Vision Clean VWM-51000, Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+

Vision Clean VWM-51000

(Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+)

Vision Clean VWM-51000 este o masina de spalat aflata in top 5 cele mai ieftine masini de spalat automate. Se vinde cu un pret mic, datorita faptului ca nu a fost inzestrata cu tehnologie de ultima generatie. Datoria si-o indeplineste, pentru ca detine programe care pot spala majoritatea materialelor. In acest review, vom prezenta toate performantele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, va invitam sa va exprimati opinia, in cazul in care ati testat-o.

Vision Clean VWM-51000

Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat. Nu este foarte incapatoare, dar detine programe potrivite pentru toate materialele pe care avem nevoie sa le spalam.

 

Caracteristici si functii

Vision Clean VWM-51000 este o masina de spalat cu o capacitate mica de incarcare. Poate spala in conditii optime, maxim 5 kg de haine, la un singur ciclu. Asta nu inseamna ca daca introduceti 6, 7 kg este vreo tragedie. In cel mai rau caz, hainele nu vor fi bine clatite la final.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm; un nivel destul de jos as putea spune, dar nu e nicio problema, daca obisnuiti sa intindeti hainele la uscat, dupa fiecare spalare. Ideea este ca o turatie mai mare, implica o stoarcere mai puternica si automat, se reduce timpul de uscare a hainelor.

Vision Clean VWM-51000 detine un sistem de protectie impotriva inundatiilor si ofera garantia ca accesul copiilor va fi restrictionat.

Vision Clean VWM-51000 panou comenzi review pareri pret functii masina de spalat ieftina

Din imaginea de mai sus se observa ca panoul de comenzi este foarte aerisit. Nu este o masina de spalat care sa poata pune probleme la utilizare. Nici nu mai e nevoie sa cititi manualul de utilizare.

In partea din stanga este cuva detergentilor, care este structurata in cavitati pentru detergent lichid, detergent praf, inalbitor si balsam.

In centru sunt doua butoane rotative, cel mare pentru selectarea programelor, iar cel mic pentru stabilirea temperaturii de spalare. In dreapta sunt 3 butoane care va ofera acces la anumite functii, printre care, va permite sa renuntati la stoarcere, in cazul unor cicluri de spalare.

Am remarcat faptul ca programele sunt prezentate si in limba romana, ceea ce este un atu pentru toate categoriile de oameni.

Eficienta programelor de spalare

Vision Clean VWM-51000 nu este o masina de spalat super inteligenta. Detine programe care se adreseaza direct diferitelor tipuri de material, cum ar fi bumbac, lana/casmir, delicate, unde incadram matasea, perdelele si alte articole pretentioase si sinteticele.

Evident ca pentru fiecare tip de material, exista propriul program, dar la diferite temperaturi.

Nu detine programe complexe, precum spalare manuala, program baby care, sau program pentru articole sportive. Consider ca tot ce este pretentios, se poate spala perfect la ciclul delicate.

Concluzie

Vision Clean VWM-51000 este o masina de spalat rufe, foarte simpla in tehnologie si implicit in utilizare. Detine un numar redus de programe, dar consideram ca pot face fata cu brio, tuturor categoriilor de articole vestimentare. In cazul in care aveti copii mici si nu sunteti multumiti de clatirea efectuata de un program, exista posibilitatea sa solicitati o clatire suplimentara. Se vinde cu un pret foarte mic, iar din acest motiv, a reusit sa fie tot mai analizata de catre clienti. La acelasi pret, in aceasta perioada se vinde si Arctic EF6100A+

Vision Clean VWM-51000

Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat. Nu este foarte incapatoare, dar detine programe potrivite pentru toate materialele pe care avem nevoie sa le spalam.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masina de spalat
Tip incarcare   Incarcare frontala
Tip afisaj   LED
Viteza de centrifugare (rpm)   1000
Capacitate de incarcare (kg)   5
Clasa de eficienta energetica   A+
Clasa de eficienta la centrifugare   C

PROGRAME

Program rapid (min)   30
Numar programe   15
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program consum redus energie   Da
Program delicate   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Protectie impotriva inundatiilor   Da

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9240
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   77
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   58
Dimensiuni (IxLxA cm)   88.1 x 52.7 x 64.1
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   62
Vision Clean VWM-51000, Masina de spalat rufe, 1000 RPM, 5 kg, Clasa A+
Vision Clean VWM-51000 - review, pret, pareri
8 Total Score
Performante acceptabile la un pret foarte mic

Vision Clean VWM-51000 - review, pret, pareri

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
7.5
Economie
8
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search