Whirlpool Supreme Care FSCR10431, Masina de spalat rufe, 6th Sense, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb

Whirlpool Supreme Care FSCR10431

(Masina de spalat rufe, 6th Sense, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb)

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este o masina de spalat rufe, foarte incapatoare, cu functii si performante la cel mai inalt nivel. Este si foarte economica, iar in acest review, voi prezenta detaliat toate aspectele, favorabile si nefavorabile, pentru a intelege exact ce poate oferi masina de spalat. Se vinde cu un pret mediu, iar in aceasta perioada a beneficiat de un discount major.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431

Masina de spalat foarte incapatoare, cu tehnologie de ultima generatie. Este moderna, eficienta si foarte silentioasa.

 

Caracteristici si functii

Capacitatea de incarcare a masinii de spalat este foarte generoasa si reprezinta unul dintre marile avantaje ale aparatului. Practic, puteti introduce la un program de spalare, 10 kg de haine. Din acest punct de vedere, sunt de parere ca masina de spalat se potriveste perfect familiilor numeroase, sau institutiilor de cazare (hoteluri, pensiuni).

Turatia in momentul stoarcerii, poate atinge nivelul maxim admis la o masina de spalat, adica 1400 rpm. Asta inseamna ca hainele vor fi stoarse extrem de bine si reprezinta un castig pentru o uscare mai rapida.

Economia de energie de care da dovada Whirlpool Supreme Care FSCR10431, este dovedita de incadrarea sa in cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Consuma cu aproximativ 45 % mai putin curent, fata de o masina de spalat din clasa A+.

Tehnologia al 6-lea simt, este patentata de producatorul Whirlpool si aduce un plus de eficienta, impreuna cu o economisire consistenta a resurselor. Masina de spalat va detecta ce cantitate de haine ati introdus si va utiliza apa si curent in consecinta. Adica, daca spalati 3 kg, consumul va fi mai mic decat daca ati spala 10 kg intr-un ciclu.

Motorul Direct Drive va fi conectat la centrul tamburului, iar acest lucru ofera siguranta si durabilitate in timp, precum si eliminarea zgomotelor. Chiar si in timpul stoarcerii, masina de spalat este foarte silentioasa si nu vibreaza.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 face parte din editia limitata ZEN, in care sunt incadrate toate masinile de spalat foarte silentioase.

 

Pareri despre utilizarea masinii de spalat

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 review, pret, pareri, opinii, specificatii, tehnologie, programe, utilizare

In imaginea de mai sus va prezint panoul de comenzi. In aceasta zona va trebui sa umblati pentru a porni un program, sau pentru a regla niste setari. Programele sunt in partea stanga, iar in timp ce veti roti acel buton central, se va aprinde un led in dreptul programului pe care il doriti. In partea dreapta se regasesc cateva informatii referitoare la reglarea anumitor parametrii (temperatura apei utilizate, turatia in momentul stoarcerii, diferite tipuri de clatire) si in formatii cu privire la consumul de resurse (curent, apa).

La prima vedere, poate vi se pare usor complicata masina de spalat, dar este moderna si va obisnuiti foarte repede cu acest tip de meniu.

 

Opinii despre programele de spalare

Programele de spalare nu sunt foarte multe, dar acest lucru nu l-as considera un avantaj. Fiind putine tipuri de spalare, particularitatile lor sunt diversificate si pot rezolva majoritatea sarcinilor pe care le intampinam in activitatea de curatare a petelor de pe orice tip de material.

Exista programe pentru materiale precum bumbac, sintetice si delicate, aici incluzand matase si perdele. Din start, 95% din materialele pe care le utilizam sunt rezolvate.

Faptul ca nu exista un program special pentru lana, casmir sau acel program “spalare manuala”, am putea considera un dezavantaj. Insa, trebuie sa stiti ca toate hainele si materialele pretentioase, pot fi spalate foarte bine la programul delicate. Important este ca temperatura apei si turatia la stoarcere sa nu fie la un nivel ridicat. Dupa cum spuneam in randurile anterioare, nivelul acestor parametrii se poate regla si manual.

 

Concluzie

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 reprezinta o masina de spalat foarte incapatoare, eficienta, economica si moderna. Chiar daca nu detine programe de spalare variate, cele disponibile sunt suficiente si va ajuta in scopul de a elimina pete de pe toate materialele. Se vinde la un pret mediu, depasind suma de 2300 lei. Este o masina de spalat potrivita pentru o familie numeroasa, sau pentru locatii turistice, cum ar fi pensiuni sau hoteluri.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431

Masina de spalat foarte incapatoare, cu tehnologie de ultima generatie. Este moderna, eficienta si foarte silentioasa.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1400
Capacitate de incarcare (kg)   10
Clasa de eficienta energetica   A+++
Clasa de eficienta la spalare   A
Consum in program standard (kwh)   0.48

PROGRAME

Program prespalare   Da
Programe   ECO
Centrifugare
Program bumbac   Da
Program sintetice   Da
Program clatire intensiva   Da
Program delicate   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Controlul balansului
Selector centrifugare   Da
Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Informatii display   Timp ramas
Altele   Lungime cablu alimentare: 1.2 m
Tehnologia Al 6lea Simt
Recomandare dozare detergent
Motor Direct Drive

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9200
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   68
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   48
Dimensiuni (IxLxA cm)   85 x 59.5 x 64
Volum tambur   64 l
Material cuva   Polipropilena
Material tambur   Otel inoxidabil
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   84

 Whirlpool Supreme Care FSCR10431 – Review, pret, pareri si opinii

Whirlpool Supreme Care FSCR10431, Masina de spalat rufe, 6th Sense, 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb
Whirlpool Supreme Care FSCR10431 - Review, pret si pareri
9.6 Total Score
Tehnologie de ultima generatie

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 - Review, pret si pareri

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search