Bosch SMV46KX08E – Pret, Pareri si Review masina de spalat vase performanta si incapatoare

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX08E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, Silence Plus, 60 cm

Bosch SMV46KX08E este o masina de spalat vase, perfecta pentru a fi incadrata in mobilierul din bucatarie. Este incapatoare si va scapa de timpul pierdut in fiecare zi, deasupra chiuvetei.

Bosch SMV46KX08E

 

In acest review vom oferi toate detaliile pe care este bine sa le cunoasteti inainte de a cumpara o masina de spalat vase. De asemenea, vom propune si cea mai buna sursa de pret. In sectiuea de comentarii, veti putea citi pareri ale utilizatorilor. 

 

Caracteristici, functii si tehnologii – Bosch SMV46KX08E

Masina de spalat Bosch SMV46KX08E este incorporabila, astfel ca o puteti amplasa in corpurile de mobilier. Practic, este conceputa pentru a fi in bucatarie, in preajma unei scurgeri si langa o sursa de apa.

 

Capacitatea de incarcare a sa este de 13 seturi de vase si tacamuri. Asta o plaseaza in topul celor mai incapatoare masini de spalat vase. Ganditi-va cat de eficienta este, din moment ce poate spala tot ce s-a murdarit la o masa de peste 10 persoane.

 

Eficienta energetica este A++, caz imbucurator. Consuma cu 24% mai putina energie, in comparatie cu masinile de spalat din clasa A+. In timp se poate cunoaste.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat vase sunt 81.5 x 59.8 x 55 (inaltime x latime x adancime).

 

Sustenabilitate

EcoSilence DriveTM este un motor economic ce duce la eficienta de spalare si la o mai buna rezistenta pe termen lung. Functioneaza fara perii si asta il face foarte silentios.

 

Vario Speed Plus este o functie care scurteaza durata programului de spalare, dar mentine eficienta. Aceasta este o optiune pe care o puteti activa atunci cand aveti nevoie urgent de niste vase.

 

AquaSensor detecteaza nivelul de murdarie de pe vase si regleaza utilizarea apei in consecinta. Daca senzorul detecteaza ca vasele au fost curatate mai repede, programul se incheie. Fascicule de lumina sunt utilizate pentru gestionarea clatirii.

 

Performanta

Senzorul de incarcare detecteaza cantitatea de vase introdusa in masina de spalat. In caz ca sunt putine vase, va fi utilizata o cantitate mica de apa. In caz contrar, se va mai adauga apa, pentru o spalare eficienta.

 

Schimbatorul de caldura ajuta la protejarea vaselor si recipientelor din sticla. Evita schimbarile bruste de temperatura. Pre-incalzeste apa atunci cand este nevoie pentru a nu oferi un soc obiectelor din sticla sau cristal.

 

Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta spalarii si contribuie la protectia mediului. Apa este foarte bine tintita, pentru a nu fi irosita. Asta duce si la o economisire a energiei.

 

AquaStop va garanteaza ca niciodata nu vor aparea defectiuni la sistemul de alimentare, astfel incat sa va treziti cu inundatii.

 

Comfort

VarioDrawer este practic al 3-lea raft. Aici se pot aseza ustensile mici, tacamuri, polonice si ce mai folositi. Este mult mai comod sa asezati vasele si tacamurile grupate.

 

Timer-ul va permite selectarea timpului de incepere a unui program de spalare. O puteti programa sa inceapa spalarea cand sunteti la serviciu, iar cand ajungeti acasa, doar scoateti vasele si le asezati pe raft.

 

InfoLight este un bec led care lumineaza pe pardoseala atunci cand programul de spalare s-a incheiat.

 

Sanatate

HygienePlus asigura o clatire la temperatura ridicata, ceea ce duce la eliminarea bacteriilor. Optiunea poate fi activata pentru multe programe. Este foarte eficienta pentru spalarea biberoanelor, sau a recipientelor folosite pentru bebelusi.

 

Un sistem de protectie restrictioneaza accesul copiilor la masina de spalat.

 

Protectia sticlei este asigurata prin reglarea gradului de duritate al apei. Este un aspect pe care Bosch l-a luat in calcul si nu sunt multe masini de spalat care pun accent pe acest aspect.

 

Bosch SMV46KX08E programe de spalare

Intensiv – program perfect pentru spalarea oalelor si a tigailor cu un grad mare de murdarie. Utilizeaza apa la temperatura de 70°.

Auto 45° – 65° – programul perfect pentru vase mixte. Se optimizeaza automat, prin intermediul senzorilor, in functie de gradul de murdarie si de cantitatea introdusa la spalat.

Eco 50° – program economic pentru vase mixte si tacamuri, cu un grad mediu de murdarie.

Sicelnce 50° – este programul perfect si pentru utilizarea in timpul noptii.

Sticla 40° – un program foarte atent, ideal pentru spalarea vaselor si recipientelor din sticla, cristal sau alte materiale fragile.

Rapid 65° – este un program intens, la o temperatura ridicata, perfect pentru a spala intr-un timp scurt. E util in caz de urgente.

1 h – programul care in doar 1 ora spala vase mixte si tacamuri, usor uscate.

Rapid 45° – este un program scurt, perfect pentru spalarea articolelor sensibile la temperatura ridicata.

Prespalarea – este un ciclu scurt, care utilizeaza apa rece pentru a inmuia resturile de mancare. Dupa acest ciclu, e nevoie sa porniti un program de spalare.

Easy Clean – este un program de autocuratare pentru masina de spalat. Utilizeaza apa la 70°, pentru a elimina bacterii si resturile ramase in interior.

 

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Bosch SMV46KX08E este o masina de spalat vase incorporabila, foarte incapatoare si cu performante la cel mai inalt nivel. Este una dintre cele mai eficiente masini de spalat vase. Nu i-am putut gasi vreun defect. Daca aveti o alta parere, va rugam sa o expuneti in sectiunea de comentarii.

Se vinde la un pret pe masura rezultatelor obtinute.

 

Bosch SMV46KX08E

 

Bosch SMV46KX08E Manual de utilizare

 

O masina de spalat vase incorporabila, de aceeasi capacitate, dar cu performante mai reduse si putin mai ieftina este Whirlpool WIE 2B19.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Numar de programe 6
Clasa de eficienta la uscare A
Control Electronic
Numar de cosuri 2
Cos reglabil pe inaltime Da

PROGRAME SI OPTIUNI

Siguranta copii Da
Protectie inundatie Da
Program intensiv Da
Program rapid Da
Program auto Da
Program Bio/Eco Da
Program prespalare Da
Alte tehnologii Detergent Automation DosageAssist – asistare dozaj detergent
Altele ActiveWater hydraulic system
Filtru autocuratare Da
Conexiune apa calda Nu
Aqua stop Da

PANOU DE CONTROL

Afisare timp spalare ramas Da
Indicator sare Da
Indicator terminare program Da

ACCESORII

Suport pahare Da
Compartiment sare Da

CONSUM

Consum anual de apa 2660 l
Consum de apa (l/ciclu) 9.5
Consum anual de energie 262 kWh/an

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 46
Dimensiuni (IxLxA) cm 81.5 x 59.8 x 55
Bosch SMV46KX08E – Pret, Pareri si Review masina de spalat vase performanta si incapatoare
9.9 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si incorporabila

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
10
No Comments

Leave a reply

Search