Heinner HWM-V7010A++, Masina de spalat rufe, 7KG, 1000 RPM, Clasa A++, Ecran LED, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Heinner HWM-V7010A++, Masina de spalat rufe, 7KG, 1000 RPM, Clasa A++, Ecran LED, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

 

Heinner HWM-V7010A++ este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe, cu capacitate de incarcare de 7 kg. Detine programe de spalare diversificate, care pot elimina cu brio, pete de pe toate tipurile de materiale.

 

In acest review vom prezenta toate aspectele aparatului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda cel mai mic pret, cu transport inclus. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii ale Heinner HWM-V7010A++

Heinner HWM-V7010A++ este o masina de spalat cu incarcare frontala. Poate spala 7 kg de haine, intr-un singur ciclu. Este o masina de capacitate medie, tinand cont ca gama se incadreaza intre 4 si 12 kg. Se potriveste perfect pentru o casa in care locuiesc 2-3 persoane.

 

Dimensiunile exterioare sunt 59.7 cm x 84.5 cm x 49.7 cm (adancime x latime x inaltime). Are o greutate de 55.2 kg si detine un cablu de 1.5 m.

 

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. M-as fi asteptat la un nivel de 1200 rpm, dar oricum stoarcerea hainelor va fi una eficienta.

 

Fiind incadrata in clasa energetica A++, masina de spalat va consuma cu aproximativ 25% mai putina energie electrica, fata de un aparat similar din clasa A+. Este un aspect care in timp se va regasi intr-o economie substantiala.

 

Eco Logic este un sistem care detecteaza cantitatea de haine introdusa si in functie de aceasta, regleaza consumul de apa, energie, dar si timp. Spre exemplu, daca incarcati masina doar pe jumatate, consumul de energie poate fi redus pana la 50%.

 

Functia de indepartare a spumei va elimina excesul acesteia, pentru eficientizarea spalarii. Se mai intampla sa puneti in graba mai mult detergent decat ar trebui. Masina de spalat va detecta acest lucru si va inlatura excesul de spuma, pentru cele mai bune rezultate de spalare.

 

Poate fi blocat accesul copiilor. Este bine de retinut acest lucru. Nu toate masinile de spalat beneficiaza de acest avantaj.

 

Pentru ca aparatul sa nu trepideze, a fost dotat cu un sistem electronic de control al balansului.

 

Cum functioneaza Heinner HWM-V7010A++?

 

Masina de spalat Heinner HWM-V7010A++ este foarte usor de inteles si de utilizat.

Dupa ce ati introdus hainele in cuva si ati adaugat detergentul in compartimentul aferent, urmeaza selectarea programelor. Aceasta etapa se face prin rotirea butonului central. Este foarte important faptul ca programele sunt prezentate sub forma de text. Astfel, nu trebuie sa mai cititi de fiecare data in manualul de utilizare.

In partea din dreapta se afla un display LED si cateva butoane. Cu ajutorul acestora puteti activa anumite functii sau puteti modifica valorile anumitor parametri, cum ar fi turatia maxima de stoarcere.

Puteti stabili ora de incepere a unui program de spalare, sau exista optiunea pentru spalare fara sa formeze cute pe material.

MAI MULTE SPECIFICATII

 

Cat de eficiente sunt programele masinii de spalat Heinner HWM-V7010A++?

 

Heinner HWM-V7010A++ detine 15 programe de spalare, diversificate, care isi fac treaba foarte bine. Acestea sunt urmatoarele:

 • Rapid 15′,
 • Zilnic 60′,
 • Camasi,
 • Mixte,
 • Sport,
 • Delicate/spalare manuala,
 • Bumbac 90°C,
 • Bumbac,
 • Bumbac 60°C,
 • Bumbac 40°C,
 • Eco 20°C,
 • Easy Care,
 • Lana,
 • Stoarcere suplimentara,
 • Clatire suplimentara.

 

Pentru linistea tuturor parintilor, ar fi fost bine sa existe si un program Baby Care, care sa garanteze o spalare si o clatire foarte atenta. Cu aceasta masina de spalat, spalarea hainelor de bebelusi poate fi adaptata dintr-un program de bumbac la temperatura mare si o clatire suplimentara.

In rest, nu as avea nimic de comentat despre acest aparat.

 

Pret si pareri despre Heinner HWM-V7010A++

 

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Heinner HWM-V7010A++ este o masina de spalat incapatoare, eficienta si economica. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe, de capacitate medie. Poate fi inteleasa si utilizata de catre oricine, pentru ca nu este foarte complexa.

Detine numeroase programe de spalare, cu particularitati diferite. Asta duce la eliminarea petelor de pe multe tipuri de material.

Se vinde cu un pret foarte mic, in jurul a 1000 lei. Uneori o puteti gasi si mai ieftina. 

Este de retinut faptul ca Heinner HWM-V7010A++ este cea mai ieftina masina de spalat cu capacitate de spalare 7 kg/ciclu.

 

Heinner HWM-V7010A++

 

 

Specificatii

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 171 kWh
Consum de putere – program standard 0.95 kWh
Consum mediu anual de apa 9900 l
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta energetica spalare Clasa A

 

DIMENSIUNI

Diametru hublou 44 cm
Adancime 49.7 cm
Latime 59.7 cm
Inaltime 84.5 cm
Greutate 55.2 Kg
Lungime cablu 1.5 m

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Marime familie 3 membri
Capacitate de incarcare 7 Kg
Viteza maxima centrifugare 1000 rpm
Nivel zgomot centrifugare 77 dB
Nivel zgomot spalare 58 dB
Tip deschidere hublou Stanga
Tip panou de comanda Digital
Culoare Alb

 

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Stoarcere, Buton Start/Stop, Anti sifonare, Programare intarziata, Clatire suplimentara
Functii de siguranta Sistem detectare spuma, Blocare acces interfata

 

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Bumbac Eco, Sport, Delicate, Centrifugare, ECO, Clatire
Numar programe spalare 15
Durata program rapid 15 min

 

Heinner HWM-V7010A++, Masina de spalat rufe, 7KG, 1000 RPM, Clasa A++, Ecran LED, Functie start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb
9.1 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta si economica, ce se vinde cu un pret foarte mic.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search