Whirlpool WBC 3B1 B, Masina de spalat vase semi-incorporabila, 5 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Whirlpool WBC 3B1 B, Masina de spalat vase semi-incorporabila, 5 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Whirlpool WBC 3B1 B  este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare foarte generoasa. Se vinde cu un pret mic, in comparatie cu alte modele similare. Detine putine programe de spalare, dar sunt eficiente si rezolva orice problema intampinata.

Whirlpool WBC 3B1 B

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Putand sa spele 13 seturi de vase si tacamuri, intr-un singur ciclu, Whirlpool WBC 3B1 B este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase.

Ganditi-va ce inseamna ca dupa fiecare masa organizata acasa, in loc sa spalati vasele manual, totul sa fie curatat de masina de spalat.

Exista si posibilitatea de incarcare pe jumatate. Adica, daca nu ati strans foarte multe vase, dar doriti sa aveti totul curat, in permanenta, spalati prin aceasta modalitate. Se vor scuti resurse, iar vasele vor fi curate in orice moment.

De asemenea, puteti sa programati ora de incepere a unui program de spalare. Indiferent ca este zi, sau noapte, nu trebuie sa stati langa masina de spalat, pentru ca aceasta sa inceapa un program de spalare.

Exista un buton ce actioneaza (optional) un clatire speciala cu rol antibacterian. Este alegerea voastra daca vreti sa apelati la aceasta functie la orice spalare.

Whirlpool WBC 3B1 B este o masina de spalat semi-incorporabila. Acest lucru inseamna ca la sol nu va fi acoperita. Schema de montaj de mai jos, va poate fi de folos.

schema amplasare Whirlpool WBC 3B1 B

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Whirlpool WBC 3B1 B detine 5 programe de spalare, iar acestea sunt urmatoarele:

  • Rapid,
  • Intensiv (65 °C),
  • Bio/Eco (50 °C),
  • Zilnic 60′ (60 ° C),
  • Prespalare.

Programul rapid este perfect pentru spalarea unei cantitati mici de vase, cu un grad mic de murdarie. Acest program nu asigura si uscarea la final.

Intensiv, este acel program de care avem nevoie cand mancarea s-a ars si s-a lipit pe cratite, oale, sau tigai. Curata absolut orice pata bine imprimata pe vasele rezistente.

Bio/Eco este cel mai economic program, dar si cel mai lung. Spala intreaga incarcatura de vase cu un grad mediu de murdarie.

Zilnic este un program care spala intreaga incarcatura in doar 60 minute.

Prespalarea are rolul de inmuiere a resturilor de mancare ramase pe vase si tacamuri. Acest ciclu utilizeaza apa rece si nu asigura uscarea la final. Nu este un program complet. Dupa acesta trebuie sa apelati la unul dintre cele 4 programe prezentate mai sus.

 

Concluzie

Whirlpool WBC 3B1 B este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, eficienta si nu costa mult. Este important faptul ca nu este complet incorporabila. Sunt unele cazuri in care este nevoie de un astfel de aparat.

Whirlpool WBC 3B1 B

Whirlpool WBC 3B1 B review, pret, pareri, opinii, promotii

Whirlpool WBC 3B1 B, Masina de spalat vase semi-incorporabila, 5 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm
9.3 Total Score
Masina de spalat vase semi-incorporabila si foarte incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search