Beko WMI71241, Masina de spalat rufe incorporabila, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+

Beko WMI71241, Masina de spalat rufe incorporabila, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+

Beko WMI71241 este una dintre putinele masini de spalat rufe incorporabile, disponibile pe piata din Romania. Nu exista o oferta prea mare pe acest segment, pentru ca la noi in tara, bucatariile nu sunt foarte spatioase. Astfel, multi oameni pozitioneaza masinile de spalat in bai, in holuri sau in alte incaperi.

Pentru cei care vor sa aseze masina de spalat in bucatarie, vom realiza acest review, in care vom prezenta avantajele si dezavantajele masinii de spalat. De asemenea, vom propune si o sursa buna de pret, cu transport inclus.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WMI71241 este o masina de spalat incorporabila. Exteriorul sau este conceput special pentru a fi fixat in corpurile de mobilier. Sunt mici orificii pe care veti putea monta balamale ale usilor.

Este o masina de spalat cu incarcare frontala si cu o capacitate de spalare de 7 kg, intr-un singur program. Se potriveste intr-o casa cu 2-4 persoane.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 54 cm x 60 cm x 82 cm (adancime x latime x inaltime).

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii va fi de 1200 rpm. Este un nivel suficient de ridicat, pentru cantitatea maxima ce poate fi spalata. Daca doriti, mai puteti micsora aceasta turatie. In orice caz, programele sunt stabilite sa functioneze la parametri optimi, astfel ca modificarile nu sunt obligatorii.

Beko WMI71241 este inzestrata cu tehnologia Aqua Fusion, o solutie ce valorifica la capacitate maxima, consumul de energie, apa si detergent. Aceasta tehnologie a luat nastere ca raspuns la pierderea detergentului in timpul spalarii, ce se petrecea la vechile masini de spalat.

Iata mai multe detalii in clipul de mai jos.

Pentru ca masina de spalat sa nu trepideze si sa fie silentioasa, a fost dotata cu sistem electronic de control al balansului.

 

Cum functioneaza Beko WMI71241?

In imaginea de mai sus este prezentata partea frontala superioara a masinii de spalar, respectiv zona in care trebuie sa umblati pentru a porni un program de spalare.

In partea stanga se afla compartimentele in care veti doza detergent, balsam si ce obisnuiti sa mai utilizati.

In centru este un display inconjurat de cateva butoane. Aici nu este obligatoriu sa umblati, dar vi se ofera posibilitatea de a modifica valorile anumitor parametri sau de a activa anumite functii. Spre exemplu, puteti modifica temperatura apei, sau turatia maxima din timpul stoarcerii. De asemenea, puteti stabili dinainte la ce ora sa inceapa un program de spalare.

In partea dreapta este prezent butonul pe care il veti roti pentru a alege programul de spalare.

Nu mi se pare o masina de spalat complicata. Este moderna si destul de usor de utilizat.

MAI MULTE SPECIFICATII

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Din lista programelor de spalare, fac parte urmatoarele:

 • Lana,
 • Mixt,
 • Program clatire intensiva,
 • Bumbac,
 • Sintetice,
 • Stoarcere,
 • Camasi,
 • Eco Clean 20°C,
 • Improspatare,
 • Evacuare,
 • Autocuratare,
 • Bumbac Eco,
 • Baby protect,
 • Expres zilnic.

Toate tipurile de materiale vor fi curatate foarte bine si cu grija. Nu cred ca ar fi un alt program de spalare important, care sa lipseasca din aceasta grila. Ce parere aveti? V-ati fi dorit si altceva?

 

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Beko WMI71241 este o masina de spalat incorporabila, perfecta pentru a fi amplasata in bucatarie. Detine o capacitate medie, potrivita pentru o casa cu 2-4 persoane. Detine o gama variata de programe, care pot elimina petele de pe toate tipurile de material. In acest moment, este cea mai ieftina masina de spalat rufe incorporabila.

Beko WMI71241, Masina de spalat rufe incorporabila, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+
9.1 Total Score
Masina de spalat rufe incorporabila, cu un pret accesibil si performante foarte bune.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
8.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search