Bosch SPS69T78EU, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, 45 cm, Clasa A++, Argintiu/Inox

Bosch SPS69T78EU, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, 45 cm, Clasa A++, Argintiu/Inox

Bosch SPS69T78EU este o masina de spalat vase dotata cu tehnologii si sisteme performante, de ultima generatie. Capacitatea sa este medie, potrivita si pentru bucatarii nu foarte spatioase. In acest review vom detalia aptitudinile sale, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele masinii de spalat.

Bosch SPS69T78EU

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Bosch SPS69T78EU este o masina de spalat independenta, pe care nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Exteriorul sau va permite sa o amplasati in orice loc, dar trebuie sa fie in preajma unei surse de scurgere, evident.

Capacitatea de incarcare este una medie. Intr-un singur ciclu, puteti spala 10 seturi de vase si tacamuri. Mai exact, tot ce este folosit la o masa de 10 persoane, va fi spalat intr-o singura transa.

Ganditi-va cat timp castigati daca aveti acest aparat. Continuati petrecerea alaturi de prieteni si familie, lasati munca pe seama aparatului electrocasnic.

Daca nu ati murdarit multe vase, dar vreti sa aveti totul curat in permanenta, exista optiune de incarcare la jumatate. Consuma mai putine resurse si este foarte eficienta.

Bosch SPS69T78EU detine un sistem impotriva inundatiilor. Indiferent ce s-ar putea defecta la reteaua de apa, masina de spalat va oferi protectie 100% impotriva pagubelor.

Masina de spalat este dotata cu un motor performant EcoSilence DriveTM, cea mai silentioasa varianta disponibila la momentul actual. Functioneaza fara perii si acesta ar fi motivul pentru care nu face zgomot deloc.

Bosch SPS69T78EU motor

Aqua Sensor este o metoda care sporeste eficienta in timp ce micsoreaza consumul. Cu ajutorul unor fascicule luminoase este detectat gradul de murdarie de pe vase. Astfel, consumul de apa, dar si temperatura vor fi modificate automat de la caz la caz.

Un alt avantaj oferit de masina de spalat este faptul ca puteti stabili ora de incepere a spalarii.

Masina de spalat detine zona speciala pentru spalarea intensiva, acolo unde vor fi pozitionate oalele si tigaile. Exista si suport special pentru pahare. Pentru protectia acestora a fost implementat si un sistem care va regla in mod constant duritatea apei.

Bosch SPS69T78EU suport pahare

HygienePlus este o optiune pe care o puteti activa la mai multe programe de spalare. Scopul sau este de a elimina bacteriile de pe cele mai importante produse. Eficienta este redata prin utilizarea apei la o temperatura ridicata, de aproximativ 70°C.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Bosch SPS69T78EU detine 6 programe eficiente, dar si economice. Acestea sunt urmatoarele:

  • Auto 65-75 °C,
  • Auto 45-65 °C,
  • Auto 35-45 °C,
  • Super 60 °C,
  • Eco 50 °C,
  • Spălare rapidă 45 °C.

Primele 3 programe detecteaza gradul de murdarie si utilizeaza resurse in consecinta. Vedeti ca si temperatura apei va fi reglata dupa caz.

Cu cele 6 programe bine gandite, orice situatie intampinata va fi rezolvata cu brio.

 

Concluzie

Bosch SPS69T78EU este una dintre cele mai performante masini de spalat vase. Detine sisteme si tehnologii de ultima generatie. Este eficienta, foarte silentioasa si economica. Nu este o masina de spalat ieftina, dar in campanie de promotii, o puteti gasi cu un pret redus semnificativ.

Bosch SPS69T78EU

Bosch SPS69T78EU review, pret, pareri, opinii, promotii, oferte masina de spalat vase

Bosch SPS69T78EU, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, 45 cm, Clasa A++, Argintiu/Inox
9.5 Total Score
Masina de spalat vase, eficienta, economica si silentioasa

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search