Sharp QW-S22F472W, Masina de spalat vase, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++, 45 cm, Display LCD, Alb

Sharp QW-S22F472W Masina de spalat vase, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++, 45 cm, Display LCD, Alb

Sharp QW-S22F472W este o masina de spalat vase, dotata cu o varietate de programe, care eficientizeaza spalarea oricarui tip de vase. Este o masina de spalat destul de incapatoare. In acelasi timp, este si economica. In acest review, vom prezenta toate detaliile masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret.

Sharp QW-S22F472W

 

Care sunt performantele masinii de spalat vase Sharp QW-S22F472W?

Sharp QW-S22F472W este o masina de spalat vase, destul de incapatoare. Poate spala intr-un singur ciclu, pana la 10 seturi de vase si tacamuri. Practic, dupa fiecare petrecere cu prietenii, nu mai petreceti timp in jurul chiuvetei, ci ramaneti alaturi de ei. Masina de spalat va face toata treaba pentru voi.

Sharp QW-S22F472W este o masina de spalat independenta. O puteti amplasa oriunde. Nu este obligatoriu sa fie incorporata in mobilier. Dimensiunile sale exterioare sunt 84.5 x 59.8 x 45 (IxLxA) cm.

Sharp QW-S22F472W detine o performanta pe care am intalnit-o la putine masini de spalat. Mai exact, dupa ce ati introdus toate vasele, exista un senzor care va detecta cantitatea introdusa, iar in functie de acest lucru, va regla consumul de apa, timpul de functionare si consumul de curent.

Hygiene Wash este o optiune care va spala vasele la o temperatura foarte ridicata si astfel, 99,99% dintre bacterii vor disparea. Este un detaliu foarte important pentru cei alergici.

Microban este un filtru care elimina impuritatile, insemnand un plus la capitolul igiena.

Daca nu ati adunat foarte multe vase pentru o spalare, sa stiti ca aveti si optiune Half Load (incarcare la jumatate).

Daca vi se pare ca s-a terminat programul de spalare si au mai ramas cateva picaturi de apa pe vase, exista optiune de Extra Uscare. 

sharp-qw-s22f472w-interior

Informatii despre programele de spalare

Sharp QW-S22F472W este o masina de spalat vase, dotata cu 8 programe de spalare. Numarul acestora nu conteaza foarte mult, dar importanta este diversificarea lor. Pot spala fara probleme toate tipurile de vase si tacamuri.

Prespalarea este un ciclu foarte scurt, care utilizeaza apa rece, pentru a inmuia murdaria de pe vasele foarte incarcate. Dupa acest ciclu, vasele trebuiesc introduse la un program complet.

Quick 30′ este un program de spalare foarte scurt, care utilizeaza apa la o temperatura de 40°C. Este un program care are o eficienta sporita pentru un numar redus de vase.

Hygiene este un program care spala la o temperatura foarte ridicata, de 70°C. Astfel, pe langa murdaria acumulata pe vase, vor fi eliminate si impuritatile sau microbii.

Urmatoarele programe functioneaza intr-un mod automat. Vor detecta nivelul de murdarie si vor actiona in consecinta.

Auto Delicate este programul destinat vaselor si tacamurilor sensibile la temperaturi ridicate. Este programul la care trebuiesc spalate vasele din sticla, paharele din cristal si alte obiecte pretentioase. Utilizeaza apa la o temperatura cuprinsa in intervalul 30-50°C.

Auto Normal este un program potrivit pentru vasele si tacamurile cu un nivel mediu de murdarie. Utilizeaza apa la temperaturi cuprinse intre 50-60°C.

Auto Intensiv este programul perfect pentru spalarea vaselor rezistente, foarte murdare. Este singurul program recomandat in cazul oalelor, tigailor cu resturi de mancare arsa si lipita pe suprafata. Tocmai pentru a obtine rezultate foarte bune, utilizeaza apa la temperaturi ridicate, 60-70°C.

Concluzie

Sharp QW-S22F472W este o masina de spalat vase foarte eficienta, datorita programelor de spalare diversificate, pe care le detine. Faptul ca nu este incorporabila, constituie un avantaj major. Nu este obligatoriu sa o incadrati in mobilier. Este destul de incapatoare, desi dimensiunile exterioare sunt mai reduse decat la alte modele.

Principalul motiv pentru care am cumpara o masina de spalat, este timpul castigat dupa fiecare intalnire cu familia sau cu prietenii. Fara un astfel de aparat, dupa fiecare petrecere, cineva trebuie sa stea in bucatarie, deasupra chiuvetei. Acesta ar fi un motiv, pentru care, de multe ori renuntam la ideea de intalnire cu prietenii. Nu mai avem chef sa spalam vasele de fiecare data. 

Sharp QW-S22F472W

Sharp QW-S22F472W review, pret, pareri, opinii

Sharp QW-S22F472W, Masina de spalat vase, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++, 45 cm, Display LCD, Alb
9.3 Total Score
Eficienta sporita la un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search