Beko DFN 6833, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 Programe, Clasa A, LCD, Alb

Beko DFN 6833 este surpriza din aceasta perioada. Vorbim despre o masina de spalat vase, care desi este incapatoare, performanta si cu destule programe de spalare, se vinde cu un pret foarte mic. In acest review, vom prezenta toate aspectele masinii de spalat vase, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, rugam utilizatorii sa-si exprime parerea despre produs.

 

Capacitatea este foarte generoasa. Permite spalarea a 13 seturi complete, intr-un singur ciclu. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 59.8 x 57 (IxLxA cm).

Clasa energetica in care Beko DFN 6833 a fost incadrata este A. Datorita numeroaselor functii pe care le exercita, nu poate fi cea mai economica masina de spalat vase, din punct de vedere al consumului de curent.

Beko DFN 6833 interior

Programele de spalare sunt in numar de 8, iar aici intervin detaliile pentru care aparatul este foarte apreciat.

Prespalarea este un program pentru spalarea rapida a vaselor usor murdare. Dureaza 20 minute si foloseste doar 7,4 litri de apa.

Programul Rapid se desfasoara pe durata a 30 minute, folosind apa la o temperatura de 35 °C. Este un program potrivit pentru utilizare zilnica, spaland vase usor murdare, de pe care s-a eliminat stratul gros de mancare.

Programul Economic este potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor, cu grad mediu de murdarie. Apa utilizata va avea temperatura de 50 °C. Timpul de spalare este de 171 minute, iar consumul de apa se rezuma doar la 10 litri.

Rapid si Curat este un program pentru spalarea zilnica a vaselor cu grad mediu de murdarie, dar uscata, adica bine fixata pe obiecte. Apa va avea o temperatura mai ridicata, 60 °C, iar timpul de spalare va fi scurt, 58 minute. Cantitatea de apa folosita va fi de 10,2 litri.

Programul Intensiv utilizeaza o temperatura ridicata, 70 °C si este potrivit pentru vase, oale si tigai murdare. Isi desfasoara activitatea timp de 143 minute si foloseste 16,2 litri de apa.

Extra Hygiene este un program care nu lasa curatarea vaselor la voia intamplarii. Utilizeaza apa la o temperatura ridicata de 70°C, reusind sa elimine bacteriile in proportie de 99,99%. Este potrivit pentru recipientele bebelusilor si pentru vasele foarte murdare. Durata acestui program este de 124 minute si utilizeaza 17,8 litri de apa.

Active Wash este un program special. In partea de sus va spala intr-un mod delicat, recipiente din sticla si cristal, iar in partea de jos, va spala intensiv vase, oale si tigai. Apa va avea o temperatura de 70 °C si va fi consumata intr-o cantitate de 18,6 litri. Timpul de lucru va ajunge la 126 minute.

Auto este un program foarte interesant. Detecteaza gradul de murdarie si regleaza cantitatea de apa si temperatura acesteia. Temperatura va fi intre 40 si 65°C. Timpul de spalare se incadreaza intre 80 si 154 minute. Cantitatea de apa va oscila intre 10,4 si 14,2 litri.

Mai multe detalii despre programe si functii puteti afla din manualul de utilizare (limba romana).

 

Concluzia noastra este ca Beko DFN 6833 reprezinta o masina de spalat vase, moderna si performanta. Este eficienta datorita programelor diversificate. Poate spala o cantitate mare de vase si obtine rezultate foarte bune, pentru ca dispune de o tehnologie avansata. Cu toate acestea, v-am spus si la inceput, pretul (daca ramane asa) este foarte mic. La momentul acesta este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica A+
Numar de programe 8
Tip afisaj LCD
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la uscare A
Control Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie Da
Siguranta copii Da
Optiune incarcare la jumatate Da
Program intensiv 70°C
Program rapid 35 °C
Program auto 40-65°C
Program Bio/Eco 50°C
Program prespalare Da
Alte functii Extra Hygiene
Active Wash

SENZORI

Nivele de temperatura 6
Alte tehnologii Blue LED
All in one

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata 1-24 ore
Indicator sare Da

ACCESORII

Cos tacamuri Da
Compartiment sare Da

CONSUM

Consum de apa (l/ciclu) 10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.94

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 45
Dimensiuni (IxLxA) cm 85 x 59.8 x 57
Culoare Alb

 

Beko DFN 6833, Masina de spalat vase, 13 seturi, 8 Programe, Clasa A, LCD, Alb
Beko DFN 6833 - review, pret si pareri
9.4 Total Score
Performante superioare la un pret foarte mic

Beko DFN 6833 - review, pret si pareri

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
8
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search