Vision Clean VWM-61000S, Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++

Vision Clean VWM-61000S, Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++

Vision Clean VWM-61000S este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe, automate, cu capacitate de 6 kg. Detine multe programe ceea ce o face foarte interesanta si eficienta, in primul rand.

Vision Clean VWM-61000S

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Vision Clean VWM-61000S este o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de 6 kg. Este perfecta pentru o casa in care locuiesc putine persoane. Producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate de haine, atunci cand porniti un program de spalare, pentru a obtine rezultate perfecte. Daca insistati si depasiti cele 6 kg indicate, este posibil ca hainele sa nu fie foarte bine clatite la final.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 88.1 x 52.7 x 64.1 (IxLxA cm) si cantareste 65 kg.

Faptul ca turatia maxima va atinge 1000 rpm, nu este o problema. In cazul masinilor mai incapatoare, se iau in calcul turatii de pana la 1400 rpm. Consider ca Vision Clean VWM-61000S stoarce hainele suficient de bine, incat sa se poata usca rapid.

Vision Clean VWM-61000S este o masina de spalat destul de economica. Acest aspect e demonstrat si prin incadrarea sa in clasa energetica A++. Consuma cu aproximativ 25% mai putin curent in comparatie cu masinile de spalat din clasa A+.

Surprinzator este faptul ca aceasta masina de spalat detine tehnologii performante, despre care as vrea sa spun cateva cuvinte.

Eco-Logic system reprezinta o tehnologie cu avantaje reale in scopul reducerii consumului de resurse, cu pana la 50%. Atunci cand sunt putine haine in cuva masinii de spalat, un senzor detecteaza acest lucru si scurteaza programul de spalare. Automat, reduce si consumul de apa.

Protectia impotriva inundatiei este un alt factor important, in caz ca masina de spalat se defecteaza. Nu exista riscul de a inunda.

Daca in timpul functionarii masinii de spalat, copiii vor apasa pe butoane, nu se va intampla nimic rau. Exista optiunea child lock care actioneaza in consecinta.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Desi Vision Clean VWM-61000S este una dintre cele mai ieftine masini de spalat, este moderna si performanta. Detine o diversitate de programe de spalare, care pot rezolva orice problema va deranjeaza, referitor la haine sau materiale murdarite.

Programele de spalare sunt urmatoarele:

 • Rapid 15′;
 • Zilnic;
 • Camasi;
 • Mixt;
 • Sport;
 • Delicate;
 • 4 programe pentru bumbac;
 • Eco;
 • Sintetice;
 • Lana/casmir;
 • Centrifugare suplimentara;
 • Clatire suplimentara.

Daca mai exista si programul Baby Care, cu siguranta ca si cei mai pretentiosi utilizatori ar fi fost uimiti de aceasta masina de spalat.

Parere personala

Vision Clean VWM-61000S mi se pare o masina de spalat foarte eficienta, din punct de vedere al programelor de spalare. Detine o diversitate a modurilor de functionare, care ofera rezultate excelente in eliminarea petelor de pe multe tipuri de materiale. Nu este o masina de spalat foarte incapatoare, iar din acest motiv as spune ca se potriveste in casele in care nu locuiesc multe persoane. Este o masina de spalat economica si nu in ultimul rand, foarte ieftina. Se vinde cu un pret care in perioada de promotii, scade sub 1000 lei.

Vision Clean VWM-61000S

Vision Clean VWM-61000S review, pret, pareri, opinii, promotii

Vision Clean VWM-61000S, Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++
9.1 Total Score
Masina de spalat ieftina, dar foarte eficienta.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search