Hansa ZWM476SEH, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, Silver

Hansa ZWM476SEH

(Masina de spalat vase, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, Silver)

Hansa ZWM476SEH este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase, cu o capacitate medie de incarcare si programe variate, care pot satisface orice problema pe care o intalniti. Se vinde cu un pret in jurul a 1150 lei, in aceasta perioada, ceea ce i-a determinat pe clienti sa isi concentreze atentia asupra sa.

 

In acest review voi detalia programele de spalat si performantele pe care Hansa ZWM476SEH vi le pune la dispozitie. In sectiunea de comentarii, rog utilizatorii sa-si exprime parerile, daca se afla in cunostinta de cauza si au testat produsul. 

Capacitatea de spalare a masinii de spalat vase, este una medie. Puteti spala 10 seturi intr-un singur ciclu. Este suficienta pentru o casa in care petrecerile cu multi oameni, nu sunt la ordinea zilei. Dimensiunile exterioare sunt 84.5 x 44.8 x 60 (IxLxA) cm.

Programele de spalare sunt in numar de 6, la acest nivel fiind incluse cele mai multe masini de spalat vase. Haideti sa intram in detalii, pentru a intelege cum, cat si ce tip de vase poate spala Hansa ZWM476SEH.

Normal este programul pentru vase foarte murdare, cu acel tip de murdarie bazar pe resturi uscate. Programul dureaza 155 minute si va utiliza 13 litri de apa, la o temperatura de 55°C. Programul va include si uscare.

Intensiv este programul pentru vase foarte murdare, dar rezistente. Aici includem oale, tigai si cratite. Acest ciclu va dura 130 minute, va utiliza 16 litri de apa la o temperatura de 65°C. Programul include si uscarea.

Delicat este un program foarte atent cu obiectele. Este special conceput pentru spalarea paharelor din sticla si a tacamurilor pretentioase. Dureaza 110 minute si foloseste 13 litri de apa, la o temperatura de 40°C. Si acest program va include uscarea.

Eco este cel mai eficient program din punct de vedere al economisirii resurselor – apa si curent. Se potriveste vaselor din sticla si portelan, cu un grad scazut de murdarie. Utilizeaza 9 litri de apa, la o temperatura de 50°C. Dureaza 165 minute si include uscarea.

Express 60′ este un program scurt, care dureaza doar 1 ora. Se adreseaza vaselor nu foarte murdare si nu asigura o uscare totala. Utilizeaza 9 litri de apa, la o temperatura de 62°C.

Inmuierea este intalnita la alte masini de spalat cu denumirea de “prespalare”. Are rolul de a inmuia murdaria de pe anumite vase, care urmeaza sa fie introduse la un program mai lung de spalare. Aceasta prespalare dureaza doar 8 minute si va utiliza 3,5 litri de apa rece.

Hansa ZWM476SEH interior, review, opinii, pareri, pret, promotii, probleme

Pe langa programele de spalare, mai trebuie sa cunoasteti cateva amanunte despre Hansa ZWM476SEH.

  • Este o masina de spalat vase cu un sistem de spalare 3 D. Acest lucru se refera la 3 nivelui de pulverizare, independente, care pot patrunde chiar si in locurile greu accesibile.
  • Gratarele din interior se pot muta foarte usor.
  • Vasele nu vor ramane patate la finalizarea programului, deoarece se va efectua o uscare la temperatura ridicata, care face ca aburul sa dispara.
  • In cazul in care nu strangeti vase suficiente, incat sa umpleti 100% masina de spalat, exista optiune de spalare la jumatate. Avantajele sunt evidente si ajuta la economisirea banilor, prin reducerea consumului de apa si energie.
  • Sistemul Aqua Stop este conceput pentru siguranta casei voastre. In cazul in care se va defecta vreo piesa interna a masinii de spalat, apa va fi oprita automat de la robinet, eliminand riscul aparitiei avariilor.

Concluzia este ca Hansa ZWM476SEH reprezinta o masina de spalat vase foarte eficienta, datorita unor particularitati cu care a fost inzestrata. Este o masina de spalat cu o capacitate medie de incarcare si cu o serie de programe concentrate pe principalele nevoi care apar in bucatarie. Nu detine un program automat care sa detecteze gradul de murdarie. Se vinde cu un pret foarte mic, neavand multi competitori in acest moment.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   10
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   6
Tip afisaj   LCD
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Electronic
Numar de cosuri   3

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program Bio/Eco   Da
Alte functii   Functie de memorie
Altele   Brat superior de pulverizare
Lungime cablu: 2 m
Lungime furtun evacuare: 1.5 m
Picioare ajustabile
Normal
Spalare Express
Lungime furtun alimentare: 1.5 m

SENZORI

Alte tehnologii   Sistem de uscare prin condensare

CONSUM

Consum energetic in program Eco   0.83 kW
Consum anual de apa   2520 l
Consum de apa (l/ciclu)   9
Consum anual de energie   238 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   45
Nivel de zgomot dB(A)   49
Dimensiuni (IxLxA) cm   84.5 x 44.8 x 60
Greutate   38 kg
Culoare   Argintiu
Hansa ZWM476SEH, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, Silver
Hansa ZWM476SEH - Opinii, review, pret si pareri
9.3 Total Score
Performante remarcabile la un pret foarte mic

Hansa ZWM476SEH - Opinii, review, pret si pareri

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search