Beko WTE7502B0, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Beko WTE7502B0 Masina de spalat rufe, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Beko WTE7502B0 este o masina de spalat rufe, foarte eficienta, gratie unei varietati a programelor de spalare. Este o masina de spalat foarte economica si se vinde cu un pret mic, in jurul a 1000 lei. In acest review, vom detalia amanuntit toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret. Daca ati avut ocazia sa testat produsul, asteptam o parere in sectiunea de comentarii.

 

Specificatii, functii si tehnologie

Beko WTE7502B0 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Este destul de incapatoare, iar producatorul recomanda introducerea a maximum 7 kg de haine. Nu inseamna ca daca depasiti aceasta cantitate, masina de spalat nu functioneaza. Singura problema ar putea fi o clatire ingreunata a rufelor. Daca pe rufe veti observa urme de detergent, sa stiti ca ati depasit cantitatea de haine recomandata la un anumit ciclu. In manualul de utilizare sunt specificate detaliile pentru fiecare program de spalare (cantitate recomandata, turatia la stoarcere, temperatura apei).

Turatia maxima atinsa in timpul stoarcerii este de 1000 rpm. Exista masini de spalat care ating si 1400 rpm, dar si 800 rpm. Cu cat turatia este mai puternica, cu atat hainele vor fi mai bine stoarse. In cazul Beko WTE7502B0, nu este nicio problema, cat timp hainele vor fi intinse la uscat. In cazul masinilor de spalat cu uscator, o viteza de 1400 rpm este obligatorie, pentru ca ajuta la o uscare mai rapida.

Incadrarea masinii de spalat in clasa energetica A+++ (cea mai economica clasa energetica), dovedeste faptul ca nu va consuma prea mult curent.

Beko WTE7502B0 este o masina performanta, dotata cu anumite functii eficiente, cum ar fi.

Exista o functie speciala care ajuta la eliminarea parului de animale. In casele in care traiesc copii mici si animale de companie, o astfel de masina de spala este bine-venita.

Beko WTE7502B0 este o masina de spalat foarte silentioasa, datorita sistemului electronic de control al balansului. Chiar si in momentul stoarcerii, masina de spalat nu va trepida. Acesta este un aspect important, pentru cei care vor sa o amplaseze in bucatarie.

La fiecare program de spalare, vi se va afisa timpul ramas pana la finalizarea ciclului. In plus, puteti stabili ora de pornire a unui program de spalare.

Programe de spalare variate, eficiente pentru eliminarea tuturor petelor

Beko WTE7502B0 este una dintre masinile de spalat dotate cu un numar mare de programe de spalare. Diversitatea acestora reprezinta eliminarea eficienta a petelor, de pe toate categoriile de haine.

Pe langa programele de baza (bumbac, sintetice, lana, delicate/matase), pe care le intalnim la mai toate masinile de spalat, exista si unele mai speciale.

Mix 40 este un program la care puteti spala articolele din bumbac impreuna cu cele sintetice.

Camasi este un program foarte eficient pentru familiile care lucreaza intr-un domeniu office, business. Camasa este un articol pretentios, din ce in ce mai intalnit in garderoba oamenilor. Aceste elemente vestimentare vor fi spalate cu grija, fara ca materialul sa le fie deteriorat.

Handwash este un program de spalare manuala, adica imita spalarea la lighean. Va fi utilizata o temperatura scazuta a apei, de 20 grade. La acest program puteti spala fara grija tenisii, adidasii, sau alte articole pretentioase. Nu recomand spalarea tenisilor la alte programe.

BabyProtect este acel program care clateste hainele cu foarte mare grija. Bebelusii au pielea sensibila, si se pot irita usor, daca in tesatura hainelor exista urme de detergenti. Tocmai pentru rezolvarea acestei probleme, producatorii au conceput un astfel de program.

Xpress Super Short este un program de doar 14 minute, care poate spala o cantitate mica de haine, nu foarte murdare. Este un program perfect pentru spalarea materialelor care nu sunt foarte importante.

Sports este programul perfect pentru hainele folosite la sport. De obicei, acestea sunt confectionate din poliester si capata un miros neplacut. Era necesar un program special pentru curatarea acestora.

Concluzia este ca Beko WTE7502B0 reprezinta una dintre cele mai ieftine masini de spalat performante. Este economica si destul de incapatoare. Poate fi amplasata chiar si in bucatarie, pentru ca este foarte silentioasa.

Beko WTE7502B0 review, pret, pareri, opinii

Beko WTE7502B0, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++
Beko WTE7502B0 review, pret, pareri, opinii
9.5 Total Score
Eficienta superioara pentru o masina de spalat ieftina, de dimensiune medie

Beko WTE7502B0 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

6 Comments
 1. Reply alex September 12, 2017 at 2:45 pm

  Am ales-o pentru ca are multe programe, spala bine si costa mult. Inainte am avut un Samsung pe care am dat nejustificat de mult . Recomand !

 2. Reply Dorina Petre September 20, 2017 at 8:09 am

  Spala super bine camasile si parca nu le sifoneaza ca alte masini .

 3. Reply Dumi October 3, 2017 at 9:23 am

  Cat mai tine campania asta de reduceri?

 4. Reply Marius Dan October 3, 2017 at 6:05 pm

  Am luat o la pret bun si chiar isi face treaba . Parca nu e nici zgomotoasa, fata de alte masini .

 5. Reply Maria November 3, 2017 at 5:42 pm

  Spuneti mi va rog cum pot sa o iau in rate . De unde e mai bine?

 6. Reply Cornel November 7, 2017 at 11:11 pm

  E o masina ff intuitiva. lucrezi usor cu ea

Leave a reply

Search