Hotpoint LTB6B019C, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

Hotpoint LTB6B019C, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+

Hotpoint LTB6B019C este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, care poate spala cu brio toate tipurile de vase si tacamuri. Interesant este faptul ca se vinde cu un pret acceptabil, mai mic decat al altor aparate similare. In acest review vom detalia toate aspectele masinii de spalat pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Hotpoint LTB6B019C

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hotpoint LTB6B019C este o masina de spalat vase incorporabila, creata special pentru a fi incadrata in mobilier. De obicei aceste aparate sunt cumparate de cei care au destul spatiu in bucatarie. Se amplaseaza in apropierea chiuvetelor pentru a folosi o scurgere comuna.

Capacitatea de incarcare este de 13 seturi de vase si tacamuri. Practic, tot ce utilizeaza 13 persoane la o masa, va fi spalat intr-un singur ciclu. Ganditi-va ca dupa masa, continuati petrecerea linistiti alaturi de prieteni si familie. Nu mai pierdeti timp deasupra chiuvetei, chinuindu-va cu toate vasele. La un moment dat s-ar putea sa va plictisiti si sa refuzati orice oportunitate de petrecere.

Hotpoint LTB6B019C mod de functionare

 

In imaginea de mai sus sunt prezentate componentele masinii de spalat si este explicat panoul de comenzi. Pentru mai multe detalii, puteti studia si manualul de utilizare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Hotpoint LTB6B019C detine 6 programe de spalare, foarte eficiente, pe care le vom detalia in randurile urmatoare.

Eco este cel mai economic program complet, din punct de vedere al consumului de resurse. Dureaza 3h 10′ si consuma 11 litri de apa. Este un program potrivit pentru a spala intreaga incarcatura cu un grad mediu de murdarie.

Intensiv este cel mai eficient program pentru spalarea vaselor rezistente, extrem de murdare. Aici este vorba despre oale, cratite si tigai pe care mancare s-a ars si s-a lipit. Programul va dura 2h 30′ si va consuma 16,5 litri de apa la o temperatura ridicata. Nu este un program recomandat pentru pahare sau vase din sticla, sau cristal.

Normal este un program similar ca si performante cu cel Eco. Spala o incarcatura completa de vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie. Insa dureaza mai putin si consuma mai mult. Intregul ciclu se va desfasura pe parcursul a 2h, iar consumul de apa va fi de 16 litri.

Express este un ciclu rapid care nu asigura si uscarea. Este perfect pentru spalarea vaselor nu foarte murdare, folosite de doua persoane. Eu ii zic program de cuplu. Dureaza 40′ si utilizeaza 9 litri de apa.

Inmuierea mai este intalnita si sub denumirea de prespalare. Scopul sau este de a inmuia resturile de mancare uscate, de pe vasele foarte murdare. Nu este un program complet. Dureaza doar 10′ si utilizeaza 4 litri de apa rece. Dupa acest ciclu este normal sa continuati spalarea la un program complet.

Incarcare pe jumatate este un program perfect pentru cazul in care nu aveti de spalat mai mult de 5-6 seturi de vase si tacamuri. Programul este complet, adica include si uscarea finala. Dureaza 1h 20′ si consuma 12 litri de apa.

 

Concluzie

Hotpoint LTB6B019C este o masina de spalat vase incorporabila, foarte incapatoare si eficienta. Eficienta consta in detinerea unor programe de spalare diversificate. Practic, toate nevoile pe care le intampinati, vor fi rezolvate cu brio de acest aparat. In momentul de fata se vinde cu un pret foarte bun. Nu stiu cum va evolua pe parcursul anului.

Hotpoint LTB6B019C

Hotpoint LTB6B019C review, pret, pareri, opinii

Hotpoint LTB6B019C, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+
9.3 Total Score
Masina de spalat vase, eficienta si foarte incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply Larisa Maer November 30, -0001 at 12:00 am

    Spala excelent si e ff incapatoare. Nici nu e nevoie de mai mult pentru o familie cu 2 copii.

  2. Reply Cadar Sorin June 3, 2020 at 10:59 am

    De cand au venit cu modelul acesta la care se poate regla pozitia cosului superior, utilizatorii au fost foarte incantati.

Leave a reply

Search