Arctic EF5100A+, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Arctic EF5100A+, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Arctic EF5100A+ este o masina de spalat rufe foarte ieftina, potrivita pentru locuinte in care stau putine persoane. Nu este foarte incapatoare si din acest motiv mi se pare ca s-ar potrivi intr-o casa cu maxim 2 locuitori. In acest review ii vom detalia performantele pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Arctic EF5100A+

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Capacitatea de incarcare pe care o pune la dispozitie aceasta masina de spalat, este de 5 kg. Este incadrata in categoria masinilor de spalat mici. Se incadreaza perfect in garsoniere, sau locuinte mici si aglomerate.

Dimensiunile sale sunt 84 x 60 x 41.5 cm (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Turatia maxima generata in momentul stoarcerii este de 1000 rpm, un nivel mic, dar suficient in acest caz, in care nu vor fi spalate cantitati mari de haine in timpul unui ciclu. Hainele vor fi stoarse suficient de bine.

Fiind incadrata in clasa energetica A+, inseamna ca nu este cea mai economica masina de spalat. Insa, consuma cu 24% mai putin curent decat un aparat similar din clasa A.

Nu detine numeroase tehnologii de ultima generatie, dar cea mai notabila este controlul electronic al balansului. Diminueaza mult vibratiile si face ca masina sa nu se deplaseze.

Cum functioneaza masina de spalat Arctic EF5100A+?

Arctic EF5100A+ review

Arctic EF5100A+ este o masina de spalat foarte usor de inteles si de utilizat. Nu detine tehnologii complicate, iar pornirea unui program de spalare implica putine etape.

In partea stanga, este cuva in care veti introduce detergentul, balsamul si alte substante pe care le folositi. In centru este un selector rotativ cu care veti alege tipul de spalare. Este foarte important ca programele sunt prezentate in limba romana, astfel ca va fi foarte usor de inteles. Nu mai trebuie sa va uitati in manualul de utilizare, inainte de alegerea unui tip de spalare.

In partea dreapta sunt doua butoane. Cu unul puteti regla turatia maxima de stoarcere, iar cu celalalt puteti seta anumite functii suplimentare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Arctic EF5100A+ detine 15 programe de spalare diversificate si foarte eficiente. Acestea sunt:

 • Bumbac Eco (40°C si 60°C),
 • Bumbac 90°C, 40°C,
 • Bumbac cu prespalare 60°C,
 • Bumbac cu apa rece,
 • Sintetice cu apa rece,
 • Sintetice (40°C si 60°C),
 • Lana 40°C,
 • Delicate 30°C,
 • Rapid 30 minute,
 • Spalare manuala 20°C,
 • Clatire,
 • Stoarcere si evacuare.

Pentru a se compara cu cele mai performante masini de spalat rufe, i-ar fi trebuit si un program “camasi” si “baby care”.

Parere personala

Arctic EF5100A+ este o masina de spalat eficienta, simpla in tehnologii si foarte buna la pret. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe. Fiind nu foarte incapatoare, se potriveste perfect in garsoniere sau in locuinte in care stau maxim 2 persoane. In campanie de promotii, o puteti gasi la o oferta sub 1000 lei.

Arctic EF5100A+

Arctic EF5100A+ review, pret, pareri, promotii, oferte masini de spalat rufe

Arctic EF5100A+, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 rpm, Clasa A+, Alb
8.3 Total Score
Masina de spalat ieftina si eficienta

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search