Indesit ITWD61252WEU – Review, Pret si Pareri masina de spalat rufe cu incarcare verticala

Indesit ITWD61252WEU, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat rufe, cu incarcare verticala, foarte utila atunci cand nu aveti la dispozitie prea mult spatiu. Este eficienta si costa foarte putin.

In acest review vom prezenta toate aspectele aparatului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom indruma catre o sursa buna de pret, cu transport inclus. 

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat cu incarcare verticala, ce poate spala 6 kg de haine. Este perfecta pentru garsoniere sau in caz ca nu exista mult spatiu pentru depozitare. Acesta ar fi principalul motiv pentru care oamenii aleg masinile cu incarcare verticala.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 60 cm x 40 cm x 90 cm (adancime x latime x inaltime).

Turatia maxima exercitata in momentul stoarcerii va fi de 1200 rpm. Asigura o stoarcere ireprosabila, iar hainele se vor usca rapid.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, este dovada unui consum redus de curent electric. Consuma cu 25% mai putin curent decat o masina de spalat din clasa A+.

 

Cum functioneaza Indesit ITWD61252WEU?

Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat usor de utilizat. Nu va pune probleme de intelegere si folosire. In clipul de mai jos este prezentat modul de functionare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat prevazuta cu multe programe de spalare, variate. Reuseste sa elimine pete dificile de pe toate tipurile de materiale.

Pe langa programele de baza: Bumbac, sintetice sunt disponibile si urmatoarele: matase, mixt, program rapid, program clatire intensiva, program extra-clatire, jeans, perdele, express, time saver, usor de calcat.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Indesit ITWD61252WEU este o masina de spalat utila pentru incaperile aglomerate. Nu ocupa mult spatiu, reprezentand un avantaj major pentru cazul garsonierelor. Este usor de utilizat, putand fi inteleasa de oricine. Se vinde cu un pret mic, in comparatie cu alte modele similare.

Indesit ITWD61252WEU

Indesit ITWD61252WEU – Review, Pret si Pareri masina de spalat rufe cu incarcare verticala
9.1 Total Score
Masina de spalat cu incarcare verticala, eficienta, economica, ce se vinde cu un pret mic.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search