Whirlpool ADP 301 IX, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu

Whirlpool ADP 301 IX, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat vase, moderna, performanta si nu foarte voluminoasa. Detine strictul necesar al programelor de spalare, ceea ce duce la o eficienta garantata, cu un pret accesibil. In acest review vom prezenta toate aspectele, pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Whirlpool ADP 301 IX

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat vase de capacitate putin peste medie. Poate spala intr-un singur ciclu, 10 seturi de vase si tacamuri. Dintr-un exercitiu de imaginatie rezulta faptul ca dupa orice masa organizata in familie, toate vasele si tacamurile utilizate de 10 persoane vor fi spalate la un singur program. Continuati-va petrecerea, nu stati in jurul chiuvetei, cand ceilalti se distreaza!

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 85 x 45 x 57 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat independenta, ceea ce inseamna ca detine o carcasa ce ii permite sa fie amplasata oriunde. Nu sunteti obligati sa o incadrati in mobilierul din bucatarie. Masinile de spalat incorporabile sunt facute doar pentru a fi incorporate.

In caz ca va avantajeaza, puteti stabili o ora de incepere a spalarii. Poate nu aveti timp sa stati acasa pentru a scoate vasele din masina de spalat. Setati ora de incepere cu putin inainte sa va intoarceti de la serviciu.

Pentru un control deplin va este afisat si timpul ramas pana la finalizarea oricarui program de spalare.

Nu este deloc complicat sa lucrati cu masina de spalat. Mai multe detalii puteti gasi in acest manual de utilizare Whirlpool ADP 301 IX.

Whirlpool ADP 301 IX review

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Whirlpool ADP 301 IX detine 6 programe de spalare. Ca numar nu sunt multe, dar diversitatea lor face ca orice tip de vas si tacam sa poata fi spalat perfect.

Lista programelor le contine pe urmatoarele:

  • Eco,
  • Intensiv,
  • Normal,
  • Fragil,
  • Rapid,
  • Prespalare.

Eco este un program care se adreseaza vaselor si tacamurilor cu un grad mediu de murdarie. In plus, este cel mai economic program pentru intreaga incarcatura, din punct de vedere al consumului de apa si curent. Dureaza 3h si consuma 10 litri de apa.

Intensiv este programul pentru curatarea perfecta a vaselor rezistente foarte murdare. Ganditi-va la oale, tigai si cratite, cat de greu este ca resturile de mancare lipite si arse, sa fie curatate manual. Acest program reuseste sa elimine chiar si cele mai rezistente depuneri. Utilizeaza 14 litri de apa, la o temperatura ridicata de 65°C. Timpul pana la finalizarea programului este de 2h 30′.

Normal este un program care spala vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie, utilizand 13,5 litri de apa, la o temperatura de 55°C. Dureaza 2h si este diferit de programul Eco, prin consum si durata de functionare. In schimb, rezultatul final este acelasi.

Fragil este programul perfect pentru spalarea vaselor si paharelor din sticla si cristal. Programul Dureaza 1h 40′ si utilizeaza 10 litri de apa, la o temperatura de 45°C.

Rapid este un program ideal pentru spalarea vaselor utilizate de 2 persoane. Dureaza 25′ si consuma 8,5 litri de apa la o temperatura de 50°C.

Prespalarea are rolul de a inmuia resturile foarte bine fixate pe anumite vase. Este utila in cazurile extreme in care mancarea s-a ars pe un vas. Dureaza 10′ si consuma 4 litri de apa rece.

*In afara de programul Rapid si Prespalare, toate celelalte programe sunt complete, adica includ si etapa de uscare a vaselor.

Concluzie

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat vase performanta, moderna si eficienta. Obtine rezultate foarte bune in eliminarea murdariei de pe toate tipurile de vase si tacamuri. Nu va conditioneaza sa o amplasati intr-un anumit loc, pentru ca este independenta. Se vinde cu un pret mediu, iar in campanie de promotii, pretul poate scadea cu cateva sute de lei.

Whirlpool ADP 301 IX

Whirlpool ADP 301 IX review, pret, pareri, opinii, promotii

Whirlpool ADP 301 IX, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu
9 Total Score
Masina de spalat eficienta si nu foarte voluminoasa

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search