Electrolux ESL5330LO, Masina de spalat vase incorporabila, Motor Inverter, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm

Electrolux ESL5330LO, Masina de spalat vase incorporabila, Motor Inverter, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm

Electrolux ESL5330LO este o masina de spalat vase incorporabila, foarte incapatoare, eficienta si economica, in acelasi timp. Trebuie mentionat faptul ca este si silentioasa, gratie motorului pe care il detine. In acest review vom oferi toate detaliile, pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Electrolux ESL5330LO

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Electrolux ESL5330LO este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase incorporabile. Poate spala intr-un singur program 13 seturi de vase si tacamuri. Ganditi-va ca dupa fiecare masa cu prietenii si familia, masina va spala tot ce s-a folosit intr-un singur ciclu.

Electrolux ESL5330LO review

Nu mai stati sa pierdeti timpul in jurul chiuvetei, dupa orice petrecere. La un moment dat veti renunta la a va mai distra, cu gandul la munca ce urmeaza.

Exista un senzor care va detecta nivelul de murdarie si in functie de acesta se va regla consumul de apa. Este o metoda care eficientizeaza spalarea si contribuie la economisirea resurselor.

La finalizarea programului de spalare, un led rosu va proiecta pe podea si astfel veti sti de la distanta, cand vasele sunt gata spalate si uscate.

In caz ca aveti nevoie, puteti seta o ora anume pentru inceperea programului de spalare. Spre exemplu. Introduceti vasele in masina, seara si stabiliti ca spalarea sa inceapa dimineata, sau in timpul noptii. Astfel ca atunci cand va treziti, scoateti vasele si le asezati la locul lor.

Va fi afisat si timpul ramas pana la finalizarea oricarui program de spalare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Electrolux ESL5330LO detine un numar redus de programe de spalare, dar cele disponibile sunt foarte eficiente. In total sunt 5 si anume:

  • Intensiv,
  • Bio/Eco,
  • Clatire suplimentara,
  • AutoFlex 45°-70°,
  • QuickPlus 60°.

Inensiv este un program care spala perfect vasele rezistente, extrem de murdare. Aici se includ oale, tigai, cratite pe care s-a ars si s-a lipit mancarea.

Bio/Eco este un program pentru intreaga incarcatura si se pliaza pe vase cu un grad mediu de murdarie. Este cel mai economic program, dar si cel mai lung.

Clatirea suplimentara se utilizeaza atunci cand considerati ca este nevoie de inca un jet de apa, pentru ca vasele sa fie impecabile. Cu siguranta, nu veti utiliza prea des acest program.

AutoFlex 45°-70° este un program care detecteaza gradul de murdarie si in functie de acesta isi regleaza consumul, temperatura apei si durata de spalare. Este un program interesant, pe care l-am intalnit la putine masini de spalat vase.

QuickPlus 60° este un tip de spalare care curata rapid, dar eficient, o cantitate mai mica de vase. De preferat se foloseste pentru spalarea vaselor ce le-ati folosit doar cu partenerul. Intelegeti ce vreau sa spun. Este programul perfect pentru cupluri. 😀

 

Concluzie

Electrolux ESL5330LO este o masina de spalat vase pe care o veti incorpora in mobilierul din bucatarie. Este foarte incapatoare si eficienta. Detine sisteme performante si este mai economica decat multe modele. Sa nu uitam ca nu face zgomot. Poate fi un aspect foarte important pentru cei sensibili la poluarea fonica. Nu este una dintre cele mai ieftine masini de spalat, dar in campanie de promotii, o puteti achizitiona cu o reducere de cateva sute de lei.

Electrolux ESL5330LO

Electrolux ESL5330LO review, pret, pareri, opinii, promotii, oferte masina de spalat vase

Electrolux ESL5330LO, Masina de spalat vase incorporabila, Motor Inverter, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm
9.4 Total Score
Masina de spalat incapatoare si eficienta.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search