Arctic APL71022BDW0 – masina de spalat rufe foarte ieftina, economica si incapatoare

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71022BDW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display, Alb

Arctic APL71022BDW0 este o masina de spalat foarte rentabila pentru cei care dispun de un buget minim. Este incapatoare, economica, simpla in utilizare si eficienta.

In acest review, vom oferi toate detaliile pe care e bine sa le cunoasteti inainte de a face o investitie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

Arctic APL71022BDW0

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic APL71022BDW0 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala si o capacitate de spalare de 7 kg haine, intr-un ciclu. Mi se pare o masina de spalat potrivita pentru o casa cu 2-3 locuitori.

Dimensiunile exterioare ale masinii masoara 50 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime), fiind considerata o masina de spalat slim, pentru ca are o adancime mai mica decat alte masini de spalat. Este mai bine concentrata.

Arctic APL71022BDW0 face parte din cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Asta inseamna ca asigura un consum cu aproximativ 45% mai mic decat al unei masina de spalat din clasa A+. Este un avantaj, care in timp s-ar putea sa va incante.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii va fi de 1000 rpm. M-as fi asteptat la 1200, dar hainele vor fi stoarse bine si in cazul acestei masini.

 

Cum functioneaza Arctic APL71022BDW0?

Inainte sa atasez o imagine cu panoul de comenzi al masinii de spalat, vreau sa remarc faptul ca programele sunt afisate in limba romana. Este o masina usor de folosit de catre toti utilizatorii.

 

Tot ce trebuie sa stiti despre functionare, gasiti in acest manual de utilizare Arctic APL71022BDW0 scris in limba romana.

 

Programe de spalat

Uitandu-ne peste grila programelor de spalat, putem trage concluzia ca exista un tip de spalare pentru orice nevoie intampinata. Oricum, programele mai pot fi personalizate. Spre exemplu, daca vi se pare ca temperatura apei la un anumit program este prea ridicata, sau prea joasa, o puteti modifica.

Programele sunt concepute din fabrica sa functioneze la parametri optimi pentru obtinerea celor mai bune rezultate si pentru protejarea materialelor.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Arctic APL71022BDW0 este o masina de spalat rufe eficienta, economica, incapatoare si foarte ieftina. Este usor de folosit, foarte potrivita pentru casele batranilor. Programele sunt in limba romana si pot fi intelese de toti utilizatorii, fara a verifica mereu manualul de utilizare.

Arctic APL71022BDW0

 

Specificatii

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Eficienta energetica   Clasa A+++
Eficienta energetica centrifugare   Clasa C

DIMENSIUNI

Adancime   50 cm
Latime   60 cm
Inaltime   84 cm
Greutate   60 Kg

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare   Standard
Tip masina de spalat   Standard
Slim   Da
Tip incarcare   Frontala
Marime familie   3 membri
Capacitate de incarcare   7 Kg
Viteza maxima centrifugare   1000 rpm
Nivel zgomot centrifugare   75 dB
Nivel zgomot spalare   63 dB
Tip deschidere hublou   Stanga
Tip panou de comanda   Mecanic
Culoare   Alb

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii de siguranta   Blocare acces interfata, Sistem detectare spuma
Tehnologii   Sistemul ECO, Eco dose, Eco heater

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare   Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Mixt, Program rapid, Program clatire intensiva
Numar programe spalare   15

 

Arctic APL71022BDW0 – masina de spalat rufe foarte ieftina, economica si incapatoare
9.5 Total Score
Masina de spalat ieftina, incapatoare, economica si eficienta

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search