Hotpoint WMSF 622, Masina de spalat rufe SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Hotpoint WMSF 622

(Masina de spalat rufe SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb)

Hotpoint WMSF 622 este o masina de spalat rufe, Slim, prevazuta cu programe diversificate pentru a elimina pete de pe multe tipuri de material. Nu este o masina de spalat potrivita pentru casele in care locuiesc multe persoane, deoarece nu detine o capacitate de spalare generoasa. Este cea mai ieftina masina de spalat marca Hotpoint-Ariston, care se vinde in aceasta perioada.

Hotpoint WMSF 622

 

Voi face un review detaliat pentru a intelege mai bine avantajele si dezavantajele acestei masini de spalat. In rubrica de comentarii, rog utilizatorii sa-si expuna parerile, intr-un mod obiectiv, pentru ca ceilalti sa inteleaga adevarata valoare a masinii de spalat.

Capacitatea de spalare pe care Hotpoint WMSF 622 o pune la dispozitie este de doar 6 kg. Daca ne gandim ca exista masini de spalat care permit introducerea la un ciclu, a 12 kg de haine, am putea spune ca aceasta este neincapatoare. Exista insa si masini de spalat cu capacitate de 4 kg. Modelul nostru, pe care il prezentam este potrivit pentru locuintele nu foarte spatioase, sau pentru casele in care traiesc maxim 4 oameni. Pentru garsoniere este perfecta, fiind o masina de spalat incadrata la categoria Slim.

Viteza maxima atinsa in timpul stoarcerii, bifeaza o valoare destul de ridicata. Cu siguranta, hainele vor fi foarte bine stoarse, reducand timpul pana la uscarea finala. Nivelul maxim de rotatii pe minut va fi 1200. Exista masini de spalat, care ajung si la 1400 rpm, dar si pana in 1000 rpm.

Clasa energetica in care a fost incadrata Hotpoint WMSF 622 este clasa A++. Economia la consumul de curent reprezinta unul dintre aspectele pozitive ale acestei masini de spalat.

Performante si tehnologie

Hotpoint WMSF 622 este o masina de spalat foarte usor de utilizat. Detine 14 programe de spalare si alte 2 pentru clatire si stoarcere. Prezinta cateva butoane foarte explicite si nu va pune probleme niciunul utilizator.

Este o masina de spalat prietenoasa cu mediul inconjurator. Spun asta pentru ca detine o functie care detecteaza gradul de incarcare si stabileste cantitatea de apa necesara unei spalari perfecte. Adica, daca vrei sa spalati 2 kg de haine, masina va utiliza mai putina apa, decat in cazul spalarii a 6 kg de haine.

Cum spuneam si la inceput, programele de spalare sunt diversificate. Cu alte cuvinte, exista cate un tip de spalare personalizat pentru fiecare nevoie. Pe langa programele generale, adresate direct materialelor – bumbac, bumbac Eco, material sintetic si lana, exista si alte programe cu diferite particularitati. Unul dintre acestea ar fi programul pentru rufe albe.

In cazul in care intr-o casa exista bebelusi sau persoane cu alergie ce provoaca mancarimi ale pielii, masina de spalat are un rol esential pentru hainele acestora. Programul anti allergy va garanta o clatire perfecta si va elimina orice urma de detergent din tesatura.

Producatorul a vrut sa demonstreze ca indiferent daca pretul masinii de spalat este unul dintre cele mai mici, produsul detine si elemente ale tehnologiei moderne. Astfel, pentru majoritatea ciclurilor de spalare, puteti modifica temperatura apei si nivelul de stoarcere.

Concluzia este ca Hotpoint WMSF 622 reprezinta o masina de spalat de mici dimensiuni, incadrata la categoria Slim. Ii veti gasi usor loc, chiar si in locuintele nu foarte spatioase. Performantele sale sunt de nivel mediu, iar pretul in aceasta perioada este unul mic. Pentru performante superioare si putin mai mult spatiu de spalare, va recomand sa analizati modelul Hotpoint-Ariston RSG 744 JK EU.

Hotpoint WMSF 622

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs  Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare  Frontala
Slim  Da
Tip afisaj  LCD
Viteza de centrifugare (rpm)  1200
Capacitate de incarcare (kg)  6
Clasa de eficienta energetica  A++

PROGRAME

Numar programe  16
Program prespalare  Da
Programe Woolmark Platinum Care
Daily Wash
Anti Allergy
Anti Pata
ECO
Rufe albe

FUNCTII SI SIGURANTA

Detectare automata a cantitatii  Da
Functii speciale  Ecotech
Super Wash
Setarea temperaturii
Sistem Overflow
Selector centrifugare  Da
Sistem siguranta impotriva copiilor  Da
Informatii display  Temperatura
Timp ramas
Program in desfasurare
Programare intarziata  Da

DETALII TEHNICE

Dimensiuni (IxLxA cm)  85 x 59.5 x 42.5
Deschidere hublou (grade)  150
Volum tambur  40 l
Material cuva  Poliplex
Material tambur  Inox
Culoare  Alb
Greutate (Kg)  60.8
Hotpoint WMSF 622, Masina de spalat rufe SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb
Hotpoint WMSF 622 Review, pret si pareri
8.8 Total Score
Dimensiuni reduse, performante acceptabile si pret mic

Hotpoint WMSF 622 Review, pret si pareri

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search