Albatros AWM1061A+, Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1000 RPM, Alb

Albatros AWM1061A+, Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1000 RPM, Alb

Albatros AWM1061A+ este o masina de spalat rufe, modesta si foarte ieftina. Tehnologiile si functiile performante lipsesc cu desavarsire, in schimb, masina este foarte utila in anumite cazuri. Vom detalia toate aspectele in acest review, pentru a intelege mai bine care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Albatros AWM1061A+

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Albatros AWM1061A+ este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Nu este foarte incapatoare, permitand incarcarea cu maxim 6 kg. Producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate, pentru ca hainele sa iasa bine spalate si clatite. Altfel, e posibil sa vedeti acele urme de detergent, cand scoateti hainele din masina de spalat.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 47 (Inaltime x Latime x Adancime cm) si cantareste 50 kg.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 RPM. Consider un nivel suficient pentru a stoarce foarte bine 6 kg de haine.

 

Cum functioneaza masina de spalat Albatros AWM1061A+?

Albatros AWM1061A+ programe

Albatros AWM1061A+ este o masina foarte usor de utilizat. Nu pune probleme nimanui. Detine putine butoane, ceea ce simplifica procesul de pornire a sa.

Dupa ce ati dozat detergentul in cuva din stanga, ajungeti la butonul central. Il rotiti si alegeti programul dorit. Apoi, mai sunt 4 butoane in partea dreapta. Primul este pentru a modifica turatia din timpul stoarcerii. Al doilea este pentru a modifica temperatura apei utilizate. Al treilea buton are rol de pornire/pauza a unui program de spalare. Ultimul buton din dreapta este pentru a porni/opri masina de spalat.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Albatros AWM1061A+ nu detine foarte multe programe de spalat, dar este capabila sa rezolve majoritatea problemelor pe care le intampinati.

Cele 8 programe din dotarea masinii de spalat sunt:

  • Bumbac,
  • Sintetice,
  • Lana,
  • Lenjerie,
  • Rapid,
  • Intensiv,
  • Stoarcere suplimentara,
  • Curatarea tamburului.

Nu exista un program special “delicate”, dar pentru spalarea articolelor din matase, sau a materialelor pretentioase puteti reduce temperatura apei la 20 grade si turatia maxima la sub 800 RPM.

Parere personala

Albatros AWM1061A+ este o masina ieftina, modesta ca si tehnologie si foarte usor de inteles si utilizat. Putand spala in conditii optime 6 kg de haine, consider o masina de spalat potrivita pentru o casa in care traiesc putine persoane. In perioada de promotii, se vinde cu un pret sub 1000 lei.

Albatros AWM1061A+

Albatros AWM1061A+ review, pret, pareri, opinii, promotii

Albatros AWM1061A+, Masina de spalat rufe, 6 Kg, 1000 RPM, Alb
8.3 Total Score
Masina de spalat ieftina si foarte simpla in utilizare.

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
7.5
Economie
8.5
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search