Beko WKY71233LSYB2 – Review, Pret si Pareri masina de spalat eficienta si economica

Masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2, 1200 RPM,7 kg, Clasa A+++, Argintiu

Beko WKY71233LSYB2 este o masina de spalat rufe eficienta, destul de incapatoare si foarte economica. Este o masina moderna, dotata cu tehnologii actualizate la nevoile din prezent.

In acest review vom prezenta toate detaliile pe care este bine sa le cunoasteti inainte de a face investitia. De asemenea, vom recomanda si cea mai bun sursa de pret.

Beko WKY71233LSYB2

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WKY71233LSYB2 este o masina de spalat cu incarcare frontala. Este independenta, adica o puteti amplasa oriunde. Nu este incorporabila in mobilier. Daca cumva vreti o masina pe care sa o incadrati in mobilierul din bucatarie, Beko WITC7612B0W ar fi modelul potrivit.

Capacitatea maxima de incarcare la un ciclu de spalare este de 7 kg. Din acest punct de vedere, o consider o masina potrivita pentru o casa cu 2-3 persoane.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 45 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime).

Turatia maxima pe care o va atinge in momentul stoarcerii este de 1200 rpm. Consider ca este suficient pentru ca hainele sa fie bine stoarse, pregatite de o uscare rapida.

Beko WKY71233LSYB2 face parte din cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Locul l-a obtinut datorita consumului cu 45% mai mic decat al unei masini de spalat din clasa A+.

Va povestesc cate ceva despre tehnologii, pana sa trecem la programele de spalare.

 

Pet hair removal este o functie pe care daca o activati, va fi atenta cu spalarea hainelor in scopul eliminarii parului de animale. Personal am avut nevoie de asa ceva cand m-am jucat cu cainele meu si m-a umplut de par pe niste pantaloni din lana. Am fost nevoit sa ii spal de doua ori.

Aquafusion este un sistem pe care numai la Beko il intalniti. Obtine cele mai bune rezultate cu un consum minim de apa, curent si detergent.

Optisense este o alta tehnologie marca Beko. Se refera la 4 senzori care contribuie la ingrijirea hainelor si prelungirea duratei de viata a masinii de spalat. Cei 4 senzori sunt: senzorul de apa, senzor viteza de spalare si centrifugare, senzor detectare nivel spuma, senzor alimentare energie electrica.

Si la Beko WKY71233LSYB2 intalnim rezistenta nichelata, ce asigura o rezistenta mare impotriva coroziunii si scade cu 40% depunerile de calcar. Producatorul spune ca ar creste de 100 ori durata de viata.

 

Cum functioneaza Beko WKY71233LSYB2?

In imaginea de mai sus am atasat panoul de comenzi pe care il veti utiliza pentru selectarea programelor si personalizarea acestora.

Cu botonul rotund veti alege programul. Panoul din dreapta este pentru modificarea temperaturii apei, modificarea turatiei maxime la stoarcere si activarea unor functii complementare.

La panoul din dreapta nu este obligatoriu sa umblati. Programele sunt concepute sa functioneze la parametri optimi. Functiile suplimentare sunt doar daca simtiti nevoia sa faceti vreo modificare.

 

Programe de spalat

Beko WKY71233LSYB2 detine o gama variata de programe. Le voi enumera pe toate mai jos.

 • Articole sportive.
 • Mix 40°C – la acest program se pot spala in comun haine din bumbac si cele sintetice.
 • Daily Express – este un program rapid, destinat hainelor din bumbac, usor murdare. Dureaza 28 minute si spala la 30°C.
 • Xpress Super Short – este un program de doar 14 minute, util atunci cand ati cumparat o camasa, dar nu vreti sa o purtati inainte sa o spalati. Practic este o clatire mai lunga la care se adauga si detergent.
 • Program lana, casmir.
 • Delicate – un program perfect pentru articolele din materiale pretentioase, cum ar fi matasea.
 • Spalare manuala – chiar imita spalarea manuala. Util si pentru spalarea adidasilor. Stiti ca incaltamintea nu se poate spala la orice program, ca se dezlipeste talpa.
 • Program camasi – desi spala la 40°C, utilizeaza miscari mai delicate, pentru a nu deteriora articolele.
 • Bumbac.
 • Bumbac Eco.
 • Sintetice.
 • Clatire.
 • Stoarcere si evacuare.

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa ramaneti cu urmatoarele concluzii. Beko WKY71233LSYB2 este o masina de spalat incapatoare, eficienta si foarte economica. Detine tehnologii si sisteme performante, care scot cele mai bune rezultate, cu un consum redus al resurselor.

Este o masina de spalat cu pret sub 1500 lei. Pretul este justificat, in concordanta cu performantele produsului.

Beko WKY71233LSYB2

 

Specificatii

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie   173 kWh
Eficienta energetica   Clasa A+++
Eficienta energetica spalare   Clasa A

DIMENSIUNI

Diametru hublou   34 cm
Adancime   45 cm
Latime   60 cm
Inaltime   84 cm

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare   Standard
Tip masina de spalat   Standard
Tip incarcare   Frontala
Marime familie   3 membri
Capacitate de incarcare   7 Kg
Viteza maxima centrifugare   1200 rpm
Nivel zgomot centrifugare   77 dB
Nivel zgomot spalare   63 dB
Tip panou de comanda   Digital
Culoare   Argintiu

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii   Functie balans, Selector centrifugare
Functii de siguranta   Sistem de etanseizare, Blocare acces interfata
Tehnologii   AquaFusion, OptiSense, Durable heater

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare   Rufe delicate, Program spalare manuala, Lana, Mixt, Bumbac, Sintetice, Program sport, Prespalare, Baby, Camasi, Programare intarziata, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Program spalare zilnica
Numar programe spalare   15

 

Beko WKY71233LSYB2 – Review, Pret si Pareri masina de spalat eficienta si economica
9.6 Total Score
Masina de spalat eficienta si incapatoare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search