Indesit DSR 15B1, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Indesit DSR 15B1, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Indesit DSR 15B1 este o masina de spalat vase, independenta, de dimensiune medie si cu programe de spalare care asigura strictul necesar. Este o masina de spalat destul de simpla si ieftina. In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. Daca aveti vreo intrebare, o puteti adresa in sectiunea de comentarii din subsolul paginii, unde puteti afla si pareri ale clientilor.

Indesit DSR 15B1

 

Care sunt performantele masinii de spalat Indesit DSR 15B1?

Indesit DSR 15B1 este o masina de spalat vase, independenta. Nu este obligatoriu sa o incorporati in mobilierul de la bucatarie. Este construita de asa natura, incat sa o puteti amplasa oriunde.

Indesit DSR 15B1 se bucura de o capacitate de spalare de 10 seturi. Din acest punct de vedere, o consideram o masina de spalat dintr-o clasa medie.

Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 45 x 60 (IxLxA) cm.

indesit-dsr-15b1-panou-comenzi

Imaginea de mai sus reprezinta semnificatia tuturor butoanelor si martorilor luminosi disponibili la masina de spalat. A se observa ca masina de spalat este foarte simpla in utilizare si interpretare.

Informatii despre programele de spalare

Indesit DSR 15B1 detine un numar mic de programe de spalare. Insa, nu aveti nevoie de nimic mai mult. Cele 5 programe sunt concepute pentru a rezolva strictul necesar. Nu exista programe care sa detecteze automat gradul de murdarie al vaselor, dar deja am discuta despre un alt nivel, atat al performantelor, cat si al pretului.

Haideti sa vedem ce pot face programele de spalare.

Eco este, dupa cum spune si numele, cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse. Poate fi utilizat pentru vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie. Dureaza 2h 10′ si consuma 10 litri de apa.

Intensiv este programul perfect pentru vasele foarte murdare, dar rezistente. Aici ne referim la tigai, cratite, oale, pe care s-a lipit mancare, sau s-a ars. Este cel mai lung program, durand pana la 2h 40′. Utilizeaza 14 litri de apa, dar rezultatele vor fi remarcabile.

Normal este un program potrivit pentru vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie. Programul dureaza 2h si consuma 13,5 litri de apa.

Rapid este ideal pentru 2 seturi de vase si tacamuri. Programul dureaza doar 40 minute si consuma 9 litri de apa. Este un program destinat caselor in care locuiesc 2 persoane.

Prespalarea este un ciclu la care puteti apela atunci cand vasele sunt foarte murdare. Rolul sau este de a inmuia murdaria, inainte sa supuneti vasele la un program de spalare complet. Dureaza 10 minute si utilizeaza 4 litri de apa rece.

Concluzie 

Indesit DSR 15B1 reprezinta o masina de spalat vase, destul de incapatoare, simpla in utilizare si ieftina. Ca si performante se situeaza undeva la nivelul mediu. Se vinde cu un pret mic, dar corect, raportandu-ne la capacitatile sale.

Principalul motiv pentru care se justifica achizitia unei masini de spalat este renuntarea la timpul si munca petrecuta in jurul chiuvetei, dupa fiecare intalnire sau petrecere data acasa. Ati terminat de mancat, introduceti vasele in masina si continuati-va petrecerea. La finalul serii, vasele vor fi curatate si uscate. 

Indesit DSR 15B1

Indesit DSR 15B1 review, pret, pareri, opinii

Indesit DSR 15B1, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb
8.9 Total Score
Masina de spalat vase, cu o capacitate si tehnologii de nivel mediu.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search