Electrolux ESF8635ROX – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase cu o capacitate generoasa.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX, 15 seturi, 6 programe, Motor Inverter, Touch control, Clasa A+++, 60 cm, Inox

 

Electrolux ESF8635ROX este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Este eficienta si foarte economica. Toate detaliile necesare le vom prezenta in acest review. Veti intelege mai bine ce poate face si veti decide daca este masina de spalat de care aveti nevoie.

Electrolux ESF8635ROX

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Electrolux ESF8635ROX este o masina de spalat vase, independenta. Asta inseamna ca o puteti amplasa oriunde, nefiind obligati sa o incorporati in mobilier. Trebuie doar sa va orientati sa fie in preajma o sursa de apa si o sursa de scurgere.

Aceasta este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Poate spala intr-un singur program, maximum 15 seturi de vase si tacamuri.

Faceti un exercitiu de imaginatie si ganditi-va ca tot ce utilizeaza 15 persoane la o masa, va fi spalat in timp ce voi stati alaturi de prieteni si familie.

In opinia mea, principalul rol al masinii de spalat este de a va ajuta sa castigati timp si nu sa-l pierdeti. Pe langa curatenia in casa, ce trebuie facuta manual, uneori, vasele ramasesera cea mai deranjanta problema. Si cu ea ne confruntam zilnic.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 85 x 59.6 x 61 cm (inaltime x latime x adancime).

Foarte interesanta este uscarea cu flux natural de aer, un sistem care deschide usa masinii cu 10 minute inainte de finalizarea completa a programului. Astfel mai scuteste putin din consumul de energie… Un mic detaliu pentru a intra cu ceva nou in fata concurentilor.

 

Modul de functionare al masinii de spalat il gasiti detaliat in manualul de utilizare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Electrolux ESF8635ROX poate exercita 6 programe de spalare cu performante diferite. Astfel, reuseste sa curete perfect toate tipurile de vase si tacamuri, indiferent de gradul de murdarie.

Atasez mai jos o lista cu toate detaliile programelor de spalare, pentru a intelege pe ce nevoi se pliaza.

Cu siguranta veti folosi toate programele de spalare, chiar daca pe unele mai des si pe altele mai rar. Toate sunt eficiente la un anumit moment.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele idei. Electrolux ESF8635ROX este o masina de spalat vase de capacitate mare. Spalati intr-un singur prorgam tot ce s-a murdarit la o masa generoasa. Este foarte economica, fiind incadrata in clasa energetica A+++. Detine programe de spalare diversificate, care va ajuta sa depasiti orice nivel de murdarie intampinat.

Nu este o masina de spalat vase ieftina. Se vinde la un pret in jur de 2000 lei, in concordanta cu performantele.

Electrolux ESF8635ROX

 

In prezent, o masina de spalat vase putin mai mica, dar cu mai multe programe si un pret mai mic este Hotpoint LFD11M121CX.

Electrolux ESF8635ROX – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase cu o capacitate generoasa.
9.6 Total Score
Masina de spalat vase, foarte incapatoare, economica si eficienta

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search