Masina de spalat pentru batrani – Recomandari, oferte si preturi.

Masina de spalat pentru batrani – Recomandari, oferte si preturi. 

Masina de spalat este un lucru indispensabil pentru persoanele in varsta. Atunci cand vine vorba despre confortul lor, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante.

Criteriile pe baza carora ar trebui sa alegem o masina de spalat rufe, pe care o vor utiliza batranii, sunt urmatoarele:

  • Pret cat mai mic,
  • Capacitate de incarcare nu foarte mica. Varstinicii nu mai au energia necesara sa spele zilnic, sa scoata hainele la uscat, sa le calce si apoi sa le aranjeze.
  • Trebuie sa aiba cat mai putine butoane/comenzi, pentru a fi usor de inteles.
  • Programele trebuie sa fie prezentate sub forma de text, in limba romana, in jurul selectorului de programe.
  • Nu trebuie sa le ocupe mult spatiu, pentru ca foarte multi batrani locuiesc in spatii reduse.
  • O extragarantie ar fi indicata, pentru ca i-ar scuti de anumite costuri, dupa 3-4 ani de utilizare.
  • Varianta favorabila ar fi comandarea masinii de spalat de pe un site ce asigura transportul gratuit al produsului, pana in locuinta. Emag este unul dintre aceste site-uri. Varstinicii nu isi pot permite sa mearga prin magazine si sa isi transporte singuri produsele. Acesta ar fi si unul dintre motivele dezvoltarii comertului online.

Pe baza acestor criterii, am ales cele mai potrivite masini de spalat. Le vom prezenta in link-urile de mai jos.

 

Pe langa cele recomandate mai sus, gasiti mai jos o lista cu toate modelele, chiar si la preturi mai mici decat acestea, dar ori sunt semiautomate, ori detin mai multe butoane, ori programele sunt prezentate in limba engleza.

Vezi oferta completa.

 

In cazul in care vi se pare util acest articol, apreciem daca il distribuiti si altor persoane pe care doriti sa le ajutati.

No Comments

Leave a reply

Search