Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A++, 45 cm, Display digital, Inox

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU Masina de spalat vase, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A++, 45 cm, Display digital, Inox

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU este o masina de spalat vase foarte performanta, gratie unei varietati a programelor de spalare. Nu este cea mai incapatoare masina de spalat, dar este foarte eficienta. In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. Daca ati testat-o, asteptam o parere in sectiunea de comentarii.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

 

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU este o masina de spalat vase, in care puteti introduce maxim 10 seturi de vase si tacamuri. Dupa orice petrecere in familie, va puteti relaxa impreuna. Sarcinile pe care le desfasurati in jurul chiuvetei, vor fi preluate de catre masina de spalat vase. Dupa ce va pleaca invitatii, puteti reveni in bucatarie, scoateti vasele din masina si le puneti in dulap.

Dimensiunea masinii de spalat vase este 85 x 45 x 60 (IxLxA) cm. O puteti amplasa oriunde, pentru ca nu este incorporabila. Trebuie doar sa tineti cont ca va trebuie acces la o scurgere si alimentare la curent.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU detine cateva functii avansate, cu rol de sporire a sigurantei.

Ofera protectie impotriva inundatiei. In cazul in care ceva se defecteaza, nu exista riscul de inundatie. Accesul copiilor va fi restrictionat. Masina de spalat poate fi blocata, pentru ca cei mici sa nu poata modifica vreo setare. Daca nu ati adunat foarte multe vase, optiunea de incarcare la jumatate asigura spalarea perfecta a unei cantitati reduse de vase si tacamuri, cu un consum mic de curent si apa.

Despre programele de spalare pot spune ca Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU detine tot ce aveti nevoie.

Exista doua programe automate, care detecteaza gradul de murdarie al vaselor si in functie de acesta, consuma cantitati diferite de apa si curent. De asemenea, oscileaza si timpul de functionare.

Cristale este un program special pentru spalarea obiectelor din sticla. Functioneaza gentil, cu presiune scazuta si o temperatura mica a apei, pentru a nu afecta vesela.

Express 25′ este un program foarte rapid, perfect pentru spalarea unor vase nu foarte murdare. Obtine rezultate foarte bune si nu usuca vasele la final.

Goodnight este un program silentios pe care il utiliza in timp ce toata lumea doarme. Este un program care nu deranjeaza fonic si va ofera toate vasele curate si uscate, la final.

Ultra intensiv este acel program care spala perfect vasele foarte rezistente, dar foarte murdare. Ganditi-va la o oala pe care s-a lipit mancarea. Despre acea categorie de vase este vorba.

 

Concluzia este ca Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU reprezinta o masina de spalat vase foarte eficienta. Este destul de incapatoare si detine multe programe de spalare, diversificate. Nu este foarte ieftina, dar pretul se justifica prin performante. O astfel de masina de spalat vase, este cel mai bun “prieten” pe care il puteti avea dupa fiecare petrecere. Este un aparat care va ajuta sa petreceti mai mult timp impreuna cu familia si cu prietenii reali.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU review, pret, pareri, opinii

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A++, 45 cm, Display digital, Inox
Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU review, pret, pareri, opinii
9.5 Total Score
Performante remarcabile generate de o diversitate de programe

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search