Gorenje GS52115W – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase

Gorenje GS52115W, Masina de spalat vase autonoma, 6 programe, 9 seturi, Alb

Gorenje GS52115W este o masina de spalat vase independenta, de capacitate medie, dotata cu principalele programe de spalare de care aveti nevoie.

In acest review, vom detalia toate performantele aparatului, pentru a va da seama daca este masina de spalat de care aveti nevoie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

Gorenje GS52115W

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Gorenje GS52115W este o masina de spalat vase pe care o puteti amplasa oriunde, fara a fi obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Cautati-i un loc in apropierea unei sursei de apa si a unei tevi de scurgere.

Poate spala intr-un singur program 9 seturi de vase si tacamuri. Practic, tot ce au utilizat 9 persoane la o masa, poate fi spalat intr-un singur ciclu la masina. Exista si masini cu capacitate de peste 13 seturi de vase, insa pretul lor este mult mai ridicat.

In acest manual de utilizare, gasiti un ghid rapid de utilizare. Este foarte explicit si va dati seama cum functioneaza masina de spalat.

AquaStop este un sistem care opreste alimentarea cu apa in caz de vreo defectiune. Puteti fi siguri ca niciodata nu se va produce vreo inundatie.

Pentru ca masina de spalat sa nu se infunde cu resturi de mancare, a fost dotata cu un filtru de auto-curatare.

Masina de spalat va curata vasele si le va usca perfect. Doar le veti scoate si le veti aseza in sertar.

 

In imaginea de mai sus am prezentat zona de comenzi a masinii de spalat. Sunt 4 butoane si un display cu led-uri. Cu utilizarea va veti acomoda rapid si nu cred ca poate pune probleme niciunui utilizator.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Gorenje GS52115W detine 6 programe de spalare diversificate si eficiente in diferite situatii.

Normal este un program pentru vase si tacamuri usor murdare. Consuma 13 litri de apa si dureaza 155 minute.

Intensiv este programul care poate spala vase rezistente (oale, cratite, tigai) pe care mancarea s-a lipit. Consuma 16 litri de apa la temperatura ridicata si dureaza 135 minute.

Sticla este programul potrivit pentru vase din sticla si ceramica, usor murdare. Le spala cu grija consumand 13 litri de apa. Programul dureaza 110 minute.

Eco este un program pentru vasele cu un grad mediu de murdarie, dar care consuma cel mai eficient atat apa, cat si energie electrica. Consuma 9 litri de apa si dureaza 185 minute.

90 minute este un program potrivit pentru vase usor murdare care nu necesita o uscare completa. Consuma 10.5 litri de apa si dureaza 90 minute.

Inmuiere este programul de prespalare. Are rolul de a pregati vasele foarte murdare pentru un ciclu complet. Consuma 3.5 litri de apa rece si dureaza doar 8 minute.

 

Concluzie

Gorenje GS52115W este o masina de spalat vase de dimensiuni medii, utila in spalarea multor tipuri de vase si tacamuri, cu diferite grade de murdarie. Este una dintre masinile de spalat vase ce se vand cu un pret accesibil, putin peste 1000 lei.

Gorenje GS52115W

Gorenje GS52115W – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, eficienta si cu un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

1 Comment
  1. Reply Maria Ene June 15, 2020 at 2:40 pm

    Masinile de spalat vase sunt cea mai buna inventie. Castigi timp si faci economie la apa.

Leave a reply

Search