Sharp QW-GC13F472WEU, Masina de spalat vase, 12 Seturi, 4 Programe, Clasa A++, Display LCD, 60 cm, Alb

Sharp QW-GC13F472WEU, Masina de spalat vase, 12 Seturi, 4 Programe, Clasa A++, Display LCD, 60 cm, Alb

Sharp QW-GC13F472WEU este o masina de spalat vase independenta, destul de incapatoare si foarte buna ca pret. Este eficienta, chiar daca detine putine programe de spalare.

Sharp QW-GC13F472WEU

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sharp QW-GC13F472WEU este o masina de spalat vase independenta. Cine o cumpara, trebuie sa stie ca o poate amplasa oriunde. Nu este genul de masina pe care trebuie sa o incorporati in mobilierul din bucatarie.

Capacitatea de incarcare, de 12 seturi de vase si tacamuri depaseste media gamei. Este incapatoare si poate spala tot ce utilizati la o masa organizata cu familia si prietenii.

Nu veti mai sta sa pierdeti timp in jurul chiuvetei, dupa fiecare petrecere. Timpul este foarte pretios in aceste vremuri. Munciti suficient la serviciu; nu este cazul sa continuati si acasa.

Incadrarea masinii in clasa energetica A++ este o dovada a faptului ca aparatul pe care il descriem consuma putin curent. Este mai economic cu 24% decat o masina de spalat din clasa A+.

In cazul in care nu ati adunat prea multe vase, exista optiunea eficienta si economica – incarcare la jumatate.

Daca doriti ca spalarea vaselor sa inceapa in cateva ore, puteti stabili cand sa fie acest moment. Spre exemplu, introduceti vasele noaptea, dupa ce ati terminat petrecerea si stabiliti ca spalarea sa inceapa cu 2 ore inainte sa va treziti. Astfel, cand ati ajuns in bucatarie, vasele vor fi spalate si uscate.

In caz ca se intampla o defectiune la reteaua de apa, masina de spalat este prevazuta cu un sistem de protectie impotriva inuntatiei.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Sharp QW-GC13F472WEU detine putine programe de spalare, dar acestea isi fac datoria foarte bine. In total sunt 4 si anume:

  • Intensiv 65°C,
  • Super 50′ 65°C,
  • Quick 30′ 40°C,
  • Eco 50°C.

Intensiv este un program care elimina perfect cele mai dificile pete. Este vorba despre oale, cratite si tigai pe care mancarea s-a ars si s-a lipit. Nu este recomandat pentru spalarea paharelor din sticla si cristal, pentru ca utilizeaza jeturi puternice de apa, la o temperatura ridicata.

Super 50′ este un program care utilizeaza apa la o temperatura ridicata si dureaza mai putin. In 50 de minute spala vase si tacamuri cu un grad de murdarie mediu spre ridicat.

Eco este cel mai economic program pentru spalarea unei cantitati intregi de vase. In acelasi timp este si cel mai lung program de spalare. Se adreseaza vaselor si tacamurilor cu un grad normal de murdarie.

Quick 30′ spala perfect vasele si tacamurile nu foarte murdare.

Nu exista un program de prespalare, dar cu siguranta, pentru cele mai dificile situatii, sunt eficiente programele Intensiv, Super 50′ si Eco.

 

Concluzie

Sharp QW-GC13F472WEU este o masina de spalat destul de incapatoare, eficienta si economica, ce se vinde cu un pret mic. O puteti amplasa oriunde, pentru ca nu este un aparat incorporabil.

Sharp QW-GC13F472WEU

Sharp QW-GC13F472WEU review, pret, pareri, opinii, promotii

Sharp QW-GC13F472WEU, Masina de spalat vase, 12 Seturi, 4 Programe, Clasa A++, Display LCD, 60 cm, Alb
9 Total Score
Masina de spalat incapatoare, economica si eficienta

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search