Arctic APL81222XLAB, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, XL Door, Antracit

Arctic APL81222XLAB, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, XL Door, Antracit

Arctic APL81222XLAB este masina de spalat potrivita pentru cei care au mult de spalat. Este o masina potrivita pentru o casa in care locuiesc peste 3 persoane, sau pur si simplu pentru situatiile in care hainele se murdaresc rapid. Nu va speriati, ca nu e scumpa. Depaseste cu putin 1100 lei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic APL81222XLAB este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Poate spala 8 kg de haine, intr-un singur program, in conditii de maxima eficienta. Daca se depaseste aceasta cantitate, producatorul nu mai garanteaza ca spalarea va fi una ireprosabila.

Asta nu inseamna ca trebuie sa cantariti hainele si sa stati cu teama. Doar ca daca umpleti cuva prea mult, este posibil sa le scoateti cu urme de detergent si sa nu se clateasca prea bine.

Turatia maxima la momentul stoarcerii va fi de 1200 rpm, un nivel optim pentru o masina ce spala 8 kg de haine/ciclu. Hainele vor fi stoarse foarte bine, pentru a le putea usca rapid.

Arctic APL81222XLAB este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Asta inseamna ca beneficiaza de un consum de energie cu 45% mai mic decat al unei masini din clasa A+.

Smart Sensors este o tehnologie bazata pe 4 senzori care actioneaza impreuna pentru protejarea masinii si pentru obtinerea celor mai bune rezultate de spalare. Mai exact, temperatura apei utilizate, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, dar si tensiunea de alimentare vor fi reglate automat pentru eficienta masinii si pentru economisirea resurselor.

Sistemul electronic de control al balansului distribuie hainele uniform, in timpul spalarii si astfel anuleaza trepidatiile masinii. Nu face zgomot si nici nu va treziti ca pleaca masina prin baie.

S-a descoperit ca forma valurilor ar trebui imitata si la masinile de spalat pentru ca tesatura hainelor sa nu fie afectata. Iata ca si Arctic a implementat aceasta tehnologie pe modelul despre care discutam.

Child lock se refera la posibilitatea de blocare a butoanelor masinii. Este o buna optiune in caz ca aveti copii care sunt tentati de tehnologie si ar putea apasa vreun buton care sa intrerupa spalarea.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, cu un consum minim al resurselor, cantitatea de apa va fi ajustata in functie de cantitatea si tipul hainelor introduse.

 

Cum functioneaza Arctic APL81222XLAB?

 

Arctic APL81222XLAB este o masina de spalat moderna. Pe langa faptul ca este performanta, modul de utilizare este unul potrivit cerintelor actuale.

Dupa ce ati introdus hainele in masina de spalat si ati asezat detergentul in cuva, urmeaza al doilea pas.

Selectarea programului dorit se face prin rotirea butonului din centru. Programele sunt prezentate sub forma de text, in limba romana. Astfel, este foarte usor oricui sa foloseasca aceasta masina.

Ultimul pas este aleatoriu si se refera la posibilitatea de a modifica temperatura apei utilizare, sau intensitatea maxima de stoarcere. De asemenea, mai puteti opta si pentru alte functii complementare.

Toate informatiile necesare le puteti gasi in acest manual de utilizare.

 

Programe de spalat

Arctic APL81222XLAB se bucura de o lista diversificata a programelor de spalare si anume:

 • Antialergic,
 • Camasi,
 • Lenjerie delicata,
 • Jeans (culori inchise),
 • Articole iarna,
 • Geci cu puf,
 • Bumbac,
 • Bumbac Eco,
 • Sintetice,
 • Spalare rapida 14 minute,
 • Mixt,
 • Lana/casmir,
 • Materiale delicate/matase,
 • Doar clatire,
 • Doar stoarcere si evacuare apa.

V-ar fi interesat un alt tip de spalare si nu se regaseste in lista de mai sus?

Mi se par suficiente si le-ati putea folosi pe toate, cel putin o data.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Arctic APL81222XLAB este o masina de spalat incapatoare, potrivita pentru o casa cu mai mult de 2 locuitori. Este foarte economica. Detine o lista diversificat a programelor de spalare, astfel ca poate elimina orice tip de pata de pe multe materiale. Programele si meniul sunt in limba romana, deci este usor de folosit de catre toata lumea (potrivita si pentru varstnici).

Se vinde cu un pret redus in aceasta perioada, fiind un bun motiv sa o luati in calcul.

Arctic APL81222XLAB

Arctic APL81222XLAB, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, XL Door, Antracit
9.8 Total Score
Masina de spalat performanta, foarte economica si incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

3 Comments
 1. Reply Georgiana Timus April 15, 2019 at 9:15 pm

  wow. 8 kg e tot ce mi doresc ca sa nu mai spal atat de des .

 2. Reply Maria Coman April 17, 2019 at 3:46 pm

  Cel mai mare avantaj e ca are multe programe de spalat

 3. Reply Sergiu June 17, 2020 at 3:13 pm

  Foarte multumit de ea, dar nu stiu de ce nu am mai gasit-o in magazinele fizice. Spala foarte bine si are multe programe pe care le folosesc in functie de problema.

Leave a reply

Search