Beko WTC6733XS0, Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Beko WTC6733XS0 Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Beko WTC6733XS0 este o masina de spalat rufe, foarte eficienta, economica, dar nu cu o capacitate de incarcare destul de redusa. Este o masina de spalat perfecta pentru a fi amplasata intr-o casa in care traiesc maxim 4 persoane. In acest review, vom prezenta detaliat toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret.

Beko WTC6733XS0

 

Specificatii, functii si tehnologie

Beko WTC6733XS0 este o masina de spalat cu incarcare frontala. Capacitatea de spalare la un singur ciclu, este de 6 kg. Puteti introduce si mai multe haine, dar este posibil sa nu fie bine clatite. Ca idee, masinile de spalat detin capacitati de incarcare cuprinse intre 4 si 12 kg.

Depasind discutia despre volum, restul performantelor sunt la cel mai inalt nivel. Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii atinge 1400 rpm, ceea ce inseamna eficienta absoluta. Hainele vor fi uscate rapid, din moment ce vor fi foarte bine stoarse.

Beko WTC6733XS0 este o masina de spalat rufe, foarte economica. Acest lucru este demonstrat si de incadrarea sa in clasa energetica A+++. Consuma cu aproximativ 44% mai putin curent, fata de o masina de spalat din clasa A+. Si consumul este un subiect care ar trebui sa ne intereseze. Orice economie este bine-venita.

Sa stiti ca aceasta masina de spalat va permite sa amanati pornirea unui program, in caz ca nu aveti timp sa scoateti hainele la uscat. Spre exemplu, atunci cand plecati la serviciu, pregatiti masina de spalat si setati ca ora de pornire, ora 16. Cand ajungeti acasa, hainele sunt gata de scos la uscat. Aceasta functie are rolul de a ajuta hainele sa nu mai ramana inchise pentru mult timp. Degeaba le spalam, daca nu le scoatem la aer curat.

Exista o optiune care blocheaza toate functiile, in momentul functionarii. Asta e o masura importiva copiilor, care sunt tentati de butoane, led-uri si tot ce tine de tehnologie. [haha]

La fiecare program de spalare, vi se va afisa timpul ramas pana la final.

Ca si structura, Beko WTC6733XS0 este o masina de spalat moderna si simpla in utilizare.

beko-wtc6733xs0-programe

In partea superioara, stanga se afla cuva detergentilor. In manualul de utilizare este prezentat fiecare compartiment si destinatia lui. In centru este selectorul de programe. Mai exact, un buton rotativ, inconjurat de simbolurile fiecarui program. In dreptul fiecarui program se va aprinde un led, pentru a va confirma faptul ca ati ales programul dorit.

In partea dreapta este un display LED inconjurat de niste butoane. Cu acestea puteti seta temperatura apei, la fiecare program, puteti modifica turatia la stoarcere, sau puteti activa anumite functii. Evident, totul este aleatoriu. Programele de spalare sunt concepute sa utilizeze parametri diferiti, in functie de nevoi, deci nu trebuie sa modificati nicio setare. Dar daca doriti si considerati ca pentru un anumit articol, temperatura apei este prea ridicata, sau prea scazuta, este posibila orice modificare.

Programe de spalare variate, eficiente in eliminarea petelor de pe toate materialele

Beko WTC6733XS0 este una dintre masinile de spalat rufe, care detin un numar mare de programe de spalare. In total sunt 16, dar mai important de atat, este diversitatea acestora.

Exista programele de baza (bumbac, bumbac eco, sintetice, lana, delicate/matase), pe care le intalnim la mai multe masini de spalat. Pe langa acestea, am observat si altele foarte importante.

Exista un program destinat doar hainelor negre. Indiferent de material, hainele inchise la culoare pot fi spalate la comun, in siguranta.

Spalare manuala este programul util pentru curatarea hainelor pretentioase. Programul imita spalarea la lighean si este recomandat pentru spalarea tenisilor. Stiti ca cel mai mare risc la incaltaminte, este dezlipirea talpii… asta daca ii introduceti la orice alt program de spalare.

Baby Care este programul perfect pentru spalarea hainelor de bebelusi. Este programul care elimina orice urma de detergent din tesatura. Cei mici au pielea sensibila si se pot irita foarte usor, daca intra in contact cu detergentii. Tocmai pentru evitarea neplacerilor, a fost conceput acest program.

Rapid 14′ este un ciclu util pentru momentele in care nu aveti de spalat foarte multe haine si acestea nu sunt foarte murdare. Poate fi considerat si un program de improspatare a mirosului.

Mai sunt si alte programe de spalare, pe care le veti utiliza, dar cu siguranta, mai rar.

Concluzia este ca Beko WTC6733XS0 reprezinta o masina de spalat foarte eficienta. Pe langa faptul ca nu este foarte incapatoare, nu prezinta niciun alt inconvenient. Detine multe programe de spalare, foarte utile. Este important ca ciclurile sunt diversificate si pot rezolva orice nevoie intampinati. In alta ordine de idei, Beko WTC6733XS0 este o masina de spalat care se vinde cu un pret accesibil, sub media gamei.

Beko WTC6733XS0

Beko WTC6733XS0 review, pret, pareri, opinii

Beko WTC6733XS0, Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb
Beko WTC6733XS0 review, pret, pareri, opinii
9.4 Total Score
Eficienta maxima prin diversitatea programelor de spalare

Beko WTC6733XS0 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search