Indesit ICD661S, Masina de spalat vase, 6 Seturi, 6 Programe, Clasa A, Silver

Indesit ICD661S, Masina de spalat vase, 6 Seturi, 6 Programe, Clasa A, Silver

Indesit ICD661S este o masina de spalat vase compacta, perfecta pentru bucatariile nu foarte spatioase. Este un aparat foarte eficient in vremurile in care timpul este tot mai pretios. Vom detalia toate avantajele si dezavantajele, in acest review, pentru a intelege daca este aparatul de care aveti nevoie.

Indesit ICD661S

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit ICD661S este o masina de spalat compacta, in care puteti introduce 6 seturi complete de vase si tacamuri. Este o masina de spalat de mici dimensiuni, care ocupa  doar 44 x 55 x 52 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Indesit ICD661S masina de spalat vase

Indesit ICD661S este o masina de spalat vase independenta. Nu este obligatoriu sa o incorporati in mobilier, pentru ca exteriorul ii permite sa fie amplasata si la vedere. Trebuie sa-i gasiti un loc in apropierea unei conducte pentru scurgere a apei. Preferabil este sa o pozitionati langa chiuveta.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Indesit ICD661S detine 6 programe de spalat, diversificate, ceea ce inseamna strictul necesar. Nu sunt foarte multe, dar acesta fac fata tuturor necesitatilor.

Din lista de programe fac parte urmatoarele:

  • Intensiv,
  • Rapid,
  • Bio/Eco,
  • Normal,
  • Delicate,
  • Prespalare.

Programul Intensiv este perfect pentru spalarea vaselor rezistente, foarte murdare. Aici sunt incluse oale, cratite si tigai pe care s-a ars mancarea si s-a lipit.

Programul Rapid este potrivit pentru cazul in care aveti de spalat putine vase si tacamuri.

Programul Bio/Eco este un tip de spalare pentru vasele cu un grad mediu de murdarie. Dureaza mai mult timp, dar consumul de apa si curent este cel mai eficient.

Programul normal spala o incarcatura completa de vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie.

Delicate este un program perfect pentru spalarea paharelor din sticla si cristal, sensibile la o temperatura ridicata a apei.

Prespalarea are rolul de a inmuia murdaria de pe vasele ce urmeaza a fi introduse la un program complet.

 

Concluzie

Indesit ICD661S este o masina de spalat perfecta pentru bucatariile nu foarte spatioase. Nu costa nici mult, ceea ce reprezinta un avantaj major. Detine toate programele de baza, necesare pentru a putea spala orice vas si tacam. Masinile de spalat vase sunt niste aparate, care devin din ce in ce mai cautate si in Romania. Timpul este din ce in ce mai pretios, astfel ca nimeni nu vrea sa-si mai petreaca timpul deasupra chiuvetei, dupa orice petrecere sau intalnire cu prietenii.

Indesit ICD661S

Indesit ICD661S review, pret, pareri, opinii, promotii

No Comments

Leave a reply

Search