Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1000 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1000 RPM, A+++, 60 cm, Alb

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat rufe, eficienta si foarte economica. Este inzestrata cu o tehnologie care obtine rezultate remarcabile in eliminarea tuturor tipurilor de pete.

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Modelul WW60J4060LW/LE face parte din generatia masinilor de spalat marca Samsung dotate cu tehnologia Eco Bubble. Este vorba despre un sistem care combina aer, apa si detergent, pentru a forma bule, ce patrund mai bine in tesatura materialelor. Eficienta acestei metode este dovedita chiar si in cazul petelor cel mai puternic fixate.

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat pentru o casa in care locuiesc 3-4 persoane. Detine o capacitate de incarcare de 6 kg. Pentru rezultate perfecte, producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate. Altfel, este posibil ca hainele sa nu fie foarte bine clatite. In cazul in care vi s-a mai intamplat sa vedeti pete albe de detergent pe haine, sa stiti ca depasirea cantitatii recomandate, poate fi cauza.

Stoarcerea maxima se va realiza la 1000 rpm, un nivel nu foarte ridicat, dar acceptabil, tinand cont ca nu este o masina in care se vor introduce mari cantitati de haine. Exista masini de spalat care storc cu 1200 – 1400 rpm, dar si masini cu 800 rpm.

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe. Dovada este incadrarea sa in cea mai eficienta clasa energetica, A+++.

Cum functioneaza masina de spalat Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE?

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat usor de interpretat si utilizat. In partea din stanga sus, se dozeaza detergentul. In centru este selectorul rotativ inconjurat de programele afisate si sub forma de text. Partea din dreapta este ocupata de un panou inconjurat de cateva butoane, cu care puteti schimba valorite anumitor parametri, sau puteti activa niste functii complementare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE detine 13 programe de spalare, care functioneaza la diferiti parametri. Diversitatea acestora inseamna o eficienta sporita in curatarea perfecta a tuturor tipurilor de materiale. Din lista de programe, cele mai utilizabile vor fi pentru bumbac, lana, sintetice, colorate si eventual programul rapid, care dureaza 15 minute.

 

Parere personala

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o masina de spalat rufe eficienta, economica, perfecta pentru o casa in care locuiesc maxim 4 persoane. Detine tehnologii de ultima genereatie, inclusiv face posibila comunicarea catre un smart phone, in caz ca exista o anumita problema. Practic, pentru o diagnoza, nu trebuie sa chemati un instalator, sau sa o trimiteti la service. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat marca Samsung, mai ales in campaniile de promotii, atunci cand pretul sau este redus cu cateva sute lei.

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

 

No Comments

Leave a reply

Search