Hansa ZWM416SEH – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase eficienta, economica si foarte ieftina

Masina de spalat vase Hansa ZWM416SEH, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 45 cm, Argintiu

Hansa ZWM416SEH este una dintre masinile de spalat vase de capacitate medie. Este conceputa cu tehnologii care sa dea randament bun la spalare, in timp ce energia electrica va fi economisita.

Hansa ZWM416SEH

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hansa ZWM416SEH este o masina de spalat vase independenta. Asta inseamna ca nu sunteti obligati sa o amplasati in mobilierul din bucatarie. O puteti aseza la fel ca pe o masina de spalat rufe, adica oriunde doriti. Trebuie doar sa aveti acces la o sursa de apa, o sursa de scurgere iar cu energia electrica nu e problema, pentru ca puteti trage un prelungitor.

Poate spala intr-un singur ciclu 10 seturi de vase si tacamuri. Faceti un exercitiu de imaginatie si va puteti da seama ca tot ce se utilizeaza la o masa de 10 persoane, se poate spala intr-un singur program. Nu va mai fi nevoit cineva sa piarda timp deasupra chiuvetei, dupa fiecare intalnire cu familia si prietenii.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, este o dovada a faptului ca masina de spalat este una economica. Practic, consuma cu 25% mai putin decat o masina de spalat din clasa A+.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 84.5 x 44.8 x 60 cm (inaltime x latime x adancime). Este mai putin voluminoasa in comparatie cu anumite masini de spalat vase. Din acest motiv, este o buna solutie si pentru bucatariile aglomerate.

In acest manual de utilizare, va este prezentat tot ce trebuie sa stiti despre modul de functionare.

 

Va prezint in imaginea de mai jos cum arata panoul de comenzi al masinii de spalat.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Hansa ZWM416SEH exercita 6 programe de spalare cu particularitati diferite. Astfel, pentru orice tip de vas si orice nivel de murdarie, va exista cate un tip de spalare.

Cele 6 programe sunt urmatoarele: normal, intensiv, delicat, Eco, 90 minute si inmuiere. Pentru fiecare dintre acestea, vedeti informatii in tabelul de mai jos.

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti urmatoarele informatii. Hansa ZWM416SEH este o masina de spalat vase, foarte ieftina, destul de incapatoare, cu programe de spalare ce ofera strictul necesar. Este si economica.

In prezent sa vinde cu un pret foarte mic, in opinia mea.

Hansa ZWM416SEH

 

Daca va doriti o masina de spalat mai incapatoare, dar cu un pret aproape dublu, exista varianta Electrolux ESF8635ROX.

 

Hansa ZWM416SEH – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase eficienta, economica si foarte ieftina
9.4 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si ieftina

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search