Bosch SMS46KW00E, Masina de spalat vase, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Bosch SMS46KW00E, Masina de spalat vase, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Bosch SMS46KW00E este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Insa nu acesta este singurul atuu al sau. Este performanta, dar si economica. In acest review, vom prezenta toate aspectele sale, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Bosch SMS46KW00E este o masina de spalat vase, independenta, pe care nu va trebui sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Din acest punct de vedere, avantajele ar fi: puteti sa o amplasati oriunde, pentru ca nu trebuie sa-i mascati exteriorul. Fiind independenta, nu mai investiti in mobilier care sa o acopere.

Capacitatea de incarcare de care se bucura acest aparat este de 13 seturi de vase si tacamuri. Nu exista multe modele mai incapatoare decat acesta.

Ganditi-va doar, ca dupa fiecare masa organizata acasa, impreuna cu prietenii si familia, curatarea vaselor va fi realizata de masina de spalat. Nu mai trebuie sa munciti ore intregi. Lasati efortul pentru la serviciu, ca este suficient.

Faptul ca masina de spalat este incadrata in clasa energetica A++, reprezinta dovada unui consum de curent, cu 24% mai mic decat in cazul unui aparat similar din clasa A+.

Bosch SMS46KW00E detine un sistem de blocare a alimentarii cu apa, in cazul in care se produce o avarie de orice fel. Niciodata nu va exista riscul de inundatie.

EcoSilence DriveTM este un tip de motor fara perii, care creste performanta, in timp ce diminueaza zgomotul si consumul de curent. Practic, este cel mai silentios tip de motor.

AquaSensor este o tehnologie ce ajusteaza consumul de apa, temperatura sa si durata ciclului de spalare, in functie de cantitatea si gradul de murdarie a vaselor. Anumite fascicule luminoase detecteaza chiar si cele mai mici particule si decide continuarea programului pana la curatarea perfecta.

LoadSensor este un senzor care detecteaza cantitatea de vase introdusa in masina de spalat. In functie de aceasta este optimizat consumul de apa, chiar si pentru jumatati de incarcatura. Astfel este economisita apa si electricitate.

Bosch SMS46KW00E regleaza in permanenta gradul de duritate al apei, pentru a proteja paharele si vasele din sticla, sau cristal.

Tehnologia ActiveWater eficientizeaza la maximum consumul de apa, prin cateva metode. Jeturile de apa bine tintite, incalzirea rapida a apei, performante superioare ale pompei de apa, toate acestea duc la eficientizarea spalarii si economia resurselor.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Bosch SMS46KW00E este dotata cu 6 programe de spalare, cu o eficienta garantata.

  • Intensiv,
  • Senzor-optimizat,
  • Economic,
  • Zgomot optimizat,
  • Protectie speciala (program pentru pahare si vase din sticla/cristal),
  • Timp optimizat.

Mai multe detalii despre programele de spalare sunt prezentate in imaginea de mai jos.

Bosch SMS46KW00E programe de spalare

Bosch SMS46KW00E – manual de utilizare

 

Concluzie

Bosch SMS46KW00E este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, dotata cu tehnologii si sisteme performante. Este o masina de spalat ce se vinde cu un pret mediu, dar o puteti gasi si cu un discount de cateva sute de lei.

Bosch SMS46KW00E review, pret, pareri, opinii, promotii

Bosch SMS46KW00E

Bosch SMS46KW00E, Masina de spalat vase, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb
9.6 Total Score
Masina de spalat performanta si foarte incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search