Albatros AWM851A+, Masina de spalat rufe, 5 Kg, 800 RPM, Alb

Albatros AWM851A+, Masina de spalat rufe, 5 Kg, 800 RPM, Alb

Albatros AWM851A+ este una dintre cele mai ieftine masini de spalat, cu performante ce asigura strictul necesar. Este perfecta pentru o investitie, in cazul in care sunteti in cautarea unei masini de spalat cu o capacitate mica de incarcare si cu parametri modesti. Este masina de spalat pe care o puteti folosi pentru curatarea unor materiale nu foarte pretentioase. Aici ma gandesc la cazul unei pensiuni, care trebuie sa spele fete de masa, lenjerie din bumbac, etc.

Albatros AWM851A+

 

Albatros AWM851A+ este o masina de spalat de dimensiuni reduse. Producatorul recomanda a nu se depasi cantitatea de 5 kg de haine, introdusa la un singur ciclu. Aceasta cantitate este stabilita pentru rezultate perfecte. Daca introduceti mai multe haine, este posibil ca acestea sa nu fie clatite foarte bine.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 47 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Turatia maxima atinge 800 rpm, dar nu consider a fi o problema, pentru ca nu este o masina de spalat in care sa se introduca multe haine. In cazul masinilor de spalat care depasesc capacitati de incarcare de 7-8 kg, chiar este nevoie de o turatie mai puternica, pentru a efectua o stoarcere foarte buna.

Cum functioneaza masina de spalat Albatros AWM851A+?

Albatros AWM851A+ este o masina de spalat foarte simplu de utilizat. Exista un buton rotativ, cu ajutorul caruia veti selecta unul dintre programe. In partea dreapta sunt 4 butoane; unul este pentru modificarea turatiei la stoarcere, unul este pentru modificarea temperaturii apei, unul are rol de start/pauza si ultimul porneste masina de spalat.

Este o masina de spalat comoda pentru toata lumea.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Albatros AWM851A+ este o masina de spalat dotata cu putine programe de spalare. In totalitate sunt 8, care asigura strictul necesar, desi lipsesc programe precum: delicate/matase, spalare manuala, baby care si altele.

Albatros AWM851A+ este prevazuta cu programele urmatoare: bumbac, sintetice, lana, lenjerii, rapid, intensiv, stoarcere suplimentara si autocuratare.

Concluzie

Albatros AWM851A+ este o masina de spalat foarte ieftina, de mici dimensiuni si cu programe de spalare care asigura strictul necesar. Este perfecta pentru bugetele mici de investitii. Daca va doriti un model mai incapator si mai performant, dar nu mult mai scump, va recomand Whirlpool AWO/C 6314.

Albatros AWM851A+

Albatros AWM851A+ review, pret, pareri, opinii

Albatros AWM851A+, Masina de spalat rufe, 5 Kg, 800 RPM, Alb
8 Total Score
Masina de spalat foarte ieftina

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
7
Economie
8
Capacitate
7
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search