Beko DFN28321W, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 programe, Clasa A++, 59 cm, Alb

Beko DFN28321W este o masina de spalat vase, incapatoare, performanta si destul de economica, din punct de vedere al consumului de curent. In acest review vom prezenta toate aspectele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, rugam utilizatorii sa-si exprime opinia.

 

Capacitatea este remarcabila, masina de spalat reusind sa curete 13 seturi intr-un singur ciclu. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 59 x 60 (IxLxA cm).

Clasa energetica in care Beko DFN28321W a fost incadrata este A++. Acest lucru confirma un consum eficient de curent, mai mic cu aproximativ 40% fata de cazurile masinilor de spalat vase din clasa A.

 

Cele 8 programe, precum si anumite functii inteligente sunt aspectele pentru care oamenii aleg aceasta masina de spalat in detrimentul altor modele.

Programul Eco este cel mai economic program de spalare a vaselor uscate cu grad mediu de murdarie. Utilizeaza 10 litri de apa la o temperatura de 50 °C. Ca si durata, nu este un program scurt, desfasurandu-si activitatea in 218 minute.

Programul Automat este mai special. Detecteaza gradul de murdarie si regleaza automat cantitatea si temperatura apei folosite. Cantitatea va oscila intre 10,2 – 14,4 litri, iar temperatura se va incadra in intervelul 40-65 °C. Activitatea se va desfasura in minim 110 minute, maxim 210 minute. Este un program bun pentru toate tipurile de vase.

Programul wash once este potrivit pentru o varietate de recipiente si vase. Puteti introduce pahare de sticla, vase din plastic si cratite. In partea de sus, paharele vor fi spalate delicat, iar in zona de jos, cratilele vor fi spalate intens. Acest tip de spalare se recomanda chiar si vaselor cu un grad ridicat de murdarie. Va consuma 18,6 litri de apa, intr-un timp de 189 minute.

Programul intensiv este potrivit pentru curatarea oalelor, cratitelor sau a altor vase foarte murdare. Temperatura apei va fi ridicata – 70 °C. Timpul pana la finalizarea programului va fi 156 minute, consumandu-se 16,2 litri.

Programul repede si curat este potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor cu grad mediu de murdarie. Utilizeaza putina apa 10,2 litri, la o temperatura ridicata, de 70 °C. Timpul de spalare va fi destul de scurt, 58 minute.

Programul delicat utilizeaza apa incalzita la maxim 40 °C. Se adreseaza vaselor cu un grad mic de murdarie. Programul va dura 103 minute si va consuma 13 litri de apa.

Programul mini 30′ este un program de utilizare zilnica, economic, rapid, dar retineti ca trebuie sa “indepartati grosul de pe farfurii”. Ideea este ca nu poate curata perfect, daca straturile de mancare sunt bine ancorate pe vase. Temperatura apei este scazuta, doar 35 °C. Vor fi consumati 10,4 litri de apa.

Prespalarea este utilizata atunci cand vasele sunt foarte murdare, iar murdaria este veche si bine fixata. Este un program adjuvant. Dureaza doar 15 minute si foloseste 4 litri de apa.

 

Concluzia noastra este ca Beko DFN28321W reprezinta o masina de spalat vase, performanta, cu o eficienta incontestabila. Este foarte incapatoare, detine un numar acceptabil de programe si este destul de economica.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica A++
Numar de programe 8
Tip afisaj LCD
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la uscare A
Control Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Optiune incarcare la jumatate Da
Program intensiv 70°C
Program auto Da
Program Bio/Eco 50°C
Program prespalare Da
Alte functii Fast+
SteamGloss
Altele Quick & Clean
Pahare 40°C
Mini 30°C

SENZORI

Nivele de temperatura 6
Alte tehnologii Indicator clatire suplimentara
Senzor detectare automata grad murdarie
Sistem control exces apa

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata Da
Indicator sare Da

ACCESORII

Cos tacamuri Da
Compartiment sare Da

CONSUM

Consum anual de apa 2800
Consum de apa (l/ciclu) 10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.92
Consum anual de energie 262 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm) 59
Nivel de zgomot dB(A) 43
Dimensiuni (IxLxA) cm 85 x 59 x 60
Culoare Alb

 

Manual de utilizare Beko DFN28321W (limba romana)

Beko DFN28321W, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 programe, Clasa A++, 59 cm, Alb
Beko DFN28321W - Review, pret redus si pareri obiective
9.5 Total Score
Performante superioare la un pret accesibil

Beko DFN28321W - Review, pret redus si pareri obiective

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search