Beko DFN16210W, Masina de spalat vase, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Alb

Beko DFN16210W

(Masina de spalat vase, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Alb)

Beko DFN16210W este o masina de spalat vase, dotata cu principalele programe de care aveti nevoie. Este destul de incapatoare si se vinde cu un pret foarte mic. In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret. Daca ati testat acest produs, ne puteti exprima opinia in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Beko DFN16210W

Masina de spalat vase, incapatoare si foarte ieftina. Detine programe care pot oferi strictul necesar.

 

Beko DFN16210W este o masina de spalat vase, destul de incapatoare. Puteti introduce toate vasele care se murdaresc in urma unei petreceri. Cam pentru aceste momente s-au inventat masinile de spalat vase de mare volum. Aceasta va permite spalarea a 12 seturi de vase, pe o durata de maxim 3h.

Datorita capacitatii de spalare, este potrivita pentru o casa in care locuiesc, in permanenta, 4-5 persoane. Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 59.8 x 60 cm.

Beko DFN16210W este o masina de spalat vase, incadrata in clasa energetica A+. Nu este una dintre cele mai economice, referitor la consumul de curent.

Programe de spalare eficiente

Ca si numar de programe, Beko DFN16210W detine doar 6, dar acestea asigura strictul necesar. Sunt unele masini de spalat vase, dotate cu programe de spalare pentru noapte, sau programe de spalare speciale pentru vasele bebelusilor. Nu este cazul si la acest model, care se vinde cu un pret foarte mic.

Haideti sa sintetizam programele pentru a intelege la ce este utila Beko DFN16210W.

Eco este un program perfect pentru spalarea vaselor cu un grad mediu de murdarie. Este cel mai economic program, daca ne raportam la consumul de apa si energie. Dureaza 190 minute si consuma 12 litri de apa, la o temperatura de 50°CEste un ciclu complet, care asigura si uscare.

Auto este un program perfect pentru toate tipurile de vase, cu un grad de murdarie mediu spre ridicat. Detecteaza automat acest nivel de murdarie, iar consumul de resurse si durata programului, poate varia. Utilizeaza 12,6 – 17  litri de apa, la o temperatura cuprinsa intre 40 si 65°C. Ciclul poate dura 92 – 176 minute.

Intensiv este un program potrivit pentru vasele rezistente, extrem de murdare. Ce inseamna vase rezistente? Oale, cratite si tigai. Ce inseamna “extrem de murdar”? Este vorba despre acel tip de mancare arsa, puternic fixata pe suprafata vasului. Tocmai pentru aceste conditii, se utilizeaza 17,6 litri de apa, la o temperatura foarte ridicata, de 70°C. Programul dureaza 124 minute si asigura uscarea finala.

Repede si curat este un program de doar 58 minute. Se potriveste pentru spalarea vaselor cu un grad mediu de murdarie. Nu este un program potrivit vaselor sensibile si paharelor, pentru ca utilizeaza apa la o temperatura ridicata de 70°C. Programul asigura si uscare la final.

Mini 30′ este un program perfect pentru vasele nu foarte murdare si cu resturile eliminate. Este un program de 30 minute, care utilizeaza 11,8 litri de apa, la o temperatura de doar 35°C. Este un program scurt, care nu asigura uscarea.

Prespalarea este un ciclu de 15 minute, utilizat pentru a inmuia murdaria uscata, fixata puternic pe suprafata vaselor. Utilizeaza doar 4,2 litri de apa rece. Este perfecta pentru vasele foarte murdare, ce urmeaza a fi introduse la un program complet.

Acestea sunt toate programele de spalare, pe care Beko DFN16210W vi le pune la dispozitie. Exista si anumite functii pe care masina de spalat vase, le pune la dispozitie. Acestea ar fi: Incarcare la jumatate, Extra clatire si Detectare automata a detergentului. Mai multe detalii despre utilizare si setari, gasiti in manualul de utilizare.

Concluzia este ca Beko DFN16210W reprezinta o masina de spalat vase, foarte incapatoare si destul de eficienta. In opinia mea, ar fi trebuit sa detina si un program special pentru delicate, ca sa o putem considera o masina de spalat careia n-ai ce sa-i reprosezi. Trebuie remarcat faptul ca Beko DFN16210W este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase.

Masinile de spalat vase reprezinta un real confort in casa tuturor. Imaginati-va ce ar insemna, ca, noaptea, dupa petrecere, sa va apucati de spalat 12 farfurii, pahare, oale, cratite si tacamuri. Toate acestea se vor curata automat, iar dimineata le veti gasi gata uscate.

Beko DFN16210W

Masina de spalat vase, incapatoare si foarte ieftina. Detine programe care pot oferi strictul necesar.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   12
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   6
Tip afisaj   LED
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   70°C
Program auto:   Da
Program Bio/Eco   50°C
Program prespalare   Da
Altele   Quick & Clean Mini 30°C

SENZORI

Nivele de temperatura   6
Alte tehnologii:   Indicator clatire suplimentara, Senzor detectare automata grad murdarie, Sistem control exces apa

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Indicator sare   Da

ACCESORII

Cos tacamuri   Da
Compartiment sare   Da
Alte accesorii:   4 rafturi sertar superior

CONSUM

Consum anual de energie:   290 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   47
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 59.8 x 60
Culoare   Alb

Beko DFN16210W review, pret, pareri, opinii

Beko DFN16210W, Masina de spalat vase, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Alb
Beko DFN16210W review, pret, pareri, opinii
8.9 Total Score
Eficienta si volum generos, la un pret foarte mic

Beko DFN16210W review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search