Hansa AWB510LP, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Hansa AWB510LP

(Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb)

Hansa AWB510LP este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe. Este o masina de spalat cu o capacitate de incarcare destul de mica si fara tehnologie de ultima generatie. Din acest review, veti intelege care sunt avantajele si dezavantajele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam toti utilizatorii care au testat acest produs, sa-si expuna parerea.

Hansa AWB510LP

Masina de spalat foarte ieftina, de dimensiuni reduse, simpla in utilizare, elimina petele de pe orice material, fara o tehnologie sofisticata.

 

Caracteristici si functii

Hansa AWB510LP este o masina de spalat cu o capacitate mica de incarcare. Va permite sa introduceti doar 5 kg, la un ciclu de spalare. Din acest punct de vedere, consider oportuna amplasarea masinii de spalat intr-o garsoniera, in care nu locuiesc mai mult de doua persoane.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm, un nivel destul de scazut, tinand cont ca exista si masini cu turatii de 1200, 1400 rpm. Producatorul s-a rezumat la maxim 1000 rpm, pentru ca nu va fi spalata o cantitate foarte mare de haine, astfel incat sa trebuiasca o stoarcere mai intensa.

Parametrii redusi, pret mai mic!

Hansa AWB510LP detine un sistem electronic de control al balansului, care stabilizeaza masina de spalat. Chiar si in momentul stoarcerii, masina nu va trepida.

Utilizare fara batai de cap

Hansa AWB510LP review, pret, pareri, opinii, masina de spalat ieftina panou comenzi

Din imaginea de mai sus, tragem concluzia ca Hansa AWB510LP este una dintre cele mai simple masini de spalar rufe. Simple ca si constructie, simple ca si utilizare.

In partea din stanga se afla compartimentul pentru detergenti. In centru este butonul rotativ si programele afisate imprejurul sau. In partea dreapta sunt 3 butoane care preiau comanda pentru anumite functii. Spre exemplu, daca vreti ca hainele sa nu fie stoarse la finalul spalarii, apasati al doilea buton.

Aceasta simplitate pe care o exprima masina de spalat, este un avantaj pentru ca poate fi folosita de toate categoriile de utilizatori.

Programe si performante

Cele 15 cicluri de spalare, cu care a fost inzestrata Hansa AWB510LP, sunt diversificate, astfel ca pot spala toate materialele care ne trec prin minte. Exista programe care se adreseaza direct materialelor, cum ar fi: bumbac, lana/casmir, delicate/matase, perdele si sintetice.

Pe langa acestea, mai sunt programe care utilizeaza apa la diferite temperaturi. Daca sunteti grabiti si nu aveti de spalat prea multe haine, iar acestea nu sunt foarte murdare, puteti sa optati pentru programul scurt, de doar 30 minute.

Hansa AWB510LP nu detine acele cicluri de spalare sofisticate: spalare manuala, baby care sau spalarea hainelor sportive. Insa, ce vreau sa va spun, este ca daca aveti haine prentetioase, sau materiale sensibile, spalati-le fara griji cu programul delicate. Chiar si incaltamintea, tot cu acest program se poate spala. Temperatura apei va fi scazuta, iar turatia din momentul stoarcerii, nu va afecta talpa tenisilor.

Concluzie

Hansa AWB510LP reprezinta una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe. Este foarte simpla si destul de eficienta. Se potriveste pentru casele in care nu locuiesc mai mult de doua persoane, pentru ca nu este foarte incapatoare. Se vinde cu un pret mic, tocmai din aceasta cauza. Un model mai incapator cu 2 kg, la un pret asemanator este Heinner HWM-M7012A+.

Hansa AWB510LP

Masina de spalat foarte ieftina, de dimensiuni reduse, simpla in utilizare, elimina petele de pe orice material, fara o tehnologie sofisticata.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Viteza de centrifugare (rpm)   1000
Capacitate de incarcare (kg)   5
Clasa de eficienta energetica   A+
Clasa de eficienta la spalare   A
Consum in program standard (kwh)   0.85

PROGRAME

Numar programe   15
Program prespalare   Da
Programe   Clatire
Centrifugare
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program delicate   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Sistem electronic de control al balansului
Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Altele   Lungime furtun alimentare: 1.5 m
Lungime furtun evacuare: 1.5 m
Lungime cablu: 1.5 m
Sistem Overflow

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9240
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   77
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   58
Dimensiuni (IxLxA cm)   84.5 x 59.7 x 49.7
Diametru hublou (cm)   44
Deschidere hublou (grade)   120
Volum tambur   42 l
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   64.5
Hansa AWB510LP, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb
Hansa AWB510LP - Review, pret, pareri, opinii
8 Total Score
Performante suficiente la un pret foarte mic

Hansa AWB510LP - Review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
7.5
Economie
8.5
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search