Heinner HWM-5080, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Heinner HWM-5080, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Heinner HWM-5080 este cea mai ieftina masina de spalat rufe automata. Cel putin, in momentul actual in care scriu acest review, nu am gasit o masina de spalat mai ieftina. Preturile vor oscila, cu siguranta, dar acum merita profitat.

Este o masina de spalat perfecta pentru cazurile in care nu va doriti o masina de spalat super tehnologizata. Este o masina de mici dimensiuni, care detine destule programe de spalare, foarte explicita si nu va da batai de cap.

Heinner HWM-5080

 

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat de dimensiuni reduse. Producatorul recomanda sa nu introduceti mai mult de 5 kg de haine la un singur ciclu de spalare, pentru ca exista riscul sa nu iasa bine clatite. Evident ca nu trebuie sa cantariti hainele, dar puteti aproxima.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 59.5 x 47 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 800 rpm. Aparent, poate vi se pare o turatie mica, dar este suficienta pentru a stoarce perfect 5 kg de haine. De obicei, turatiile mai mari se regasesc la masinile de spalat cu capacitati de incarcare mai mari de 6-7 kg.

Cum functioneaza masina de spalat Heinner HWM-5080?

Heinner HWM-5080 programe si functii

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat foarte usor de utilizat. Dupa ce ati introdus detergentul in compartimentul aferent, urmeaza alegerea programului de spalare. Pentru aceasta etapa exista un buton rotativ, inconjurat de toate denumirile programelor. Din aceasta cauza spun ca este o masina de spalat usor de utilizat, pentru ca programele sunt prezentate atat prin simboluri, cat si prin denumire. In partea dreapta mai exista niste butoane care activeaza niste functii complementare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Daca va uitati in jurul selectorului de programe, veti vedea foarte multe optiuni. Ideea este ca exista cateva programe de spalat, dar la diferite temperaturi.

Programele sunt structurate in felul urmator: bumbac, bumbac eco, sintetice, delicate/matase. Pe langa acestea, mai exista unele programe pe care nu le veti folosi foarte des. Acestea sunt: spalare zilnica la 15, 30 sau 45 minute, curatare cuva, clatire suplimentara plus stoarcere, stoarcere suplimentara, golire apaMai exista si optinea de a stabili ora programului de spalare.

Concluzie

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat de mici dimensiuni, perfecta pentru o garsoniera sau o locuinta in care nu stau foarte multe persoane. Este cea mai ieftina masina de spalat rufe automata. Tocmai din acest motiv nu putem avea pretentia sa detina toate programele de spalare posibile, cum ar fi baby care, sau spalare manuala. Este masina de spalat perfecta pentru un buget redus.

Heinner HWM-5080

Heinner HWM-5080 review, pret, pareri, opinii

Heinner HWM-5080, Masina de spalat rufe, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb
8.4 Total Score
Cea mai ieftina masina de spalat automata

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search