Beko DIN26220, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Beko DIN26220, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Beko DIN26220 este o masina de spalat vase incorporabila, incapatoare, economica si performanta. Nu detine foarte multe programe de spalare, dar cele disponibile isi fac datoria ireprosabil.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko DIN26220 este o masina de spalat vase, conceputa special pentru a fi incadrata in mobilierul din bucatarie. Exteriorul sau este format de asa natura, incat sa poata fi mascat de corpurile de mobilier. Mai exista acel gen de masini independente, pe care le puteti amplasa oriunde doriti.

Modelul de fata este util atunci cand aveti suficient spatiu in bucatarie, astfel incat in mobilierul de bucatarie sa incapa si el.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 12 seturi de vase si tacamuri. Ganditi-va ca dupa o masa cu familia si prietenii, toate vasele si tacamurile folosite vor fi spalate intr-un singur program. Ramaneti si distrati-va cu prietenii, in loc sa pierdeti ore intregi in bucatarie, spaland vasele.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 81.8×59.8×55 (lnaltime x Latime x Adancime cm).

Steam Gloss este o functie care usuca pe baza aburului si este foarte importanta pentru vase din sticla si portelan. Acestea isi vor pastra stralucirea mai bine.

Flexible Half Load este functia ce va permite sa spalati jumatate din incarcatura totala. Este eficienta pentru cazul in care nu ati adunat multe vase. Veti avea totul curat, in permanenta.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Beko DIN26220 este prevazuta cu 6 programe de spalare a vaselor si tacamurilor. Acestea sunt urmatoarele:

  • Eco,
  • Auto,
  • Intensiv,
  • Repede si curat,
  • Mini 30′,
  • Prespalare.

Eco este un program pentru intreaga incarcatura de vase si tacamuri, cu un grad mediu de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse. Dureaza 185 minute si consuma 12 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

Auto este un program ce detecteaza automat gradul de murdarie al vaselor. Astfel adapteaza consumul si durata de spalare pentru fiecare caz. Se adreseaza vaselor cu un grad de murdarie mediu spre ridicat. In functie de caz, dureaza intre 87-168 minute si consuma intre 10,4-13,6 litri de apa la o temperatur de 40-65°C.

Intensiv este programul eficient pentru cazurile extreme. Acesta spala vase rezistente cu un grad ridicat de murdarie. Mai exact, oale, tigai si cratite pe care s-a lipit mancarea, vor fi spalate foarte bine la acest ciclu. Programul va dura 148 minute si se vor consuma 14,8 litri de apa, la o temperatura ridicata de 70°C.

Repede si curat este un program pentru spalarea zilnica a vaselor cu un grad mediu de murdarie. Dureaza doar 58 minute si consuma 10,2 litri de apa, la temperatura de 70°C.

Mini 30′ este cel mai scurt program de spalare propriuzisa. Este potrivit pentru spalarea unui numar mic de vase si tacamuri, cu un grad mic de murdarie. Dureaza 30 minute si consuma 10,2 litri de apa la temperatura de 35°C.

Prespalarea este acel ciclu folosit pentru inmuierea murdariei. Dupa acest program, trebuie sa introduceti vasele la un ciclu complet de spalare. Durata programului este de 15 minute si foloseste 4 litri de apa.

In afara de Mini 30′ si Prespalare, toate programele asigura si uscarea obiectelor la final.

E bine de stiut ca exista si un program ce garanteaza igiena aparatului. Acesta se numeste InnerClean si se recomanda a fi utilizat la 1-2 luni, cu interiorul masinii gol. Pentru rezultate perfecte ar fi bine sa folositi si agenti speciali de curatare.

 

Concluzie

Beko DIN26220 este o masina de spalat vase, eficienta, economica si destul de incapatoare. Este conceputa pentru a fi incadrata in mobilierul din bucatarie, alaturi de celelalte aparate electrocasnice pe care le folositi. Pare a fi destul de ieftina in aceasta perioada, insa nu stiu cum va oscila pretul, pe parcursul anului.

 

Manual de utilizare – Beko DIN26220

Fisa produs – Beko DIN26220

Fisa de instalare produs – Beko DIN26220

Beko DIN26220 review, pret, pareri, opinii, promotii

Beko DIN26220, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, Alb
9.4 Total Score
Masina de spalat vase, eficienta, economica si incapatoare

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search