Nu este recomandat pentru spalarea vaselor fragile. Este un program care detecteaza gradul de murdarie, iar in functie de acesta, dureaza intre 2h si 3h 10′, iar consumul de apa va fi 14 – 15,5 litri. Utilizeaza apa la o temperatura ridicata pentru a curata perfect oale, tigai si cratite. Asigura si uscarea la final.

Auto normal este un program pentru vase si oale cu un grad mediu de murdarie. Fiind un program automat, pentru obtinerea rezultatelor perfecte de curatare, va dura 1h 30′ – 2h 30′ si va consuma 14,5 – 16 litri de apa. Asigura si uscare la final.

Ciclu scurt automat este un program pentru spalarea zilnica a unui numar redus de vase. Spala perfect vasele pentru 4 persoane. Se adreseaza unui grad mediu de murdarie. Programul acesta nu asigura si uscarea la final, dureaza intre 40′ si 1h 20′. Consumul de apa va fi cuprins intre 13 si 14,5 litri. Nu asigura uscarea la final.

Duo wash este un program excelent pentru spalarea diferentiata. In cosul superior poate spala delicat, obiecte fragile, iar in cosul inferior, va spala intensiv, vasele foarte rezistente, cum ar fi oale, cratite si tigai. Programul dureaza 2 h si consuma 18 litri de apa. La final, asigura si uscarea.

Delicat este un program pentru vase si tacamuri, sensibile la o temperatura mai ridicata. Este perfect pentru spalarea paharelor din sticla, sau cristal. Dureaza 1h 40′ si consuma 11 litri de apa. Asigura si uscarea la final.

Express 30′ este un ciclu scurt, pentru vase putin murdare. Dureaza 30 minute si consuma 9 litri de apa. Nu asigura uscarea la final.

Good night este un program interesant, pe care nu l-am intalnit la multe masini de spalat. Este un program lung de 3h 30′. Rolul sau este ca va spala vasele intr-un mod foarte silentios, iar dimineata le gasiti perfect curatate si uscate. Consuma 15 litri de apa.

Inmuierea este un ciclu intalnit si sub denumirea de prespalare. Practic, rolul sau este de a inmuia resturile de mancare foarte uscate, fixate puternic pe vasele ce urmeaza a fi introduse la un program de spalare complet. Dureaza 12′ si consuma 4,5 litri de apa. Nu il puteti considera un program de spalare propriu-zis.

Igienizant este un ciclu de spalare la temperaturi ridicate, a vaselor si biberoanelor. Este perfect pentru dezinfectarea recipientelor pentru bebelusi. Dureaza 1h 20′, consuma 10 litri de apa si asigura uscarea.

Autocuratare este un program pe care nu l-am mai intalnit la multe masini de spalat vase. Are rolul de a curata masina de spalat vase. Se aplica fara incarcatura, adica masina de spalat trebuie sa fie goala si puteti folosi detergenti speciali. Dureaza 50′ si consuma 8 litri de apa.

Mai multe detalii despre functionare, gasiti in acest manual de utilizare.

Concluzia este ca Hotpoint LFD11M121CX reprezinta o masina de spalat vase, foarte performanta, cu eficiente incontestabile. Este si foarte incapatoare. Se vinde cu un pret ridicat, dar realist, in concordanta cu aptitudinile. Este superioara modelului Whirlpool ADP 9070 IX, care se vinde cu un pret mai mare.

Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase, foarte performanta, dotata cu multe programe de spalare eficiente. Este foarte incapatoare si economica.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   14
Clasa de eficienta energetica   A++
Numar de programe   11
Tip afisaj   LCD
Control   Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   Da
Program rapid   Da
Program auto   Da
Altele   Flexi Power
Normal
Duo Wash
Express 30′
Igienizare
Autocuratare
Extra Dry

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Indicator sare   Da

ACCESORII

Cos tacamuri   Da
Alte accesorii   Cos superior reglabil Lift-Up
Tava tacamuri
Cos inferior cu insertii rabatabile
Cos tacamuri glisant

CONSUM

Consum de apa (l/ciclu):   9

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   41
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 60 x 60
Inox   Da
Culoare   Inox

Hotpoint LFD11M121CX review, pret, pareri, opinii

Hotpoint LFD11M121CX, Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Inox
Hotpoint LFD11M121CX review, pret, pareri, opinii
9.9 Total Score
Performante exceptionale

Hotpoint LFD11M121CX review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search