Bosch SPS53E18EU, Masina de spalat vase, 9 seturi, 5 programe, 45 cm, Clasa A+, Argintiu/Inox

Bosch SPS53E18EU, Masina de spalat vase, 9 seturi, 5 programe, 45 cm, Clasa A+, Argintiu/Inox

Bosch SPS53E18EU este o masina de spalat vase, independenta, pe care nu este obligatoriu sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Este o masina de spalat performanta, cu rezultate foarte bune, desi detine nu foarte multe programe de spalare. Vom detalia amanuntit toate aspectele, in acest review si veti intelege exact ce ofera acest aparat.

Bosch SPS53E18EU

 

Bosch SPS53E18EU este o masina de spalat vase, cu o capacitate medie de incarcare. Puteti spala intr-un singur ciclu, 9 seturi de vase si tacamuri. Un simplu exercitiu de imaginatie ar fi ca dupa o masa de 9 persoane, toate vasele si tacamurile utilizate, vor fi spalate la un singur program. Nu mai este nevoie sa munciti in jurul chiuvetei dupa fiecare intalnire cu familia. Cu o astfel de masina, va puteti relaxa continuu alaturi de cei dragi.

Tot mai multi oameni aleg o masina de spalat vase, pentru ca timpul a devenit din ce in ce mai pretios.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 84.5 x 45 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Din punct de vedere al consumului de curent, Bosch SPS53E18EU nu este una dintre cele mai economice masini de spalat vase. Este incadrata in clasa A+, deci consuma mai mult decat o masina de spalat din clasa A++, dar mai putin decat una din clasa A. Poate ca nu consumul de curent este cel mai important, ci rezultatele de spalare.

Bosch SPS53E18EU detine o functie VarioSpeed care scurteaza timpul de spalare a vaselor, iar rezultatele obtinute sunt foarte bune.

Fiind una dintre cele mai moderne masini de spalat vase, va ofera posibilitatea de a seta ora de pornire a unui program de spalare.

Un senzor de incarcare detecteaza cantitatea obiectelor introduse in masina. In functie de aceasta, regleaza consumul de apa si implicit consumul de curent. Este un aspect foarte important pentru economisirea resurselor.

Bosch SPS53E18EU cos superiorBosch SPS53E18EU cos inferior

In imaginile de mai sus sunt prezentate cele doua cosuri ale masinii de spalat si este prezentata si o modalitate pentru depozitarea vaselor si tacamurilor.

 

Bosch SPS53E18EU este foarte atenta cu vasele, paharele si tacamurile delicate. Aceasta detine un schimbator de caldura, care usuca diferentiat vesela, in functie de tipul acesteia.

In caz ca nu ati adunat foarte multe vase, dar trebuie neaparat sa le pastrati curate pe cele utilizate, exista optiunea de incarcare la jumatate.

Poate cea mai interesanta functie a acestei masini de spalat este AquaSensor. Utilizeaza fascicule de lumina pentru a vedea daca este nevoie sa insiste cu spalarea. In caz ca o farfurie sau un pahar nu sunt bine clatite, programul continua spalarea pana nu va ramane nicio impuritate.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Bosch SPS53E18EU este o masina de spalat vase, care detine doar 5 programe de spalare. Nu sunt multe ca numar, dar impreuna cu tehnologia performanta din dotarea masinii de spalat, duc la rezultate foarte bune pentru spalarea tuturor tipurilor de vase.

Bosch SPS53E18EU programe

 

Programele sunt urmatoarele:

  • Intensiv 70 °C,
  • Auto 45-65 °C,
  • Eco 50 °C,
  • Spalare rapida 45 °C,
  • Prespalare.

 

Concluzie

Bosch SPS53E18EU este o masina de spalat foarte performanta, dotata cu tehnologii avansate ce obtin rezultate excelente de spalare. Este o masina de spalat cu o capacitate medie de incarcare. Detine putine programe de spalare, dar nu va trebuie nimic mai mult. Nu este o masina de spalat ieftina. S-a vandut foarte bine in perioada de promotii, pentru ca a fost mai ieftina cu aproximativ 400 lei.

Bosch SPS53E18EU

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   9
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   5
Tip afisaj   LCD
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Mecanic

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie   Da
Filtru autocuratare   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   Da
Program rapid   Da
Program auto   Da
Program Bio/Eco   Da
Program prespalare   Da
Altele   Lungime cablu: 1.75 m, Lungime furtun alimentare: 1.65 m, Lungime furtun evacuare: 2.05 m, VarioSpeed

SENZORI

Nivele de temperatura   4
Alte tehnologii   Incalzitor instant, EcoSilence Drive – motor cu tehnologie brushless (BLDC), Detergent Automation, DosageAssist – asistare dozaj detergent, Aqua Sensor – detectarea gradului de murdarie a veselei si ajustarea automata a duratei de spalare, a consumului de apa si a temperaturii, Sistem de protectie a paharelor, Sistem de spalare cu schimbator de caldura (Heat exchanger), ActiveWater hydraulic system, Tehnica de spalare cu alternare, Brate de pulverizare DuoPower in cosul superior, 5 nivele de pulverizare a apei, Servomecanism de inchidere

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Afisare timp spalare ramas   Da
Indicator sare   Da
Indicator terminare program   Da

ACCESORII

Cos tacamuri   Da
Compartiment sare   Da
Alte accesorii   Cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte, Cos cu sistem VarioFlex, 2 suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior, Suport pentru cesti in sertarul superior

CONSUM

Consum anual de apa   2660 l
Consum de apa (l/ciclu)   9.5
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.78
Consum anual de energie   220 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   45
Nivel de zgomot dB(A)   46
Dimensiuni (IxLxA) cm   84.5 x 45 x 60
Greutate   41 kg
Inox   Da
Culoare   Inox

Bosch SPS53E18EU pret, review, pareri, opinii, promotii

Bosch SPS53E18EU, Masina de spalat vase, 9 seturi, 5 programe, 45 cm, Clasa A+, Argintiu/Inox
9 Total Score
Masina de spalat performanta, dotata cu multe functii eficiente

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search