Beko DIS26010, Masina de spalat vase incorporabila 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm

Beko DIS26010, Masina de spalat vase incorporabila 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm

Beko DIS26010 este o masina de spalat vase incorporabila, de capacitate medie, care poate curata foarte bine toate tipurile de vase si tacamuri. In acest review vom prezenta toate aspectele pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele masinii de spalat.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko DIS26010 este o masina de spalat incorporabila, conceputa special pentru a fi inglobata in corpuri de mobilier. In general, acest gen de aparat se foloseste pentru bucatariile destul de spatioase. Atunci cand nu aveti destul loc in bucatarie pentru a amplasa si o masina de spalat vase, este nevoie sa optati pentru una independenta, careia sa-i gasiti un alt loc in casa.

Capacitatea de incarcare pe care Beko DIS26010 o pune la dispozitie este de 10 seturi. Vorbim despre o capacitate medie, in care puteti introduce 10 seturi de vase si tacamuri. Practic, tot ce au folosit la o masa, 10 persoane, va fi spalat intr-un singur ciclu. Astfel, veti continua petrecerea alaturi de invitati si nu mai stati deasupra chiuvetei, dupa fiecare masa organizata acasa.

Masinile de spalat vase incep sa fie din ce in ce mai cautate si in Romania, tocmai pentru ca oamenii isi doresc ca atunci cand ajung acasa, sa se relaxeze, nu sa continue stresul inceput la serviciu. Timpul este din ce in ce mai pretios, iar o masina de spalat vase poate fi utila pentru toate casele.

Tehnologia de uscare cu abur ofera paharelor o stralucire mai buna, fata de uscarea cu aer cald.

In imaginea de mai jos este prezentat modul de utilizare al masinii de spalat.

Beko DIS26010 utilizare

Detalii despre instalarea si functionarea masinii de spalat puteti afla din manualul de utilizare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Beko DIS26010 detine 6 programe de spalare diversificate, ce reusesc sa elimine resturi de mancare si pete de pe toate tipurile de vase si tacamuri. Le vom detalia particularitatile in randurile urmatoare.

Eco este cel mai economic program de spalare zilnica a vaselor cu grad mediu de murdarie. Este si cel mai lung program de spalare. Dureaza 216 minute si consuma 11 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

Automat este programul care determina gradul de murdarie si in functie de aceasta regleaza consumul de apa, temperatura si timpul de spalare. Este perfect pentru toate tipurile de vase. Programul poate dura 89-175 minute, va consuma 10-13,6 litri, la o temperatura de 45-65°C.

Intensiv este acel program care spala cu brio vasele rezistente pe care s-a ars mancarea si s-a lipit. Este vorba de oale, cratite si tigai cu un grad ridicat de murdarie. Dureaza 138 minute si utiliseaza 17,2 litri de apa, la o temperatura de 70°C.

Rapid si curat este un program scurt pentru spalarea vaselor cu un grad mediu de murdarie. Dureaza 58 minute si consuma 9,4 litri de apa, la o temperatura ridicata de 70°C.

Mini 30′ este cel mai scurt program de spalare. Este util pentru spalarea vaselor cu un grad mic de murdarie. Dureaza 30 minute si consuma 9,6 litri de apa la temperatura de 35°C. Nu asigura uscarea vaselor.

Prespalarea o veti folosi doar in cazurile extreme, atunci cand pe vase sunt multe resturi. La acest ciclu se vor utiliza 3,4 litri de apa rece.

InnerClean este un program de autocuratare a masinii de spalat. Este recomandat sa se efectueze la 1-2 luni, pentru asigurarea igienei depline. Dureaza 75 minute si foloseste 14,4 litri de apa.

 

Concluzie

Beko DIS26010 este o masina de spalat incorporabila, de capacitate medie. Se vinde cu un pret accesibil.  Detine programe de spalare eficiente si tehnologii performante. Toate duc la o spalare si uscare foarte buna a tuturor tipurilor de vase si tacamuri. As putea spune ca este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase. In campanie de promotii, pretul sau poate scadea cu peste 200 lei, fata de cel de lista.

Beko DIS26010 review, pret, pareri, promotii, oferte masini de spalat vase

Beko DIS26010, Masina de spalat vase incorporabila 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm
8.9 Total Score
Masina de spalat vase incorporabila, la un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search