Bosch SPS40F02EU, Masina de spalat vase, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A, Alb

Bosch SPS40F02EU Masina de spalat vase, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A, Alb

Bosch SPS40F02EU este o masina de spalat vase, destul de incapatoare, dar cu putine programe de spalat. Este independenta, deci nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilier. O puteti amplasa oriunde. Este o masina de spalat potrivita pentru casele in care bucataria nu este foarte spatioasa.

In acest review, vom prezenta detaliat toate performantele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, va puteti exprima opinia, dar puteti vedea si pareri ale utilizatorilor. 

Bosch SPS40F02EU

 

Care sunt performantele masinii de spalat vase Bosch SPS40F02EU?

Bosch SPS40F02EU este o masina de spalat destul de incapatoare. Puteti introduce la un program, pana la 9 seturi de vase si tacamuri. Din acest punct de vedere, este clasata peste media gamei.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 84.5 x 45 x 60 (IxLxA) cm. Nu ocupa mult spatiu, de aceea este potrivita si pentru casele nu foarte spatioase.

Bosch SPS40F02EU detine un senzor care va depista cantitatea de vase introdusa. In functie de aceasta, va utiliza cantitati diferite de apa si curent.

bosch-sps40f02eu-masina-de-spalat-vase

Informatii despre programele de spalare

Bosch SPS40F02EU este una dintre masinile de spalat vase, care detin cele mai putine programe de spalare. Cele disponibile la modelul pe care il descriem sunt 4, cate unul pentru fiecare tip de vase. Chiar daca sunt putine la numar, sunt eficiente. Rezolva strictul necesar.

Intensiv este un program foarte eficient pentru vasele rezistente, extrem de murdare. Ne referim aici la oale, cratite si tigai, pe care s-a lipit mancarea. Utilizeaza apa la o temperatura foarte ridicata, de 70°C.

Normal este programul potrivit pentru toate tipurile de vase, cu un grad mediu de murdarie. Apa utilizata va atinge temperatura maxima de 65°C.

Eco este cel mai economic program intalnit la masina de spalat. Consumul de apa si curent, va fi unul redus. Temperatura maxima a apei va atinge nivelul de 50°C.

Delicate este programul potrivit pentru pahare si vase din sticla si cristal. Utilizeaza apa la o temperatura destul de scazuta, 45°C.

Concluzie

Bosch SPS40F02EU este o masina de spalat incapatoare, dar care nu ocupa mult spatiu. Este independenta, astfel ca nu sunteti obligati sa o incadrati in mobilierul din bucatarie. Detine putine programe de spalare, dar acestea sunt eficiente si acopera fiecare necesitate. Nu este una dintre cele mai economice masini de spalat.

Principalul motiv pentru care se justifica achizitia unei masini de spalat este renuntarea la timpul si munca petrecuta in jurul chiuvetei, dupa fiecare intalnire sau petrecere data acasa. Ati terminat de mancat, introduceti vasele in masina si continuati-va petrecerea. La finalul serii, vasele vor fi curatate si uscate. 

Bosch SPS40F02EU

Bosch SPS40F02EU review, pret, pareri, opinii

Bosch SPS40F02EU, Masina de spalat vase, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A, Alb
8.4 Total Score
Masina de spalat vase, cu putine programe de spalare, dar destul de eficienta.

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply Tibi March 21, 2019 at 11:12 am

    Simpla dar foarte utila

  2. Reply Alin March 22, 2019 at 1:53 pm

    Am cautat o pe mai multe site uri . Pana la urma am luat o de un stock busters la pret redus

Leave a reply

Search