Whirlpool WIE 2B19, Masina de spalat vase incorporabila, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Whirlpool WIE 2B19, Masina de spalat vase incorporabila, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat vase pe care va trebui sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Este foarte incapatoare si detine suficiente programe de spalat. In acest review, vom prezenta toate detaliile, pentru a intelege exact, care sunt performantele aparatului.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

 

 

Caracteristici, functii si tehnologii – Whirlpool WIE 2B19

Whirlpool WIE 2B19 este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Intr-un singur ciclu, poate spala pana la 13 seturi de vase si tacamuri. Ganditi-va ca dupa fiecare masa pe care o organizati acasa, masina preia o sarcina destul de neplacuta cu care v-ati confruntat pana acum. Dupa ce v-ati ridicat de la masa, puneti vasele in masina de spalat si relaxati-va cu familia si prietenii.

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat vase incorporabila. Este conceputa special pentru a fi incadrata in mobilier.

Dimensiunile exterioare ale sale sunt 82 x 59.5 x 57 (IxLxA) cm. De ele trebuie sa tineti cont cand comandati mobilierul pentru bucatarie. Oricum se pot face adaptari.

 

Whirlpool WIE 2B19 laterala

 

Asa arata masina de spalat vazuta din lateral.

Nu este cea mai economica masina de spalat, dar consuma cu aproximativ 20% mai putin curent decat un aparat similar din clasa energetica A.

 

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Whirlpool WIE 2B19 detine 6 programe de spalare. Aceasta ar fi grila minima de programe ce ar trebui sa se regaseasca la fiecare masina de spalat vase. Cu exceptia faptului ca nu detine un program special pentru spalarea paharelor din sticla si cristal, toate tipurile de spalare sunt eficiente si le veti folosi cu siguranta.

Eco este un program pentru spalarea tuturor tipurilor de vase, cu un grad normal de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse (curent si apa). Utilizeaza 11 litri de apa, la o temperatura de 50°C. Este si cel mai lung program. Dureaza 3 ore si 10 minute.

 

Intensiv este programul care ofera cel mai bun randament la spalarea vaselor rezistente, cu un nivel foarte ridicat de murdarie. Ganditi-va la oale, cratite si tigai pe care mancarea s-a ars si s-a lipit. Pe acestea le spala perfect. Spalarea dureaza 2 ore si 30 minute si se vor consuma 16,5 litri de apa, la o temperatura de 65°C.

 

Normal este un program pentru vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie. Programul dureaza 2 ore si se vor utiliza 16 litri de apa, la o temperatura de 55°C.

 

Rapid este un program care dureaza numai 40 minute. Este ideal pentru spalarea unei cantitati mici de vase, preferabil 2 seturi de vase si tacamuri. Utilizeaza 9 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

 

Half Load este un program pentru spalarea a jumatate din capacitatea maxima de incarcare. Se pliaza pe vasele cu un grad mic de murdarie. Dureaza 1 ora si 20 minute si consuma 12 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

 

Prespalarea este cel mai scurt program. Dureaza 10 minute si utilizeaza 4 litri de apa rece. Rolul sau este de a inmuia resturile de mancare de pe cele mai murdare vase, ce urmeaza a intra la un program complet de spalare.

* Toate programele asigura si uscarea vaselor, mai putin programul Rapid si Prespalarea.

 

Pareri finale si Pret recomandat

In final de review, propun sa notam principalele pareri.

Whirlpool WIE 2B19 este o masina de spalat incapatoare si destul de eficienta, chiar daca detine programele de spalare de baza. Este foarte buna pentru cazul in care va doriti o masina generoasa si vreti sa o incadrati in mobilierul din bucatarie.

Este una dintre masinile de spalat vase accesibile ca pret, mai ales daca o gasiti intr-o campanie de promotii.

 

* Citeste si articolul: masina de spalat vase – cea mai buna investitie pe care am facut-o anul acesta. Am prezentat foarte clar care au fost castigurile.

 

 

Manual de utilizare Whirlpool WIE 2B19

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Tip Complet incorporabila
Capacitate incarcare 13 seturi
Numar programe 6
Numar cosuri 2
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat

 

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Prespalare Economic Rapid
Functii Indicator terminare program Protectie impotriva inundatiilor Indicator sare Incarcare la jumatate Cos superior ajustabil Cos pentru tacamuri

 

ENERGIE & PERFORMANTA

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 49 dB
Consum anual energie 296 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 1.34 kWh
Consum mediu anual de apa 3080 l
Consum de apa/ciclu de spalare 12 l

 

DIMENSIUNI

Inaltime 82 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 55.5 cm
Greutate 35.5 Kg

 

Whirlpool WIE 2B19, Masina de spalat vase incorporabila, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm
9 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta si cu un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply Cornel Tita May 5, 2020 at 9:54 am

    Incapatoare, eficienta si la pret bun. Asta ar fi parearea mea

  2. Reply Dan Lupu June 3, 2020 at 11:09 am

    Limpezeste foarte bine, fara sa mai fii nevoit sa le clatesti. Programul ala de 1 ora e ok pentru a spala zilnic. Le si usuca daca nu te grabesti sa le scoti din masina.

Leave a reply

Search