Samsung WW70J5345FW/LE EcoBuuble, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Samsung WW70J5345FW/LE EcoBuuble, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Samsung WW70J5345FW/LE este o masina de spalat rufe, performanta, destul de incapatoare si foarte economica. Eficienta sa consta in sistemele avansate si in diversitatea programelor. In acest review vom prezenta toate detaliile, pentru a intelege care sunt avantajele sau dezavantajele acestui aparat.

Samsung WW70J5345FW/LE

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung WW70J5345FW/LE este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Capacitatea de spalare intr-un singur program este de 7 kg. Este destul de incapatoare, tinand cont de faptul ca exista si masini de spalat de 4 kg, iar majoritatea sunt pana in 6 kg.

Discutam despre o masina de spalat independenta, pe care nu trebuie sa o incorporati in mobilier. Daca locul destinat amplasarii masinii de spalat este in mobilierul de la bucatarie, va recomand modelul Electrolux EWG147540W.

Turatia maxima atinsa in timpul stoarcerii este de 1200 rpm, insa acest nivel il puteti micsora dupa cum considerati. In principiu, nu este nevoie sa modificati valorile parametrilor, pentru ca programele functioneaza diferit, in functie de materialul pe care l-ati ales.

Fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++, Samsung WW70J5345FW/LE consuma cu aproximativ 40% mai putin curent, fata de o masina de spalat din clasa A+.

Tehnologia Ecobubble este un concept patentat de catre producatorul Samsung. Este foarte eficienta pentru ca reuseste sa combine apa, aer si detergent, care formeaza bule ce patrund mai bine in tesaturile hainelor. Astfel reuseste sa elimine cele mai pretentioase pete.

Cum functioneaza masina de spalat Samsung WW70J5345FW/LE?

Dupa ce ati plasat articolele vestimentare in cuva masinii, dozati detergentul in compartimentul aferent, din partea stanga sus. In centru este un buton rotativ, cu ajutorul caruia veti putea alege programele de spalare. In partea dreapta este un display inconjurat de cateva butoane, cu ajutorul carora puteti modifica temperatura apei utilizate, intensitatea de stoarcere, ora de incepere a spalarii si alte functii complementare. Pe acel display va fi afisat timpul ramas pana la finalizarea unui program de spalare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Samsung WW70J5345FW/LE detine programe de spalare diversificate, foarte eficiente in spalarea tuturor tipurilor de materiale.

Din linsta programelor de spalare, fac parte urmatoarele:

  • Program rapid 15′,
  • Program lenjerie,
  • Program bumbac,
  • Program lana,
  • Program sintetice,
  • Program articole sportive,
  • Program Baby Care,
  • Program Bumbac Eco,
  • Program super Eco.

Concluzie

Samsung WW70J5345FW/LE este o masina de spalat rufe, incapatoare, eficienta, moderna si foarte economica. Nu este o masina de spalat ieftina, dar pretul se justifica daca va doriti un produs de ultima generatie.

Samsung WW70J5345FW/LE

Samsung WW70J5345FW/LE review, pret, pareri, opinii

Samsung WW70J5345FW/LE EcoBuuble, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb
9.6 Total Score
Masina de spalat rufe performanta si foarte economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search